Přejít na výpis diskuzí
„Smrťák" pro ODS: Podle průzkumu je mimo sněmovnu
7.2.2014 | red
40 příspěvků
-
včera bylo pozdě. A ať sebou vezmou topáky...ale než vypadnou, sebrat jim nakradené majetky a nahnat na ně exekutory ať uhradí dvacetileté škody...
-
Po ODS tu bohužel zůstala také jedna hospodářská mrtvola - náš stát. Každý volič ODS
má nárok na tuto placku: pomáhal jsem zničit a rozkrást naši zem. -
-
A aby to bylo ještě lepší, tak z jejich činovníků udělat vedoucí směn *12*
-
NN nárok voličů odéeses je montérky do uranového dolu, s top09 včetně
-
-
Opravdu smrt ODS ? Možná ano, ale co je tady definitivní, když lidi mají krátkou paměť a mnohdy ani přesně neví, co vlastně chtějí ! Mně je ODS celkem "šumák", já je nikdy nevolil. Proč ? Protože si pamatuji dobu krátce po r. 1989 a tzv. revoluci (sametové !), kdy se OF začalo rozkládat a doc.Santa V. Klaus a spol. rychle založili ODS. Do ní hbitě naskočili mnozí "opravdoví" komunisté, ještě nedávno zanícení členové KSČ, zejména potom ty její kariéristické kádry, co bleskově převlékly kabát. Říkali jsme jim "kabátníci". Náš ředitel byl jedním z nich - bývalý lampasák ČSLA a člen KSČ byl najednou členem ODS a povýšil na ředitele úřadu, kde si lebedil za dobrý plat až do důchodu. Asi už jim v ODS tyhle "třídním bojem zocelené kádry" úplně došly a tak jsou tam, kde jsou ... *2*
-
Pozdě!ODS měla skončit nejméně před 15lety nyní už je to jedno svůj úkol splnila ČR rozkradená vytunelovaná země s astronomickým nesplatitelným dluhem těsně před krachem máme se na co těšit pravicující deb.... vidíte co jste způsobili!
-
-
Máte pravdu - je to pozdě.
Ti co to založili a pak tunelovali republiku, jsou s nakradenými penězi už vysmátí a nějaká současná ODS, je jim v patě.
Ještě kdyby se podařilo jim tyto nakradené peníze, teď už vyprané sebrat a zavřít je !
*2*
-
-
To jak ODS zbídačila Česko nemůže zůstat bez trestu.Chce to znárodnit veškerý majetek odesáckých rodů a odesáky ,co nejkrutěji potrestat.
-
-
Zatím co za vašich rudých komoušů země "jen vzkvétala", že - SKLEROTICI?!
-
-
Z hlediska normálního občana ANO. Sociální jistoty, práce, Třeba z archivů si nedělali pracovníci svoje pašalíky. Mohl jsem studovat materiály zdarma. Teď je za mě cíleně neobjektivně a nevědecky studuje zločinný ústav. Většina jeho prací je dieletanská a zčásti vylhaná. Já je nechci platit ze svých peněz.
-
-
-
ODS je zločinecká organizace
-
Už aby to bylo. A také TOP 09, KDÚ-ČSL. Všem těmto podrazáckým, zlodějským, šmejdům zabavit veškerý movitý a nemovitý majetek. A nemělo by se zapomínat také na kulaky, ale ty jsou v těch stranách.
-
Škoda, že už je po volbách a ti modří potkani - mají zase ti nejhorší z nich korýtka. Takhle už by ODS nebyla !!!
-
Nakonec tam zůstane velezločinec Klausů se svojí slovenskou slepicí
-
ODS se hlavně vůbec nezměnila. Ve vedení je člověk, který se narychlo stal předsedou, ačkoli do ODS vstoupil někdy na podzim. Kdo ho vybral a čí zájmy zastupuje, když je tak tlačen? Kmotři evidentně vládnou dál. Jediný vrcholový politik ODS pan.Pospíšil, který je oblíbený a vyhrál ve svém kraji je doslova vyhnán. Tomu nemůže nikdo rozumět. Co ostatní členové ODS, kteří léta pracovali v komunální politice a na krajích říkají, že je někdo předběhl?