Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Pithart byl žvanil již dříve a postupem času se na nic jiného nezmohl.Jemu celkem vzato nejde o občany,ale o hrstku stranických pohlavárů z post-havloské doby.Za dvacet šest let od převratu se pomalu zapomíná.Ono by bylo vhodné znovu připomenout havlovu dobu před rokem 1989 a některých "utiskovaných" signatářů.Mladí si to nemohou pamatovat,jelikož nebyli na světě.Pisálek Chalupa plije po všech mimo ODS a TOP09. *16*
    • Ano, mladí si to nemohu pamatovat, jelikož nebyli na světě. A ti staří rudí "kádři" se snaží, aby se pravdu nedověděli.

      Komunismus je předobrazem nacismu. *16*
      • A já to musím vědět. Moji rodiče tatíček i matička byli vysocí funkcionáři KSČ. *16* *16* *16*
  • Petr Pithart za proslov havloidům sklidil potlesk od havloidů. Za stejný projev by jinde dostal normálně do dršky a byl by klid.
    • Od zemanoidů by těžko sklidil potlesk. Od nich by tak mohl dostat jedině do dršky, kdyby se nebáli.
      • Já vím, že se nebáli ale nebyli tam. Co by taky dělali na nějaký debilinádě, že ano.
    • Za komunstů by jsi dostal za svá vyjádření provaz, zdarma by jsi se zhoupl, bylo by to prvně a naposled.
  • Oslava zrady našeho státu a všeho lidu, co uvěřil falešným vůdcům. Jinak to nemohu nazvat, neboť ani nevím, že by se náš lid dobrovolně rozhodl pro vstup do vojenského bloku NATO. Lží to začalo a ve lži pokračuje, slova "sladká" jako "humanitární bombardování". Bůh nás opatruj a chraň před falešnou řečí, skrze kterou přichází naše utrpení, jako i invaze uprchlíků. Můžem být opravdu lidé svobodní a šťastní, když si sami nemůžeme vládnout ???
    • Byla veliká chyba to heslo "nejsme jako oni". Protože ti "oni" se jenom oklepali, převlékli kabáty a při kolaboraci s Putinovým fašistickým CCCP vesele zneužívají svobody slova.

      Soudruhovi se stýská po Varšavském paktu?
      • Oni ani ti Američané nestojí za nic, jenom bombardují, ničí a zabíjejí.
        • Takové praktiky spálené země jako v Čečně, že.
          • Ano a hlavně v 99 Jugoslavie, tam se nám to podařilo roztřískat a pozabíjet hodně moc lidí i do televizní věže jsme se dokázali trefit. Děkuji Simon
  • Tohle vystihuje bonmot o tom, že nikdy nevstoupíš dvakrát do stejné řeky. Z Pithardova projevu čiší jak osobně nesnáší Andreje Babiše, zatímco Havlovy projevy byly vždycky postavené tak, že bylo jasné, že jde o obecné principy. Pithard má sice pravdu v tom, že je zde ideová vyprázdněnost standardních politických stran (a tu provedli jak šéfové, tak i řadoví členové těch standardních stran), ale vůbec nemá pravdu v tom že hnutí ANO nemá žádné ideje. V situaci, kdy zde vládne korupce v malém i ve velkém, kdy lidi, kteří se nacpali do politiky (ať už do pravé nebo levé části spektra), se tam nacpali hlavně ve snaze dostat se k výbornému platu a dalším výhodám bez nutnosti něco vytvářet a mít nějaké znalosti a reálné schopnosti, by bylo úžasné, kdyby se povedlo uskutečnit zásadní ideu hnutí ANO: Řídit stát, ministerstvo, finance, kraje především zodpovědně, hospodárně a bez korupce (tedy tak, jak se musí řídit dobrá firma aby neskončila v bankrotu). Hnutí ANO tedy rozhodně není hnutím jednoho muže ani hnutím bez idejí, spojují se v něm lidé, kteří mají těch údajně standardních politických stran plné zuby. Andreji, vydržte, stojí to za to.
    • "Vážený pane, vůbec nesouhlasím s tím, co říkáte, ale do své smrti budu bránit vaše právo říkat to."

      K těmto slovům klasika dodávám, že podle mne hnutí ANO, což ani není politická strana je především nástroj Babiše, který chce ovládat, rozkazovat a hrát si na diktátora. A ovcím rozdá koblihy a slíbí levnější pivo a ovce za ním s bekotem jdou.

      Ale především: stát nelze řídit,to by znamenalo diktaturu (fašistickou, komunistickou...). Řídit znamená vydávat příkazy a vynucovat jejich plnění a trestat jejich neplnění.
      Stát je třeba SPRAVOVAT a to je velký rozdíl.
      • V záplavě nejrůznějších žvástů, které se na tomto fóru běžně vyskytují náhle PŘÍSPĚVEK, KTERÝ VYSOCE PŘEVYŠUJE VŠE co jsem od zdejších diskutérů v posledních týdnech iděl. S tím řízením máte absolutně pravdu. Navíc - růst HDP ještě neznamená, že občané země budou automaticky spokojenější a štastnější, že jejich život bude lepší, hodnotnější, naplněnější. Občas ke štěstí lidé potřebují i jiné věci než plnou prkenici a nákupní centra přetékající zbožím - alespoň někteří.

