Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • určitě je mnohem lepší nežli Topolánek a Nečas
  • Sobotka je hlavně "sralbotka", který škodí státu i lidem (viz ukradené byty ostravských horníků) kteroužto zlodějnu vlastnoručně podepsal. Stejně tak celá ČSSD škodí lidem. *16* *16* *16*
  • á,chytrý blb který ví všechno,u PC
  • My Češi jsme opravdu povahově zralí jenom na to, aby naši zem řídili cizinci. K tomu to myslím i směřuje.25 let zase v pr...háji.Země rozkradená, rozprodaná, zadlužená, vysátá nemorálními individui.
  • blbče
  • Já jako praktik a manuálně zručný to dělám stejně,ale on je lékař a kvalitní a člověk,který něco dokázal na rozdíl těch co ho pomlouvají.Já jsem technik a on lékař a podřízený ministerstvu on navrhuje nový přístroj,ale kupují jiní.Doufám,že jsem to vysvětlil jasně.
  • *ovada oba dva---proč??

nejsou to DEMOKRATI----------jeden kapitalista druhý se tak tváří..........
    jsou to ANTILIDI !!
  • To musí být strašný, narodit se jako hloupá ovce *7* Vůbec ti Alešku nezávidím. Ale neboj, jednou ti docvakne *3* Jenom aby už nebylo pozdě...
  • áá, Čapisral a jeho obvyklá poučka, které ale, jako obvykle, vůbec nerozumí *1*
  • Pan Bohuslav Sobotka nemá jistě lehkou pozici, ale jako hadrového panáka bych ho rozhodně neviděl. On si velmi dobře uvědomuje, že prezident Zeman je proradný člověk, jemuž nelze věřit, protože to byl on, kde se setkal se spiklenci z ČSSD. Nejtrapnější postavou je hejtman Hašek, který lhal o tomto setkání v přímém přenosu při rozhovoru s JUDr. D. Drtinovou.
    Bohužel, Češi jsou ve své podstatě podrazáci (až na čestné výjimky). Vznikají tu různé tábory, uskupení, které mezi sebou válčí o moc a blaho tohoto státu a vlastního národa jim leží u P.R.D.E.L.E., hlavně když si namastějí vlastní kapsy, každá špína a podlost je jim dobrá. To je tragédie tohoto národa, který dal světu skvělé jedince, jako celek však totálně selhává.
  • Vzhledem k minulosti ČSSD a potažmo Sobotka vůbec neměli vyhrát volby za všechna způsobená příkoří,neúnosným korupčním skandálům,zmršeným privatizacím atd ale vzhledem k tomu že jsme Češi máme přesně takového premiéra jakého si zasloužíme.
  • No nejde jen o prospěch. Jde taky o to jestli má rozum a umí hospodařit se svěřenými penězi. Nevím jak vy, ale já když něco v bytě dělám, zadám si poptávku na víc firem, kouknu se na hodnocrní... výhody a nevýhody. I kdyby z toho neměl provize - které dle mě by se měly zrušit - byl to kiks nechopnosti nebo prostoduchosti či naivity .. no a takový člověk by o penězích rpzhodovat neměl.
  • Jo a kam by jste měl táhnout Vy............. ? Někam hodně daleko ! Možná zpět k rodičům. Tam Vám budou rozumět. Znáte to o tom jablku.....? Ale asi ne !
  • Tak se divím, že se při svých schopnostech zahazujete touto úrovní takto vedené diskuze ! Ještě tak vědět definici oligarchy a demokracie a šup s Vámi do parlamentu !
  • A z jakého důvodu. Sem s tou určitě geniální analýzou ! Nechám se i přesvědčit !!!!!Podotýkám, že zatím také stále očekávám co se z pana Babiše vyklube. Zatím si netroufám tvrdit, že něco kazí ,dělá super , ale už vůbec ne že škodí.
  • A Vy jste ten geniální.........? Dle způsobu vyjadřování asi ještě jako mezistupeň......hodnocení!
  • Naši politici, než aby řešili problémy země a jejích mezinárodních vztahů a závazků, zabývají se nějakých osmdesát procent času sami sebou, svými vztahy, půtkami a podobným blbnutím.

Jejich práci si já alegoricky představuji tak, že se slezou zhruba tak nějak na devátou na svém luxusně vybaveném pracovišti a začnou si honit pindíky.

Někdo svého, jiní navzájem.

Pracovní doba uteče jako voda, je vyděláno a jde se domů.

A takových přínosných, produktivních dní je za rok mnoho.
  • Akorát, že sobotka je hloupej blbeček *1*
  • Proto se povedeným ptáčkům přistříhávají křidélka.Nedopustit špinit a pomlouvat ministra zdravotnictví,pokud není zjištěno,že z nákupu Cyber měl nějaký prospěch.Nemocnice,Lázně jsou pěkné stávby pozor na to !!
  • Tak pardon vážení - nenechejme se pravdoláskaři, Švarcnbergovými pohůnky a agenty ameriky oblbnout a rozeštvat. No buďme upřímní. Sobotka se odrovnal tím, přitulením se k pravdoláskovým a Česko rozbíjejícím méédiím. Kdyby splnil co říkal před volbami --- bylo by vše jinak. Ale chtěl být premiérem - tak jím je. A pokud jím zůstane tak jedině po boku či s krytými zády Babišem. Jinak prdlajs... dopadne hůř než Nečas. Na katolíky, pravdoláskaře, disidenty a různé agenty se nedá spoléhat. Myslím, a vypadá to tak, že Babiš premiérem být nechce. Je to cifršpion a dělá co umí nejlépe a za to mu dík i když se to té dlouhotrvající prapodivné /l/ elitě nelíbí a asi všichni víme proč. Šlape jim na kuří oka a to se jim nelíbí... Oni by jen tunelovali bez ohledu na ostatní .A že to babiš dělá dobře ukazují právě podobně nasr ávací články jako je tento včetně všech řízených debat v televizích napříč spwktrem. Kdyby hrál na jejich notu - ani bychom o něm nevěděli. Sorry ale měli bychom si to přiznat. A nenechat se oblbovat pazgřivci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit