Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nauč se číst, vypatlanče.
  • a zadel je, jak tu slozity pravicaci rvou vo levicovym Ovarovi, ale kdo ma alespon 3 bunky v mozkovne, vi ze Zeman neni vubec levicovej
  • Já dám na lidi praxe,ne teoretiky a žvanicí individua a rétoriky.Díval jsem se na něj od doby,kdy vyhrál volby a neuhnul.Já byl na ZVS na Slovensku a mám tam kamarády.Musím říci,že jsem poznal ,že jsou v pořádku.Je pravda,že Fedor mi nikdy neseděl to samé jako neomylný Klaus.Babišovi rozumím,protože,kdo pracoval v ZO tak žádný hlupák nebyl.
  • Bylo zajímavé sledovat, jak nechal Zeman, prostřednictvím své vlády odborníků, zmasakrovat dělníky v Ostravě.
  • On vůbec Bohoušek za vidinou premiéra bude skákat, jak bude ANO pískat. Stačí, že jim už přenechal MF a MV. Zkrátka shrbený Bohoušek. *1*
  • Chtělo by to nějakého smajlíka, hlupáku.
  • Lepší Babiš než Kalousek a Kchárl *1* , nebo premier milovník šlehačky *1*
    Lustrace jsou úúúúplně k ho.. na nic. I ten líný Heřman má už nový flek, tak onic nejde *2*
  • Napsal to co je pravda. Ale nekteri to nevi, nebo spis nechteji vedet, ze?
  • nebo jako ty
  • Tak jsem se nespletl *1* opravdu jsi b.b *1*
  • Opravdu nemohu říci , že by mě to nějak mrzelo. Ostatně s někým kdo má podobně jako vy guláš ohledně placení daní by to bylo stejně zbytečně . Tož , hezký večer .
  • Raději nemysli, podívej se, co pak píšeš!
  • To je od pana Sobotky veletoč jako hrom.Lustrace musí zůstat.Pořád je nebezpečí, že se do politiky lidé jako estébák Babiš
  • Ten věčně nalitej prasák z hradu má po ptákách! Ten jeho levoboček se za něho jistě stydí.
  • Myšleno 100% České republice. Z toho plynoucí daně do rozpočtu a né na Panenské ostrovy. Ovšem už z Vaší otázky cítím, že jste v.l *1* Tak sorry, ale Vám nic psát nebudu.
  • Nejsem zlodějka nicků!
  • Ty se starej o sebe, vypatlanej bolševiku!
  • S tím jasně souhlasím. Babiš je vítězem a Sobotkovy ještě nedávno silácké řeči si může strčit mezi zadní polokoule. Babiš ho válcuje jak mandl prádlo...
  • Taky to byla děsná prča jak jim vypadl a žuchnul do jámy jako pytel cementu .
  • Ty jsi chodil po Plzni až jsi ztratil rozum. ( jestli nemáš v hlavě pouze ho..a) *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit