Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, jak kdo. Já si také nenaříkám. I když pochopitelně nemohu mít všechno co vidím, nebo co bych chtěl. *3*
  • Lump maká pro ještě většího lumpa:-))))))))))))))
  • No řekněte nestálo Burešovi zato rozdat ovčanům pár koblih,a má se ještě líp ,ale nám v době růstu navýšil se socanama státní dluh,proč asi?
  • Nevím, kolik rozdal Bureš koblih. Mám koblihy docela rád, ale od Bureše jsem žádnou nedostal. Jestli ho ale někdo volil jenom za příslib koblihy, aniž by ji dostal, tak to není moc dobré vysvědčení pro voliče.
    *3*
    Soudruh Lump pracuje pro StB a sleduje kdo, co a jak dlouho píše? *6*
    Koho jsem volil, to je moje věc, volby jsou tajné, soudruhu, zatím. Volit ale někoho, kdo se snaží přeměnit ČR na Agrofert (a řídit stát jako podnik), nesvědčí o chytrosti a spíš to vyjadřuje, že dotyční nemají vůbec žádný vlastní názor.
    O mou kulturní vyspělost netřeba míti obavy. Burešův sekretáři. *1*
  • Pan Já má ale v podstatě pravdu. Ta podstata spočívá v tom, že se v předvolebním období vždy objeví nová strana nebo hnutí, které nachytá stejné ovce, které věří, že se opravdu něco změní, ale ono si nic k lepšímu opravdu nemění. Platí zásada, co politik to gauner a lhář ( mimo komunál).
  • To mám radost, že se máte dobře. *3* Málokdo to v dnešní době přizná.
    Jako by se lidi styděli nebo co ..
  • ANO - a už je líp *14*
  • Kolik myslíte, že rozdal těch koblih? Ve volbách dostal 927 420 hlasů.
    *3*
    Podobné nesmysly tu píšete už dva roky. Nevím jestli jste byl volit a koho jste volil,
    a ani mě to nezajímá. Nevím proč urážíte své (možná chytřejší) spoluobčany za to,
    že mají jiný názor než vy.
    Nejspíš to ukazuje na určitou kulturní nevyspělost pisatele. *1*
  • To se to lehce berou dotace, když na ministerstvo které je přiděluje dosadil svoje
    lidi. Babiš je vychcaný gauner. *12*
    Člen KSČ pokládá 17 listopadu kytičky na národní třídu a řeční o demokracii.
    Kariérista. Stejný gauner jako Dlouhý. Dnes zástupce podnikatelů odsuzuje rudou totalitu.
    Jako člen KSČ asi mluvil jinak.
  • Ale prý byly ty koblihy dobré, říkají ovečky, které je ochutnaly a potom Bureše volily v domnění, že budou každý den dostávat koblihy. *1*
  • Cena zakázky neříká nic o tom, kolik na tom vydělá. Pro zdejší odborníky - za ty peníze musí odvést nějakou práci. Taky na tom může prodělat a nebude ani na ty koblihy.
    *3*
    V roce 2012, kdy nebyl ministrem, získaly jeho firmy ještě větší zakázku. *3*
  • 1,5 miliardy za par koblih zdarma a to se vyplati, je to borec *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit