Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ....konečně se už vezou....jako na Slovensku HZDS....... *1*
  • Konečně nějaká dobrá zpráva, jen houšť a větší kapky.
  • Zřejmě propad ODS není ještě konečný. Jde o zasloužený pád. Bohužel, že se s nimi neveze také TOPka, která na tom "marastu" má lví podíl. Je mi líto prof. Fialu,. který vyměnil svou dobrou karieru za sledování zániku ODS v přímém přenosu na čelním místě.
  • BIM BAM, BIM BAM - takhle nějak zvoní umíráček ODS...krysy opřekot opouštějí topící se loď,
    jenom kapitán Titanicu je optimista...a pak kdo že skončí v rezervaci..komanči to asi nebudou co?
    • Ještě bych se neradoval, jsou to zákeřný ku*vy, dle tý jejich matrace disidentský škaredý *16*
  • Ještě něco chybí - vyúčtování škod. Taky by se mi líbilo potichu odejít s nakradenými miliardami,
    rozdaným majetkem státu. Udělat jim audit škod- rokradené, rozdané a vytunelované.
  • Dobrá zpráva, ještě top a je to v suchu. Mimochodem, kde mají toho gaunera z rakous?
    • Přidej Lidovce-to je církev a církevní megatunel.
      • A už to bude jakž takž, ještě vyházet hajzlíky oposmluvníky z ČSSD s Hulínským v čele - co tak pěkně spolupracoval s kolibříkem Bémem a kmotry Janouškem a RIttigem a dalšími.
  • Paní Němcová, coby balvan na noze ODS, funguje znamenitě. Neuvěřitelně rozumuje, i když jde ke dnu, taškářka. *1*
    • U týhle rajdy je slovo paní moc urážející.
  • Samé dobré zprávy, jen tak dál.
  • ostapkotab
    vsak se ti zkurv€nci jen tak nevzdaj prejmenuji se treba na stranu : udelame vse pro obycejne lidi,nebo prd€l
  • Můj homosexuální přítel Not je už po lobotomii, já na lobotomii nepůjdu ale primář mi stále předepisuje elektrošoky a zakazuje mi přístup na internet. Ale svobodný přístup na internet patří podle Základních práv a svobod každému svobodnému člověku a to je porušení, jestli primář taky není komunista, když mi v tom brání. Dokonce mi vyhrožuje, že když nepřestanu tak se vrátím do klecového lůžka tam jsem byl naposled když jsem pokousal ošetřovatele. Tak mi nezazlívejte, když tady zase nějaký čas nebudu, jak nejsem chvilku pod dohledem, hned se vrátím na diskuzi a všechno vám vynahradím. Váš Tečka.
    ....
    • A komu tady podle vás vážně tak moc chybíte ? Trochu samožer, což !?
      • Tady to někdo nepochopil co *5*
        • Ano, to bude přesně tím. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit