Přejít na výpis diskuzí
Šokující rozhovor Trošky s Tachecí má dohru. Možná došlo k trestnému činu
21.3.2013 | red
236 příspěvků
-
Trochu soudnosti by neškodilo všem !Tak on soudruh Hitler postavil Německo na nohy,jo ?To potom když zabral Čechy,Moravu a nařídil kurz 1:10 a věnoval každému vojákovi příjemnou sumu aby si tady mohli debužírovat v jedný ruce dort a ve druhý buřta až skončili na záchodě !Oni totiž ti němci máslo i maso dost dlouho doma neviděli !Kecy nemaj cenu !
-
-
Hitler byl v každém případě nacionalista a zrůda, která se neštítila ničeho. Pravdou ale je, že Německo bylo v 30 letech na kolenou a on tu práci lidem dal. To jediné bylo, v čem ho pan Troška v uvozovkách chválil. Jinak se ho vůbec nezastával. A jinak, když se dívám na Vaši ikonu, tak k nacionalismu jistě také nemáte daleko. Samozřejmě národní hrdost je dobrá věc, ale nesmí to překročit určité meze, to jenom na okraj.
-
-
Podle vaší logiky, když si na vás najmu vraha jsem dobrý člověk, protože jsem mu dal práci. I takový nájemný vrah musí živit rodinu.
A pan Hitler zaměstnal takových "vrahů" miliony, neboť, co je to příprava na nespravedlivou válku? Akorát to každému asi ze začátku nebylo jasné... a pak s tím už moc udělat nemohli...
Tak asi takhle chytře přemýšlíte vy a pan Troška.
-
-
-
Vše se dá shrnout do jedné věty. "Zlatí komunisté."
-
Ono těch šišlajících a šlapajících si po jazyku je v našich médiích víc.....ČT je na to odborník
Známosti jsou známosti -
-
Demokracie = organizované uplatňování násilí vůči lidem. Víte kdo to řekl?
-
-
Že by se mi to zdálo?......já se nedomnívám, že u nás je vysoká nezaměstatnanost..já o tom denně slyším a také slyším nářky těch, kdo opravdu pracují, ale výdělku se nedočkají. Potom se nedivte, když někdo začne opěvovat dobu, kdy lidé byli bez těchto starostí - s tím by se měli vyrovnat dnešní politici a ne ještě lidi nasírat tím, že když je někdo bez práce, tak se musí hlásit jak blbeček na poště.......,místo toho, aby si s ním alespoň promluvili na pracáku a ty nádhery, co tam dělají, to je taky kolikrát něco. Když je někdo dlouho bez práce, tak by pracák měl opravdu plnit funkci i podpůrnou po psychické stránce a poradit a ne buzerovat,když nemůžou nabídnout práci.
Svoboda u nás je částečná - politika a novináří manipulují s lidmi - vemte si , jak jek určité politické strany vystupují hledně církví - jsou jim nepohodlné, protože chtějí být nezávislé na státu a na politické zvůli. -
Jestli bych někoho hodil do průvanu,tak by to byl p.Hvížďala. Překroutit,vytrhnout věci z kontextu, to dokáže jen hňup.Jestli jste neregistroval,že Troška si vymínil 4 body,které nesouvisí s následnými fašizujícími elementy, které jinak ponechal v režii Tachecí,která si vymínila (jako vždy) extra negativní myšlenku proti socializaci společnosti v dnešní době.Proto Troškův negativní postoj vůči vládě za její asociální vládnutí,které přináší jen zlobu nejen nemocných, zdravých,mladých ale i starých.Právě že ten náš chleba vezdejší je zcela v dnešním životním marasmu odpírán všem dolním deseti tisícům, jak to vhodně trefně rovněž popsal a nazval Miloš Zeman.Vážení, v tomto státě neplatí, že nikdo není dokonalý. Opakem je pravda. Dokonalost zlodějny, lichvářství, tunelování, to je zcela čelním znakem těch Čechů kteří se obrnili jistotou peněz, které jim přinesla nová doba, do které jsme se po r.89 dostaly. Kdo chtěl,neměl ostych,ten se překabátil, ten kdo měl trochu studu, tak zkusil jen něco málo,aby se dostal k lizu a samozřejmě těch nejméně "zdatných", těch se to netýkalo a žijí ve své svobodě a čistotě názorů, ale bohužel, zby,o jim jen skřípění zubů (jestli ještě nějaké mají) a jinak si nechat líbit to, co jim ti dnešní novodobí Koniášové nadělí...
-
Hlady chcípnu, když budu líný lempl, ale ne proto, že si otevřu klapačku.Věřím, že filmařům se stýská, za komančů měli své jisté a teď se musí otáčet a natáčet, aby byly chechtáky.
-
-
Ne úplně, ale máte pravdu.
-
-
Chtěl bych jen vědět,kdo tuto ženštinu pořád protlačuje do veřejnoprávních medií.Na několika TV stanicích už skončila a znovu se vždycky někde tato šišlající dáma vyvrbí.Dobře by se doplňovala s p.Šláfbergrem.Problém by byl v tom,že by museli mít(aby jim někdo rozuměl)tlumočníka.
-
Tak nevím, ale v prvé řadě mi z toho rozhovoru vychází, že Tachecí znovu ukázala, že je kr@va na entou.
-
Na tyhle novináře sedí slova jedné trempské písně "....čím jsem byl, tím jsem byl rád, c.k.tajným policistou, fašistou i komunistou, čím jsem byl, tím jsem byl rád..." prostě za co zaplatí, to budu kecat.Dokud tahle filozofie funguje, tak je to fajn, ale má to hák jak kotvu od Titaniku - nono to prostě nefunguje furt. Pozor!!!
-
Pan Troška, je jeden z mála rozumně a otevřeně uvažujících a mluvících lidí u nás a takového si plně vážím! Káž by takových bylo více i mezi umělci....!? Redaktorka Tachecí, je opravdu trapná a to dlouhodobě, otázkami, které pokládá, "tahá" pouze za nitky loutek! Hodně zdraví a dalších hezkých filmů přeji p. Troškovi! Je to "náš člověk"!