Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hašek & his playboy band bojem o koryta nevratně poškodili u svých voličů a sypmatizantů celou ČSSD. V době, kdy prioritou má být urychlené sestavení vlády a řešení palčivých celospolečenských problémů, ještě více destabilizovali politickou scénu a pod Zemanovo taktovkou dali přednost pletichaření a prosazování svých zájmů. Více politické prozíravosti a zodpovědnosti, a vážím si toho, projevilaTOP 09 i ANO prohlášením, že partnerem k vyjednávání bude Sobotka.
    Zodpovídat se za neúspěch ve volbách musí celé vedení ČSSD, nejen Sobotka, a vyvozování důsledků nechť se provádí jindy a jinde!!!
  • Nikdo mě nemůže podezírat k náklonosti k ČSSD ale naprosto nesnáším podrazáky a Hašek a ta jeho banda jsou podrazáci jací se jen tak nevidí a vše to diriguje pomstychtivý stařík z Hradu. Takže i když je to neuvěřitelné držím palce Sobotkovi . ( Ale jen v tomto konkrétním případě ).
  • Další A K C E "ČISTÉ RUCE" ??? A co se vyšetřilo? Velký H O . . . . . . *16*
  • Naprostý souhlas s p. Štěchem - je třeba zlikvidovat infikovanou odnož zemanovčíků, která jako plevel se vmísila mezi ušlechtilé květiny v ČSSD. Chce to pořádný a osvědčený herbicid - takovej Jóžin z bažin a jeho práškovací letadlo - to by byl účinnej herbicid!
    • spíš je třeba zrušit odbory, stejně lidem nepomáhají... JEN SOBĚ JAKO zÁPOTONDA NEBLAHÉ PAMĚTI
  • V tuto chvíli už mají Hašek a spol podepsaný svůj politický úmrtní list. Vydali se na podivnou cestu transformace ČSSD do podoby nové SPOZ, a ta cesta vede svižně z kopce. Chybět nám rozhodně nebudou.
    • tím si nejsem tak jistá
      • Na to vem jed. Zeman už to taky nezvládá a z nervozity a nejistoty dělá jednu chybu za druhou. Toho už by měli izolovat a vůbec nepouštět za hranice Prahy, natož státu.
        • To víš, ta léta chlastání a hulení tabáku (a v mládí marihuana, jak se sám přiznal) to dokáže svoje. A už taky není žádný mladík. Jeho chování odpovídá chování degenerovaného alkoholika.
  • Vyhoďte Haška šaška a jeho strejce Tejce!
  • Když by v ODS byli Hašek, tlusťoch Škromach, Tejc, Onderka, Zimola, Chovanec a Jandák, tak by po takovém podrazu již nebyli členy strany ze dne na den. Jenom jsem tedy zvědav jestli alespoň vykopnou z předsednictví klubu toho nabubřelého Tejce a jestli když svolají kongres, tak tyto lidi vyloučí z ČSSD okamžitě. Mohou pak jít kanálama za SPOZ směrem do perdele. *1* *2*
  • S panem Haškem jsem mluvil jen několikrát ale je mi protivný od začátku svou neskrývanou ambiciózností, nezaloženou na vědomostech nebo zkušenostech (ovšem důležitě žvanit umí o všem, jen nesmíte zajít hlouběji). Podtrh jsem od něj čekal dávno, jen ne v tak hloupou chvíli ! Také tu směšnou lež, že si nechodí pro rozumy na Hrad teď sám shodil ! Těsně před pučem poskytl Miloš Zeman rozhovor, kde použil slovní obrat, že je třeba "dát míč na zem". Dnes pan Hašek prohlásil, že "teď je třeba dát míč na zem". Kdo od koho opisuje je asi jasné. Originálním myšlením pan Hašek zrovna neoplývá, ale v "Našich furiantech" by mohl jednoho z nabubřelých statkářů hrát od minuty. Tak, pane Hašku, ten rozlitý punč platíte Vy ! *16*
  • Jak nemám náladu koukat na politické diskuze v televizi, tak se mi stalo, že jen tak mimochodem jsem nechala zapnutou televizi na ČT2, kde se objevil v pořadu Daniely Drtinové – Michal Hašek.
    Teda doteď jsem se ho zastávala a považovala jej za skutečného vůdce sociální demokracie, který by mohl stranu někam dostat. Po tom, co jsem protrpěla jeho nicneříkající odpovědi a mletí jedné a téže věci na jakoukoliv konstruktivní otázku, došla jsem k závěru, že je to opravdový politik (nejradši bych použila mnohem horší výraz, ale jsem dáma), který by v nové vládě neměl co dělat, jinak se nic nezmění. Pak ve zprávách na ČT1 byli dotazování Hašek a zároveň Zaorálek na stav ve straně. A zase Hašek mlel hovadiny a Zaorálek velmi konstruktivně odpovídal na dotazy. Takže ono to jde, jenom mít za partnery opravdové lidi a ne politiky typu Hašek. Och jak krutě jsem se mýlila.
    *13* *13* *10*
    • Ať žije Hašek, Sobotka je uprděný slaboch
  • Je zvláštní, jaké kotrmelce proti lidem dělají odborářští bossové jakmile se dostanou do funkciá.. Falbr, Zavadil a teď štech. Pro lidi nic- akorát s nimi mávají Asi proto že se jim skládají na jejich platy a výhody a bláhově v naději že pomohou jeposílají vejš.. Za dobrotu na žebrotu. Ale co se divit, Zápotonda je taky ujišťoval den před měnou , že měna nebude.... fujtajxl.... Co za posledních 10 let pro lidi udělali... lautr nic..teda leda kulový
    • Protože si odboráři zvolí svého bossa a nechají ho v klidu si žít za pěkné peníze a pozorují jak se z něho stává bafuňář a ani tak se nezvednou a neudělají tomu rázný konec. Prostě nejsme zvyklí o něco bojovat, něco kontrolovat, s něčim pohnout. Je to na nás, že tu odboroví bafuňáři tak pěkně rostou jako houby po dešti a my jen zíráme a nehoníme je k zodpovědnosti. Pokud toto nepochopíme a necháme to tak, nic se nezmění. Je to jen v nás a na nás.
    • A co jako mají "dělat pro lidi?" Copak jsou lidé nesvéprávní jedinci, aby pro ně politici "něco dalali"? Každý se musí o sebe starat sám a politici k tomu musí vytvořit podmínky, aby ti schopní, pilní a šetrní se měli lépe než ti lemplové, lenoši a rozhazovační. A přredevším aby přitom byla zachovávána pravidla morálky a spravedlnosti.
      • No ale pak jsou odbory zbytečné a lidi jim dávají peníze z blbosti...
        • To je pravda,
      • A co jsi ty ??? Pod tečkou píše Pišta, takže 76 letý cikán bude někoho poučovat, kdo je úspěšný a kdo lempl, když sám jsi také jen na dávkách či důchodu. Takž také jsi lempl. A to chceš jaksi zrušit a sám si jít hledat dobrou pastvu se zelenou trávou ??? to nyní na podzim není moc chytré.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit