Soudů máme moc. Ale kde začít škrtat? U malých, nebo u vrchních?
-
... ty jsi nepoužitelný výkal
-
Nechápu, proč nejsi nahoře ty.
-
-
Vážený Občane, cituji Vás "Ono vytvořit dobrý zákon není jednoduché, studuje se na to šest let na universitě. A to, jestli je zákon dobrý, jasný a správně formulovaný, jestli zapadá do právního řádu a respektuje obecné principy práva a spravedlnosti, to nedokáže posoudit laik."
ad a) na žádné univerzitě se nestuduje šest let způsob, jak vytvořit dobrý zákon. (podívejte se kdo, kdy a za jakých podmínek může předložit návrh zákona, nebo pozměňovací návrh na jeho úpravu. To dělají většinově laici
b) zákony posuzují zase kompetentně většinou laici (v zákonodárných orgánech je nejvíce lékařů a jiných profesí, ne ústavních právníků nebo odborníků na právo). Dokonce se někdy obávám, že rádoby právníci (pan Benda mladší a jemu podobní) toho mnoho odborně neposoudí. Mrkněte se na diplomovou práci tohoto "právníka."
-
Občan jdi makat takhle tek kapitalismus nevybuduješ
-
Už si musím koupit nové brýle.
Četl jsem: "Saudů máme dost!"
-
Horší jsou škodliví d.menti. A že jich tam nahoře je... 😀
-
Jsi neuvěřitelná lidská troska, nadosmrti budeš k ho*nu, bezmozku.
-
Já nevím, kdo mi dal první hlas, ale i tak děkuji.
-
Kde začít škrtat? Především podstatně snížit ten přebujelý aparát zbytečných státních úředníků. Pak přestěhovat zeMANa trvale nejlépe do Daliborky. Proč má pendlovat mezi pražským hradem a zámkem v Lánech a hrát si na šlechtice, když je to obyčejný komunista a povaleč a ožrala ze IV.cenové na Vysočině.
-
Amnestii politickým vězňům dal 8.12.1989, tedy 9 dní před svou abdikací, už Gustáv Husák (č. 150/1989 Sb.). Pokud chtěl nějakou amnestii při svém nástupu udělit i Václav Havel, v podstatě už mohl propouštět jen kriminálníky,Zdroj: https://globe24.cz/domov/67623-kriminalnici-to-co-husak-zacal-dokoncil-havel-pravnik-vyvolal-na-internetu-bouri
-
Tedy takové spiklenecké teorie se snad neobjeví ani v brožovaných knížkách z doby dávno bývalé. 😂
-
V tomto případě není za co. Je to prostě pravda
-
-
Máš nejnižší IQ na netu, a ještě ses d*mentně ohlasoval, blahopřeji, kr*ple.
-
... a nasadili borce jako ty
-
Tebe do Mali.
-
Děkuji za hlas.
-
Fiala je neškodný de*ent.
-
Je zábavné sledovat, jak duševní trosky jako Občan nejsou schopny trávit svůj čas jinak než blitky zde.