Přejít na výpis diskuzí
Staří lidé překáží, ať vypadnou! Dnešní mezigenerační solidarita
30.11.2011 | Jan Pastor
87 příspěvků
-
Co jste vy, byli jsme i my, co jsme my, budete i vy! *16*
-
-
to je trochu smutné konstatování. tomu mladý ostatně stejně nerozumí. je to realista. je třeba mu zastavit dávky od rodičů. a za pobyt na chatě rodičů s přítelkyní ať platí. a tržně.
-
-
Ale to je citát z bible, bývává to na hřbitovech ( u nás je to také vyryto v kamenné knize pod křížem s Ježíšem Kristem , jen nevím, z které pasáže, nečtu ji ) Lidé tam zapalují svíčky. Já jako ateista proti víře nemám nic, pokud mi nikdo nenutí, abych také se stal věřícím, tak nač bych měl věřící nenávidět, proč ? Řekl bych, že tenhle citát je je jednou z mála pravd, které toto učení obsahuje. Mě nevadí jako ateistovi poctiví věřící občané, naopak si jich vážím, ale koho si nevážím a proč, je církev svatá, která se zajímá namísto o duše věřících, tak hlavně prahne po majetku a neštítí se ani krádeží. Znám jejich program, nazývá se programem " aggiornamento ". t.j. přizpůsobit se světu a po tom si podmanit svět. Jejich požadavky v dnešní krizi na odškodnění jsou nestoudné, všichni musíme šetřit, jenom oni budou hodovat...Ale to patří již do jinéhom vlákna...
-
-
-
Už i v Anglii se lidé bouří. Právě včerra tam byla zahájena největší stávka od 20 let minulého století. To se nikde ve zprávách neobjevilo a přitom i tam musí bát stávka ohlášena předem. To se naším totalitní vládě a jejím poskokům nehodí do krámu. To raději budou kritizovat Čínu nebo Kubu. Lidé probuďte se ! Nebuďte pořád vystrašení pohodlný. A co máte proti starcům a důchodcům? Vždyť to jsou Vaši otcové a matky, které Vám dali vše co měli. To je tedy odplata. Děkuji.
-
Největší ránu tomuto dal ve volbách TOPKalous se svým Mádlssou kde oficielně mladé postavil proti starým a do teď to jen přez média pomalu přiživuje - jeho nenápadné výroky skoro při každé diskuzi o doplatkách na důchod jsou evidentní. Je zajímavé, že i 30% dělníků mu dalo hlas a teď toho lituje a od příšího roku až budou vlastně 150 hod. dělat přez čas zadarmo tak zkolabují.
pohybuji se mezi nimi z titulu funkce velice často a říkám dobře Vám tak, máte čít program stran pořádně. Ještě k těm mladým do 30. let - ano chtějí místa starších, ale jen taková kde jsou peníze bez přímé odpovědnosti za práci a lidi - prostě jsou to zbabělci. -
-
Kdyby nebyli stávají důchodci,ve své většině ,stádem primitivů,které pomohlo hned po údajné revoluci,k masovému průniku lumpů do politiky,tak by na ně mladá generace neměla důvod nadávat.Dvaadvacet roků nechalo toto lidské přihlouplé stádo politické lumpy zadlužovat a rozkrádat tuto zemi a také se tvářilo,že jimi nasekané dluhy,budoucí generace snadno zaplatí.Ale z čeho,to zaplatí,bez státního majetku i bez dostatku pracovních míst,to už je nezajímalo.Většina důchodců ,pokud má dostat spravedlivý důchod,tak ten by měl být důchodcům vyplácen jedině na holý zadek bejkovcem.Ono to ani jinak dopadnout nemůže.Básník by totiž řekl,že důchodcům slibovaný kapitalistiský ráj je v pr.deli.
-
-
Jsi úplně blbej !!! Zavřít do blázince !!!