        Jiná věc je, že zrovna Petr Pithart patří spíš k těm, kteří současný marasmus zavinili, než k těm, kteří se mu snažii zabránit. Tento marasmus není Babišovým dílem, Babiš je naopak nebezpečným následkem, produktem tohoto marasmu...
      • Děkuji moc za Váš příspěvek, lépe bych to nepopsala ten rudý hnůj do kterého nás tito dva kágébáci-Zeman s Klausem zatáhli a čile jim v tom sekunduje další Stbák-Bureš- alias náš ministr rozkradených financí agent Bureš-Andrejko Babišů....Ale jak již řečeno, českým ovcím lépe nas*at do ruky, než by si zvolili pořádného státníka, který by tuto republiku řádně spravoval a na Slovensku je vidět, že to jde, když se chce...Hanba všem tupým ožralým hlavám z 5. cenové.... *12* *10* *13* *9*
        • Ano to máte pravdu vážený pane a podívejte jak to chodilo dřív, koho jsme si zvolili : http://hedvicek.blog.cz/1111/narozeniny-starickeho-mocnare
          • Ukrást nick a psát pod ním své žblebty, to je opravdová podlost, jež je rudokožcům vlastní. K dosažení stanoveného cíle jsou vhodné jakékoliv prostředky, že. *12* *16*
            • Ano to já znám, ukradnout nick a psát pod ním různé bláboly, to mě opravdu jde a říkají mě tady na Tiscali teplej Simon, tak a nyní to víte. Děkuji za pozornost *11* *11* *11*
  • Fotr kolaborant, syn STBák a vlastizrádce, který se kurvil v době, kdy jeho smrtelně nemocná manželka umírala na rakovinu, dával milosti svým kamarádům-vrahům, zlodějům a podvodníkům, ožebračil 99,99% národa, dopustil rozbití Československa.
    Nejhorší státník všech dob, a stejně tak i nejodpornější člověk.
    Věřím, že hnije v pekle!!!
    • To ožebračené Česko vidíme... plné markety, v rodině dvě-tři auta, třikrát zahraniční dovolená... Nějací soudruzi neunesli to, že nevládnou a tak když opadla polistopadová euforie pustili do vzduchu své přihlouplé teorie o prezidentu Havlovi...- a národ jim to zbaštil! Ach, Čechy krásné ...! Čemu ještě uvěříme?
      • Pobavil s tím blábolem.
  • Světově uznávaný myslitel Václav laHev, zvaný po právu Chrchla, v našich srdcích stále hnije!!!
    Jako rakovina!!!




    WOW !!!
    • Jenom zírám, co dokáže lidský primitivismus a IQ hluboko pod bodem mrazu... A bojím se, že ještě nejsme na dně, že těch primitivismů bude ještě víc!
      • Máte pravdu, na dně ještě nejsme, Bude hůř!
      • Jan ty jsi b l b
    • Milý pane, jeho knihy jsou ve světě nejpřekládanější!!!
      ......................................................................................
      ...ze skladu do skladu!!! *1*
  • Petr Pithart není hrdina a že nabral odvahu některé věci ukázat v pravém světle je jenom zpověď ze zameškaného, co mohl, měl, sliboval, a neudělal. Jenom kecal. Jednou v té straně, podruhé zase v oné straně a nakonec u černoprdelníků. On, podle řečí komunista jako hrom, byl vždy tam, kde měl z toho prospěch. Nezávislé na programu té které strany. Že podepsal Chartu není ještě důkazem, že bojoval za svobodu a že ji pro občany svými skutky vybojoval. Musí se však Pithartovi uznat, že jeho hodnocení situace kolem ČSSD a dalších stran - ztráta morálky a zodpovědnosti vůči společnosti ve prospěch svých stran, je celkem výstižné. Množství Pithartových invektiv, vydávajících za "čistou pravdu" jsou pouze pohledy starého muže, zpytujícího své svědomí a hříchy házející na všechny, kteří jako on, nemohli až tolik ovlivňovat politické dění u nás. Snad ale krajskými volbami začal "opravný proces", který bude pokračovat i Parlamentními volbami. Bohužel, jak se ukazuje, socialisté a další strany, neznající etický kodex a morálku, i nadále ukazují, jak se v politice dá "kejklit" a pořád hrát "malá domů" politickými hrátkami, závistným chováním a bez jakékoliv sebereflexe. Holt pud sebeobrany a obavy o ztrátu svých korýtek je u našich politiků nadevše prvořadým. U většiny z nich.
  • žádný myslitel. Tady zapředl do sebe hromadu filozofických úvah a je z něj Geroj? Ale kdeže. Je podvraťácky plíživý jako kontrarevoluce. To se mu to mudruje na sále mezi límečky.Ale realita se žije na ulicích v zaměstnání za 9000,- čistého nebo špitálech kde pořád něco chybí. Ten z Hradu není žádný myslitel. Ale být tam Havel tak tady každý přivandovalec má vlastní byt a účet v bance. TATO země není pro každého. A toto se musí reálně a hlasitě říkat na všechny strany. Jen maličko se poleví a už jsou tu vetřelci s nataženými dlaněmi. Pumpy na státní peníze.
  • Smutný chrchlina naší doby se smaží v Pekle!!!






    WOW !!!
    • V celém kulturním světě platí: O mrtvých jen dobře,- a pak taky to, že kultura národa se pozná i podle toho, jak se chová ke svým zesnulým. Tato reakce (BTW) je viditelným znamením, že ke kulturnímu a inteligentnímu národu máme daleko.
      • Když je někdo zrůda za života, nevím, proč by měl být uctíván po smrti. A Pithart, je další zrůda, zatím živá, a ještě k tomu parazit.
      • ...ale to se téhle odporné kreatury netýká!
      • budeme velebit Hitlera, to byl, stejně jako Véna, dobrý člověk blbče
  • Svým projevem Pithart projevil svoji morální pokleslost a tu skutečnost, že je ještě větší blbec než jsem si myslel. Pithart je tradičně konformní vůči největším škůdcům - bruselským hujerům, havlistům, merkelovcům a dalším gaunerům.
    • Pamelo sklapni ty rudá nutrie

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit