Přejít na výpis diskuzí
Sobotka získal v souboji o vedení ČSSD výrazně navrch
4.11.2013
65 příspěvků
-
asi to bude pyrrhovo vítězství pro celou ČSSD, nedovedu si představit, že by Sobotka získal pro svou stranu voliče a že by veřejnost přesvědčil o něčem jiném, než že chce mít moc
-
Tento volební a politický systém "provařil" již A. Hitler a následně Mitterrand a komunisti. Pryč s hloupými politiky, sem s odborníky.
-
Haškovi,Tejcovi,Tluchořovi jsem fandil,dělají pro prospěch ČSSD již dlouho,Sobotka je pro ČSSD největší zlo
-
za všechno může Sobotka,ti co pro ČSSD něco kladného udělali jsou tlačeni nechť odstoupí a Sobotka,který této straně škodí a je zapojen do různých kauz včetně Mostecké úhelné dělá předsedu.
-
Já osobně si myslím, že předsedu partaje a ministerského předsedu by měla dělat Špidla *1* . Lepšího jsme tu neměli.
-
Cháá cháá cháá...
-
Styď se *1*
-
Je po řádných volbách za milióny a hádají se mezi sebou o koryta jako cikáni a za tohle berou
stotisícové platy, včetně slevových výhod po Praze. Pro obyčejný lidi zase nic......
Chce to defenestraci stávajících pohodářů-darmožroutů a úřad vykonávat po zásluze jako čestnou funkci. Chytří a snaživí doktůrci toho jistě obsáhnou v pracovním poslaneckém, či ministerském životě nepoměrně více než obyčejný kmán. Zejména, když si tam zahřívá poslanecké křeslo od samého začátku hadrové revoluce. Nadáváte na prezidenta Zemana kvůli jeho samovůli zvolení dočasné vlády. A víte proč to udělal? Nečekal na "parlamentní podvodnou Demokracii" a odvedl kus
práce s odborníky-nedoktory, s lidmi, kteří už pro tento stát viditelně pracují od samého zvolení
prezidenta Zemana. Politici, styťte se, jste všichni jen směšné darmožroutské kreatury!!!!!!! *12* ! -
Na ten nesmysl,co tady píšete si hlavně vzpomeňte o příštích volbách,až bude mít ČSSD právě zásluhou Sobotky problém dostat se do sněmovny !Díky tomu,že Sobotkovi už teče máslo na hlavě proudem,může nyní dokonce pravice sama odstřelit zcela ČSSD do ztracena kdy si vzpomene.
-
Nemohu uvěřit,že se do písmenka začíná opakovat zánik ČSSD přesně podle ODS,která potvrdila neschopného Nečase ve funkci a regiony položily poslušně hlavu na špalek.Podržení neschopného Sobotky u moci a potrestat naopak lidi,kteří viděli,že Sobotkova závislost na Kalouskovi je v krátké době jako stranu zcela znevěrohodní ! Trest voličů ČSSD bude drtivý,hodně lidí trpělivě dlouho čekalo zda bude konečně tato strana hájit jejich zájem ! Vedení ČSSD podržením neschopného Sobotky krerému hrozivá aféra OKD už vykukuje za zádama, plivlo voličům do obličeje a proto ČSSD se velice rychle stane bezvýznamnou stranou.Zrádci voličů a sociálnědemokratických ideálů jsou podle mě -Sobotka,Zaorálek,Ráth,Urban,Štěch a Falbr,to jsou podle mne lidé zodpovědní za likvidaci strany,která měla hájit náš zájem a do které jsem i já vkládal své naděje !
-
Nezávidím p.Sobotkovi tu "velkou"výhru.Myslím si,že i on vidí nejlépe, že tato nebetyčná aféra vnitrostranického boje velmi ,velmi oslabila vyjednávací možnosti lídra na premiérství.Nebo si někdo myslí,že parta zrádců by vedla ČSSD do lepších zítřků?Tak jedině do kytek.Kolik zbytečného času se ztratilo lavírováním v levicové straně v otázce,kdo je lepší,jestli řádně zvolený lídr strany,nebo parta spiklenců,kteří si bláhově mysleli,že tak obamalutí voliče.Co z toho vyplývá?Tu pachuť z politického divadla může pozitivně ukončit pres.Zeman,nebo to svým rozhodnutím může ještě více zkomplikovat.Vidí snad někdo do jeho hlavy?
-
Nemyslím, že bude prime ministr. Rozjel něco.. co těžko zastaví.... pravdolásková mééédia, už nezastaví, zrovna tak jako své sobotkovce, žádající hlavu těch nejmíň 4 ale asi 20ti, těch co mu nepřitakávají se musí taky zbavit. Ale tím pádem bude mít podstatně míň hlasů a vlastně vyhraje Babiš... který si najmenuje toho kdo bude premiér... a sestaví vládu s kým mu libo a socani utřou nos.... jooo Sobotka chi
-
A Sobotka reprezentuje kterou stranu? Správně ČSSD. Pokud blbost začne
jednou lidi opravdu nadnášet tak tebe budem chytat na oběžné dráze.Marsu. *1* *1* *1* -
V případu OKD jsou namočení Sobotka a Kalousek. Trotle! *1*
-
Jediný schopný je Sobotka, je to bez diskuse!!!
-
Ale babi. Pan Škromach v době svého ministrování přece nic nerozhodl. Všechno mu připravili jeho úředníci a on se jenom přiblble usmíval a koktal prázdné fráze na tiskových konferencích. A tak to dělá dosud. Jestli je toto vrcholný politik ČSSD, tak tato strana může řídit maximálně tak okresní spolek chovatelů králíků, a to ještě blbě.
-
takze jste pribuzni...
-
Necas byl v porovnani se Sobotkou hotovej Ilja Muromec...
-
Já to vidím jako jeho další, utrpěnou nevýhru. Asi nedomýšlí, do čeho se pouští. Sám sebe přesvědčuje, že je a bude tvrďák, jenže bude v tom nejpříznivějším případě kašpárek koaličních partnerů a prezidenta. A to dočasně,. tj. do nových voleb. Pak to jemu i jeho příznivcům spočítají.
-
To nic nemění na tom že Sobotka je slabej předseda a ČSSD je hned druhá za
ODS v počtu skandálů a zlodějen. V případu OKD jsou namočení právě Socani
a i jinak hovornej Zaorálek se v debatě o tomto skandálu značně zakoktával. *1* *1*
Celá léta dvojka Hašek Sobotka klamala příznivce své strany pohádkou o jednotném
vedení které táhne za jeden provaz.