Přejít na výpis diskuzí
Soudce vítkovských žhářů, nalezený s podřezaným hrdlem, byl podivín
10.7.2012 | Lucie Hyblerová
27 příspěvků
-
Nechal bych raději bez komentáře náznak "podívín" což spíše bulvárně naznačuje, že naši soudci a naši představitelé jsou jaksi "tentononc" zkrátka, ža takoví lidé vládnou této zemi...Každý si o tom určitě myslí svoje..., ale tady byl patrně zabit člověk a proto se to musí vyšetřit už z toho důvodu, že dnes je to on, zítra zas někdo jiný, bez komentáře, kdo byl takový či makový. To že v tomto státě už dávno nevládne jasné právo a jednotný zákon pro každého už nemá ani cenu rozebírat. To už by byla urážka ke každému člověku co má aspoň kousek mozku v hlavě...
-
Aby jste se ze smrti tohohle prasete nerozbrečeli *12*
-
No, na "Aktuálně.cz" už jsem četl že policie se kloní k názoru, že ten soudce spáchal sebevraždu. Určitě to tak bude - nejprve se podřezal, potom si desetkrát za sebou vrazil nůž do srdce, načež si ustřelil hlavu a potom se ještě pro jistotu utopil....Pchopitelně, že takovéhle pitomosti nejsou k ničemu, ale jak to, že z něj najednou byl takový podivín ??? A jak to, že podivíni u nás vykonávají funkci soudců ??? To to nikdo nevěděl dříve ??? Když byl tak přísným soudcem, tak první, co každého napadne, je, že se jedná o pomstu někoho, koho u soudu pořádně "osolil". Jenom policie hledá podivíny !!! V našem mafioso státě holt už je možné úplně všechno... už jenom ještě do toho zamotat nějaké mimozemšťany a jsme světovou raritou.l
-
-
Honzo přesně to jsem chtěl napsat.Tiscali se kloní k bulváru a píše jednu blbost za druhou.Připomíná mi to případ dosud nevyřešený plk.Janíčka,který se také sám pobodal a nakonec oběsil ve sklepě na vlastním opasku.Také vyšetřoval těžké podvody grázlů po sametovém podvodu,Proto musí být trest smrti pro lidi,kteří někoho zabijí a co kradou doživotí.Jinak se dostáváme do ještě většího neprávního státu než již za 22 let jsme.
-
-
Dodatek:teď mě napadlo co dělalo těch 15 psů,které údajně měl?
-
-
Žrali a sr*ali? A nejspíš pořádně smrděli.
Ale vážně: třeba měl astma a psí sádlo je prý ten nejlepší lék.
-
-
-
-
Doufám, že ho krouhli cikáni, šmejda *16*
-
-
Nevím, jak to bylo, ale kdyby se mu pomstili nějací kámoši odsouzených, tak doufám, že si je spravedlnost najde - ty parchanty
-
-
A on byl spravedlivý???? Nic se o něm neví. Jak soudil zlodějské aféry politiků???
-
-
gemo, prosímtě začni myslet.... mne by spíš zajímalo kdopak za tenhle "oslavný" článek a kolik Plesku zaplatil....A zamysli se copak by asi v podobném případě dokázali o tobě řící tví sousedé.....apropos... když byla zahrada zarostlá... jakpak lidi na ty psy viděli??? hmm jen tak....
-
-
Co to blábolíte, mě je jedno kde kdo bydlí ale jak se chová a rozhoduje a v jeho případě o osudech lidí. Je to špína a tu je třeba odplavit.
-
-