-
-
-
Po 21 letech raného kapitalismu, jsme na dně ! , morálně i hmotně ! Vedou nás gauneři, bez skrupulí, kteří si hlídají pouze svůj profit ! Jak může někdo vypustit z úst, že důchodci jsou přítěží?! To nechápu - tak hluboko jsme klesli ! Dekadence, nihilismus a sprostota dnešní doby!
-
Tak bych měl k téhle diskuzi jeden nápad. Vykašlejme se na ty mladé pitomečky, kteří nám, důchodcům chtějí vzít volební právo, či nás poslat do plynu...Volební právo nám nikdo brát nemůže, protože by to bylo hrubé porušení listiny základních práv a svobod, která je součástí Ústavy všech států EU, a tedy i naší. Prostě by jim to EU nedovolila. A je nás skoro 300 milionů, a to je slušný počet hlasů na to, aby důchodci "odstřelili" jakoukoli vládu. Takže vláda nám nemůže jen tak "mýrnyx týrnyx sebrat důchody, spíš se musí snažit si nás naklonit. Takže všechny ty nenávistné výpady proti důchodcům jsou je výplodem jejich nevzdělanosti a hlouposti. Ve většině rodin důchodci svoje potřeby uskrovňují, aby pomohli vnoučatům, čehož rodiny s dětmi si váží a tak nemají zájem na nějaké obecné likvidaci důchodců, protože by se s tím "svezli i jejich pomáhající prarodiče. Takže zachovejme klid, ať si kuňká kdo chce jak chce a pojďme k volbám zlikvidovat Kalousky a Drábky...
-
Někdo to vždycky odnést musí. Někdy to jsou blondýny,pak židi a nakonec báby a dědkové,kteřív už
nemůžou makat na naše robátka,aby tato se mohla válet ve fitkách,v létě na plovárnách,v solárkách,v kosmeťákách,aby mohla imrvére hulit trávu a řídit nejnovější modely auťáků,zkrátka,
bejt in. -
Tak jsem hodně zvědav, co udělá policie. Cikány ochraňuje a vláda se může přetrhnout, jak do nich cpát miliardy za to, že nic nedělají, kromě dětí. A do důchodců holt bude střílet, protože ujídají chlebíček. Asi cikánům---
-
-
..ujídají chlebíček ? Netvrdím, že důchodci nic nestojí, ale tuším, že na důchody šlo 28 procent platu ( to je skoro třetina platu !, jen tak mimochodem, kolik procent si dáváte na důchod Vy ?). Nemůže přeci být pravda, že by na sebe důchodci ( ti dříve pracující) miniálně podstatnou část, pokud né celou, nevydělali. Je zajímavé, že se neobrací pozornost na lidi, kteří moc nepřináší a stejně berou. Je to dle mně cílené, abychom se navzájem rozeštvávali a neměli čas na dělání problémů.
-
Tak pod tohle se podepíšu.
-
-
Ještě dodatek :v žádném případě si nemyslím,že jsem někomu na obtíž.Protože díky tomu,že jsem se v minulosti vyučil a vyštudoval tak něco umím a můžu se postavit ke každému problému.Jako syn živnostníka,který byl pravicově vychován tak k minulému režimu nepociťuji hořkost,ale dnes mu děkuji,že mě něco naučil.A nesnáším takové lidi jako je Štětina a spol.,kteří se snaží zalíbit každému a mít se dobře a být bezpáteřní a bez názoru za každého režimu.To samé Ježek apod.Protože můžu konzultovat názory na tento Absurdistán s příbuznými v zahraničí tak žít ve Wien je pro mě smysluplnější než v Praze na 65 místě a utěšovat se ,že nejsem poslední.Toto sdělení mi připomíná hlásání Nejedlého,že počkáme na rozvojové země a pak s nimi budeme soutěžit.Ovčané probuďte se a o volbách přemýšlejte.
-
Vypněte na půl dne elektriku a mladým lidem se zhroutí svět.
-
-
Pak jim budou staříci dobří.
-
-
za rakouska rodiče dokázali vyživit i 10 dětí, a dědu s bábou k tomu. dnes mladá rodina uživí těžko sebe. někde je chyba. ale v tom, že mladí dostávají málo peněz to nebude.