Přejít na výpis diskuzí
Sobotka získal v souboji o vedení ČSSD výrazně navrch
4.11.2013
65 příspěvků
-
No jestli Zeman jmenuje Sobotku tak by to už chtělo budit rytíře v Blaníku.Je to kašpárek a bude muset skákat jak Babiš poručí.Bude horší jak Nečas!
-
Pane Sobotko tuto bitvu asi k nelibosti veřejnosti kteří jsou Vámi naočkováni pomocí medii asi k vaší škodě vyhrajete. Pánové kteří se účastnili schůzky s panem prezidentem jsou féroví hoši a dodrželi slovo že se o schůzce nebude mluvit.(Jistě jste zapoměl kolik tajných schůzek měl třeba V. Klaus na ostranění pana Grose). Všichni účastníci drželi jazyk za zuby.
Pan Chjovanec je ten křivák který neumí držet slovo, ale toho potřebujete jako podržtašku. Jako premiér bude velice špatný jelikož budete skákat jak panové z KDU-ČSL budou pískat. Modlete se aby další voby jste nedopdli ještě hůř než ODS.. -
Věřím panu Sobotkovi. Za celou dobu jeho působení mě nezklamal. Před léty jsem věřila i panu Škromachovi. V době. kdy byl ministrem MPSV, jsem obdivovala mnoho jeho rozhodnutí. Teď se mi nechce věřit, že byl ochoten k takovému křiváctví.
-
a Sobotka, Zaorálek, Špidla jsou podrazáci a měli by také odevzdat své funkce. Podrazili Zemana a teď se jim to jen vrátilo.
-
Hašek,Tejc a Škromach jsou pračuráci.