Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jasné, nebol
  • Ovca ma vel´mi zložitý zaživací trakt... Ovciam sa kobliha nedava, somár, ledaže bys je chtěl zahubit
  • Čo sa ovciam niepáči, veď som im dal koblihu, boha jeho.
  • Jestli by byl veleúspěšný i tehdy, kdyby Babiš nebyl ve vladě??
  • Kolik ti platí,nebo máš duševní poruchu.:-(
  • Pokud jsou živnostníci pijavice tak ministr financí je hroznýš královský
  • Ale nikdo z nich nebyl takhle roztaženej, nikdo z nich nepřijímal státní dotace a pobídky... To je asi jeho hlavní motor.. udržet si vliv a tím i přísun peněz... Ale volby má vyhrané.. protože lidem slíbil slevu na pivě a a migranty tady také nechce...
  • Ale pozor... včera proběhla zpráva,že sníží DPH na sudovém pivu......Takže pivo se posouvá na úroveň léků....To je populismus, co? Kombinace koblihy a piva... to bude některým hodně špatně..... zkušenost mi říká, sníží-li se DPH cena výsledná se nemění, ale zůstává vyšší marže obchodníkům... ...On chce totiž .. jak říkal... všetko...
  • Přejte mu to, hamižnost je duševní porucha, je fakt, že duševně nemocný člověk by tam neměl co dělat. Jak nám vypráví, že odvádí na daních 2 miliardy, tak kdyby nedostal dotace, tak už dávno zkrachoval. Není to žádný spasitel je to vlastně chudák. Rovný rovného si hledá a vrána k vráně sedá. Co nám to dává je jasné, v Babišově hnutí jsou stejní lidé jako on. V parlamentu jsou stejné strany jako hnutí Ano.
  • určitě ANO. *3*
  • Podnik a stát nelze řídit stejným způsobem. Funkcí podniku je dosahovat maximálního finančního zisku a kdo svou činností tuto funkci poškozuje, může být majitelem propuštěn. Funkce státu je zcela jiná a velmi široká. Stát nemá také žádného majitele, i když mnozí se za něho považují, a ze státu také nemůže nikdo dostat "výpověď". *3*
    Pokud jde o Baťu, s tím souhlasím. Ovšem Baťa neřídil Zlín jako podnik, naopak svůj podnik SPRAVOVAL tak jako vykonával svou funkci starosty Zlína.
    Ano, ten komentář o ovcích a koblihách skutečně píšu dlouho a budu ho psát i nadále. Vystihuje totiž skutečnost a doufám, že alespoň některým "ovcím" to třeba dojde. Nebo bych snad měl někoho požádat o dovolení psát to? Nežijeme v komunistické totalitě ani ve státě řízeném Babišem jako podnik, ale ve svobodné demokratické zemi, kde mi svobodu projevu zajišťuje Ústava.
    *14* *14* *14*
  • Před volbami se objeví spousta nových stran. Některá z nich uspěje (získá své voliče-nevím proč jim říkáte ovce) a dostane se do parlamentu. A že se nic nemění to je jenom váš názor.
    Uznávám, že to jde pomalu, ale rozhodně to takoví Janoušci a Rittigové nemají tak snadné jako dřív.
  • Třeba ho lidi volili jenom proto aby tam byl. Koho měli volit bývalí voliči ODS.Kalouska?
    Mě to stačí, takže já svou"koblihu" dostal.
    Co je na tom špatného - řídit stát jako podnik? Většina státních podniků, včetně státu, se topí v dluzích. To by si žádný soukromý podnikatel nemohl dovolit. *3*
    Tomáš Baťa byl jeden z nejproslulejších a nejúspěšnějších podnikatelů v českých dějinách.
    Přitom byl 10 let starostou města Zlína a nikomu to nevadilo, spíše naopak. Za jeho starostování prošel Zlín nebývalým rozvojem.
    Toho, že píšete stejný komentář o ovcích a koblihách už hezky dlouho, by si všiml i slepý. *14* *3*
    A proč by státní zaměstnanec nemohl dostat výpověď? *3*
  • Stály ty koblihy za to?Asi ANO.
  • Za 1.republiky byli s oblibou voleni bohatí občané.Nebyli dík svému jmění korumpovatelní.Babiš je toho pro dnešní myšlitelnost nepochopitelný.Tak ho dál pomlouvejte.Považuji ho za politika na svém místě.
  • Nezjednodušujte účtování služeb na vytírání vyměšovacích otvorů.Krást se nemá a každý příjem nechť podkéhá zdanění.To je jádro pudla,ne hajzlpapír.
  • Za první republiky(po r.1918) byli vítáni politici zámožní.Nevstupovali totož do státní služby s cílem cucat státní rozpočet.Pro běžného občana je tedy nepochopitelné,že Babiš takto slouží občanům.Nevěřte hovadům typu Kalouska,Babiš a jeho firma je pod neskutečnou konrolou.Patří mu dík za to pro republiku koná.
  • Zajímalo by mne s čím v mém vyjádření klikáček nesouhlasí. Domnívá se snad, že si naříkám? A také že mohu mít všechno co vidím nebo co bych chtěl? *3*
  • No, až Bureš vybuduje centrální účtárnu podniku Agrofert-ČR a každá hajzlbába bude vydávat účtenky a posílat do centrální účtárny zprávu o každém, kdo se tam přišel vy*cat nebo vy*rat, tak to státní dluh pak klesne. A jelikož se na WC platí předem, tak klient dostane předem i účtenku a bude ji moct použít na vytření "píp" a ušetří se tak toaletní papír. A to teprve nastane růst národního hospodářství. *2*
  • V tomto státě dánském je totiž politika podnikatelským oborem, kde se dá ještě v naší rozkradené a zadlužené republice zbohatnout. Pravda, na úkor spoluobčanů a člověk na to musí mít "kufr". Pan ministr Mládek nedávno ozančil živnostníky jako pijavice. Tou pijavicí může být ale opravdu někdo jiný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit