Přejít na výpis diskuzí
Sobotka provedl veletoč ve věci lustrace Babiše. A v ČSSD se ozval křik
25.11.2013 | red
87 příspěvků
-
doplnim:
http://www.denik.cz/z_domova/jiri-paroubek-ve-slusne-zemi-by-babis-ve-vlade-sedet-nemohl-20131123.html -
Jsi si tim tak jisty?JA NE!
Priklad-znamy Slovak Fedor Gal(vypada jak priotravena krysa)-spolecnost CET21-zhruba 3,3 mld.korun rana.
Vaclav Klaus-Pruzinskyij(Mistina...)-Petarda za cca.25 bilionu korun.
Slovaci.....
*3* -
Houska , byl člen ČSSD s pohybnými aktivitami a mafiánským chováním byl zastřelen, podnikal s Novákem, ODS, toho času odsouzeného a sedícího ve vězení za úplatek 40 milionů, družka Housky Vaňhová byla hejtmankou, a za jejího vládnutí byly machinace s eu-dotacemi, ústecký kraj na to doplatil, proto zvolili občané místo ní raději prvního komunistického hejtmana Bubeníčka a tato dáma za všechno to svinstvo si akorát přesedla z židle hejtmanky na místo místonáměstkyně hejtmana a jede se dál. ČSSD nemá páky ani odvahu se této dámy zbavit. Bubeníček s tím nemůže dělat nic a lidé jsou v tomto kraji naštvaní a kraj díky ní a spol. nemají na nic peníze. Ovšem jistě byli všichni, co se týče lustrací, čistí jako slovo boží. Toto je achilova pata všech stran,tedy i ČSSD, protože neexistují samočistící mechanismy.
-
Bohušu, Bohušu, stahuješ si smyčku, tohle se Miloškovi líbit nebude ... :-)
-
Na světě je krásně; na horách padá snížek, postavím si huhulálá.
-
Hlavně aby Babiš (jinak si o něm nedělám žádné iluze) udržel Sobotku (a Bechera) na uzdě z hlediska zvyšování daní.
Po tom humbuku na Kalouse a spol. po zvýšení DPH čekám, že socani k tomu přistoupí jako chlapi a DPH zase sníží.
Takovej program bych z fleku podepsal. -
Já mu to říkám pořád, šulíne!
-
Přesně jste to nazval.Já jsem zpět dodávkové auto + zboží a další majetek po rodičích nedostal,ale krádež pokračuje dalších 25 let od mojí žádosti na vrácení.Babiš je mi sympatický a mrzí mě ,že jsem mu nedal hlas s celou rodinou.Sobotka se rozhodl pragmaticky.ČSSD bude končit jako ODS.Jsem jednoznačně pro Babiše na MF,protože bude rozhodně schopnější než co tam bylo dosud.
-
Tak se podivej na ty vyzrany prasata-hlavne na krajskych urovnich teto ''SUPERSTRANY''!
Komunistickej humus-nic jinyho! *12* *12* *12* -
Sobotka slíbí komukoliv cokoliv, jde mu jen o jeho *12* korýtko. Na voliče "se...e"! *6* *6* *16* *16*
-
Ježíšmarjá, národe začni už se konečně bránit, vždyť oni si s tebe dělají hadr na leštění svých bot!
-
Nu Bohouš chce vládnout za každou cenu, tak ze svých zásad (tedy pokud nějaké má) poněkud ustupuje. Na druhou stranu, listopadový puč v r.89 byl dohodnut tak dlouho předem, že estébáci skartovávali ty nejdůležitější dokumenty již od léta 89. Pokud něco v jejich archívech zbylo, tak jen to nejméně důležité a jen ty malé ryby. Ty velké nám vládnou dodnes, akorát, že dnes to jsou majitelé firem, soukromých právnických kanceláří a osoby, které z pozadí řídí všechny politické strany. Takže o jednoho nevýznamného estébáka ve vládě méně nebo více, to už tuhle republiku ani nepoloží ani nezachrání.
-
... neurážet bolševiky, i když neznalost v tomto případě omlouvá *1*
-
Tanec mezi vejci a babo teď raď, jak vytvořit vládu s ANO v čele s Babišem -agentem - neagentem. Je to jako v té pohádce o princezně koloběžce, co měla přijed, nepřijed , s dárekem nedárkem , oblečená , neoblečená. Faktem ovšem je, že po téměř čtvrt století bince, který tu probíhá na všech úrovních , bych na žádné lustrační osvědčení nevěřil, protože po r. 89 se jistě skartovalo až se hory zelenaly a tak mají i agenti leta čistá lustrační osvědčení. To by tu musel být pořádek a řád, pak by to mělo smysl, takto rozhodně nikoliv. Tak jako se kupují vysokoškolské tituly, švindluje se s kde čím, tak i lustrační osvědčení budou pochybná, protože po r. 89 se nic nezabezpečilo. Slouží to akorát k vydírání. Tudy cesta těžko povede a to jsem Babiše nevolil. Nečas, Kalousek,Klaus, Zeman, všichni prognostici atd. měli lustrační osvědčení "vpořádku" a kam nás a tento stát přivedli?
-
Dejte už pokoj z bolševikama. 24 let po revoluci je lustrační osvědčení zhovadilost. Všichni víme, jak se v archívech STB retušovalo a připisovalo. Tak si proboha nehrajme na senát soudného dne. Vždyť se sami začínáme chovat jako bolševik.
-
... myslím, že s Bendou by byli pěkná dvojka *12* *12*
-
... což umožňuje KSČ(m) hlasovat jak budou chtít ...
-
... do toho KSČ(m) netahejte ... co uznají za vhodné odhlasují i kdyby černo(_!_) v trojnožce byly proti *1*
-
politický prostitut *1* *1*
-
Cela KSCSSD je fasisticko-komunisticko-kriminalni degenstrana.
To hovori za vse! *12* *12* *12*