Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uměle vytvořená neznámá persona. Napojená na finanční toky Penty,  Via Iuris, Sorose, a s prohlášením, že by "omilostnila" Kisku za jeho hříchy. Člen jejího "štábu" jistý Šimečka, se chlubil, že Soros je jeho kámoš a že bez "peňazí" od sorose by před lety "nebyli schopni sejmout Mečiara". Tato propletená partička grázlů a gaunerů teď vystrčila na světlo boží tuto figuru, která se na kamery chlubí tím, že podporuje LGBT, adopce dětí pro homosexuály apod. Podplacené "průzkumy veřejného mínění" z ní během dvou týdnů udělali supernovu. Tato "kometa zazářila a stejně rychle proletí do zapomenutí vesmíru". 

Její sláva o likvidaci t.č. neexistující skládky v Pezinku, za kterou dostala jakousi "mezinárodní cenu", spočívala v tom, že nezapočaté uskladňování odpadu se přesunulo do nedalekého Sence. "Simply ecology clever".

Vítězem bude JUDr. Harabin.😈

• JUdr zrovna serioní nejsou a není dobré ovlivňovat veřejnost zaměrným vedením  n a jemenovitého kandidáta,diskuze je pane advokáte o žehníní pana Halíka té paní co je žena kandidátka takže nebudte podujatý vůči ní že ste muž a muži mají vládnout aženy mají makat kolem može i domactnosti ,budte trochu Evropský alepon jako Nizozemci Angličani

• Co to znamená být aspoň trochu evropský? Já sice znám hodně evropských hodnot, ale málokdo je respektuje. Nejvíce je nerespektují ti, kteří je vyzdvihují do nebes. Takže máte slovo. Rád si čtu humorné příspěvky. 😈

• Vůbec tu dámu neznám. Je to opět kandidát médií a to je mi vždycky podivné. Marketingový produkt a věřím, že před třemi měsíci jí neznalo ani 97% obyvatel Slovenska. 

No, ať tak nebo tak, je to na obyvatelích Slovenska koho budou volit.

Jsou na tom podobně jako my - podle mě jde zase o výběr menšího zla, než vynikajícícho kandidáta. 

• Harabin není menší zlo, je to záchrana a balzám pro Slováky i pro nás.

• Je zcela věcí Slováků koho si zvolí za presidenta/presidentku. Já tu
    paní neznám, ale to co se o ní dovídám v této době, to zní docela příznivě.

Spíš bychom si měli uvědomit "co" my jsme si malou většinou pouhých 150 184 hlasů zvolili jako svůj "symbol".

• Pověz, občane, co příznivého ses dozvěděl? 

Bylo to také toto?😈

https://www.youtube.com/watch?v=SlioyI1M5k4

• Já pí Čaputovou volit nebudu, protože nejsem občanem SR a nemám tam tudíž volební právo. Necítím proto potřebu tuto kandidátku hodnotit a "radit" Slovákům, zda ji mají či nemají volit. Pro mne osobně existují jiné, mnohem důležitější věci.

• Zase trochu lehčeji a s úsměvem.

Všiml jsem si "šťastného" výrazu té dámy.

Asi bych také neměl radost, kdyby se mě páter Halík tak dotýkal s podivným výrazem v tváři. 😛 

Není ta paní kandidátka trochu poděšená? Proč právě páter Halík? Proč jí nepožehnal pan Duka? 

• Tak to tedy nevím proč nikoli pan Duka a proč pan Halík. Ale necítím potřebu nad tím dumat.

Kdyby se mě páter Halík tak dotýkal s podivným výrazem v tváři, tak bych možná taky vypadal trochu "poděšeně". 😀😉

• Jistě, psal jsem, že jde o žert. Také jsem nad tím nijak nemudroval. Třeba jen proto, že je pan Duka vyšší šarže. 😇

• Já jsem to také jako žert pochopil a ve stejném smyslu jsem také odpověděl. Jistě to tak bylo chápáno.🙂

• Bylo, v pohodě.

• Tak držíme palce paní ,na slovensku jak se zdá mají poslední dobou lidé čuch na slušné prezidenty.

• Vy pane Lesáku tu dámu nějak znáte? 

• Já myslel, že je to Jouda, a ona je to prosím hvězda. Člověk se nepřestává divit.

• Nalevo damske a na pravo panske prirozeni...

• Myslím, že je v podstatě úplně jedno, kdo bude slovenským prezidentem. Stejně to nic nezmění. Jedině z estetického hlediska by bylo příjemné dívat se na nějakou hezkou prezidentku která by byla něco jako růže mezi záplavou toho chlapského trní.....🙂 

• No to je síla tato debata.Komouši a Soukupovi trollové opět v plné parádě.

• Doporucuji Halikovi, aby se vice venoval cirkvi, nez politice.

• dzixy
    No Slovensko " S pánom Bohom", když ji žehnal Halík. Slováci dlouhou dobu snášeli Ficovou totalitu a proto zřejmě udělají chybu, že si zvolí pravý opak Ficovců. Mají však dost smůlu, protože prezident ani na Slovensku nemá nijak velké pravomoci. A mít prezidenta, coby morální figuru,  pro Slovensko není řešením. Ale ať to zkusí, když už jim není rady. A komu není rady, není ani pomoci. Přesto Slovákům přejí šťastnou ruku a hojnou účast u voleb.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit