Soud zrušil část volebního zákona, koalicím pro vstup do sněmovny stačí pět procent
-
Proč pane jindřichu zkoušíte manipulovat? Já bych je nezavíral, ale nedovolil bych jim ani privatizovat podniky, ani vstupovat do vyšší politiky a už vůbec ne do Ústavního soudu. To považuji za výsměch.
Ano a toto by mě tenkrát udělalo radost. Vy po mně kamenem, já po vás šutrem.
Nebo byste dokázal říct Izraelcům do očí, že když neodpustili náckům a honili je po světě dávno po válce, že jsou jako oni?
Co byste potom byl vy, pane Jindřichu .-(
-
Já proto dělám to, že je nevolím. Nevolil jsem Babiše ani Zemana a určitě nebudu volit ani kdyby kandidoval gen. Pavel, protože je to taky bývalý komouš.
Co mohu dělat víc Jindřichu?
-
Já když sem slyšel že budou sledovat elektroměry, tak mě zamrazilo. A to nejsem majitel nemovitostí v Praze.
-
Bacha na cévku rudý noku
-
Děkuji za tip. Jistě si přečtu. O tlacích musí pan Rychetský něco vědět.
-
Jasně, zavřít, odstřelit nebo jinak s ním hanebně zacházet. Bolševické metody Vám nejsou cizí. Jako kádrovák se osvědčujete.
-
Vy si myslete co chcete, jste ještě duší před rokem 89. Já jsem rád, že nejsme jako byli oni.
Netěšilo by mě někoho pro jeho jiný názor někam zavírat nebo ho nějak pronásledovat.
Vám by to dělalo radost? Potom jste jako oni.
-
A co s tím jako vy hrdinové chcete udělat? Budete stejní jako oni? To jsme opravdu za 30 let ušli pěkný kus cesty.
-
Co když opravdoví noví komouši teprve rostou? To jste si pane Jirko neuvědomil? Svět se vyvíjí ve spirále.
-
Jsme na stejný notě, zbavit se žvanivejch bolševiků.
-
Mám obavu, že se nám ta spravedlivá dělba výdobytků začíná opět vracet. A všichni víme že je to cesta do pekla.
-
Za to nemůže Bůh, ale stádo ovcí, které si volí "bývalé" komunisty a konfidenty StB.
-
Bože! Víš, že jsem ateista, ale přesto tě prosím o odpověď.
Kdy už zmizí z vysokých postů VŠiCHNI bývalí komouši?!
Bude to trvat ještě dalších 30 let nebo víc?! 😂
-
Děkujme Havlovi a jeho: "Nejsme jako oni!!" (mohutný aplaus) ☹
-
Mně to moc nepřipadá jako pouhé konstatování
"Ústavní soud (ÚS) zrušil část volebního zákona kvůli porušení rovnosti volebního práva a šancí kandidujících subjektů. Koalicím stran a hnutí postačí pro vstup do Sněmovny získání pěti procent hlasů. ÚS zrušil aditivní klauzule, jež pro vstup koalicím stanovily činily deset, 15, respektive 20 procent. Soud škrtal i v paragrafech upravujících určení počtu poslanců v krajích a průběh skrutinia, tedy rozdělování mandátů. Nález nemá časový odklad, dopadne tedy už na letošní podzimní sněmovní volby.
-
Zeman je taky magor. Měl Rychetskýho kopnout do p.dele a ne ho tam nechávat jako nějakej symbol. Ten si z toho udělal zaopatřovací ústav. Dělaj si z nás p.del geronti.
-
Ten druhý to na předsedu nedotáhl za celé své 15ti leté členství v KSČ.
Zato dnes je to velký Ústavní soudce. To jsou paradoxy, že? 😀
-
Souhlas. Parlament je vůle lidu v demokratických volbách. Ať to dopadne jak chce.
-
Vůbec nechápu jak takovej člověk projde ´demokratickým sítem´ demokratických institucí do ´vážené´ funkce soudce ÚS. A je mě úplně jedno o čem rozhodovali.
-
Pěkně se to poslouchá, hlavně o tom komunismu. Soudce zpravodaj bolševik až do p.dele,