Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Četla jsem prohlášení p.Schwarzenberka k věřícím, aby si udrželi odstup od politiku. Ten pán si nevidí do úst. Sám křesťán a cpe se do plitiky a celý život se v politice pohybuje.
    Je ostudou pro něho,že se chtěl stát dokonce ve svém věku a jeho senilitě prezidentem ČR
    a vydává taková prohlášení. Byla by to ostuda nejen pro něj ale pro celou naší zem. Buďto je praktikujicí křesťan a nebo politik. Pokud je křesťan tak v politice nemá co dělat!!!
  • AŤ už ti hajzlové zlodějští konečně leti,okradli nás už skoro o vše a něco takového jako Nečas si dovolí ještě kritizovat ČSSD,takové zlo jako napachal Nečas s tou svou neschopnou zkorumpovanou vládou tato země ještě nepamatuje.Důvěra pouhých 20% ovbčanů této vládě hovoří za vše.
    • Naprosto chápu a souhlasím s kritikou ODS ale vůbec nechápu toleranci nebo snad oblibu ČSSD. Vždyť jsou to naprosto stejný lumpové,zloději a tvůrci děravých zákonů,nebo jste zapomněli,že od revoluce se stále u moci střídali,navzájem si byli oporou u schvalování účelových zákonů. A kdo jiný než Zeman byl největším strůjcem naší "dokonalé demokracie" společně s Klausem!!!! Zkuste si dát věci trochu do souvislostí a nekritizujte jen polovinu lumpů,díky
  • Potvrzeno: Novinářské spekulace o neprůhledném financování jsou nepravdivé!

    Věci veřejné byly v poslední době vystaveny nové sérii útoků na stranu jako celek i na její jednotlivé představitele. Investigativní pořady České televize a televize Nova se na základě toho snažily vzbudit dojem, že financování VV bylo neprůhledné. Městský soud v Praze ovšem rozhodnutím ze dne 14.2. 2013 zrušil usnesení Police ČR o zajištění finančních prostředků na bankovním účtu VV.
  • Proletáři všech zemí spojte se! *4*
  • Nečas už potřebuje dávno ránu z milosti do vazu.
    • správny názor a ta jeho prodavčka z Chodovskeho nákupního centra pořadny přeplesk přes hubu a p.......................a vrátit to co ji nepatří za sexual.uchylky v prac.poměru u Nečase
  • To je stále štráchů s mocnáři.Jinde by se s nimi tak nemazlili.
    Tvrdím jedno.Na Václaváku si zakřičíte,Kalousek s kmotry to přejde s udiveným úsměvem,o co že se to vlastně snažíte.V pondělí se rozejdete a vše pojede ve starých kolejích.
    Já navrhuji tento postup.Vypravit do Prahy vlaky a autobusy.
    V Praze rovnou na úřad vlády a do parlamentu - normálně je odtamtud vyvést.
    Předat tuto zemi do rukou renomovaných odborníků na ekonomii,hospodářství,zemědělství,dopravu atd.
    ZAČÍT BUDOVAT NE POLITICKOU SPOLEČNOST,ALE SPOLEČENSKOU POLITIKU,tzv.LIDOKRACII.
    Smyslem tohoto zřízení je spolurozhodování veřejnosti ve věci nejdůležitějších zákonů a norem.
    NA MÍSTĚ JE OKAMŽITÉ SNÍŽENÍ POČTU ZAMĚSTNANCŮ VE STÁTNÍ SPRÁVĚ,SNÍŽENÍ POČTU MINISTERSTEV,SNÍŽENÍ ROZPOČTOVÝCH VÝDAJŮ ÚSTAVNÍCH INSTITUCÍ,t.j. všech ministerstev , parlamentu a vlády . NEZBYTNÉ JE I ZRUŠENÍ DOLNÍ KOMORY PARLAMENTU.
    Přijetí zcela nové legislativy v oblasti občanské,právní a daňové,neboť právě současná legislativa nahrává těm,kteří zneužívají současného krizového stavu naší země a záměrně se obohacují na úkor obyčejných lidí.
    Je zapotřebí tento stav neprodleně změnit a nenechat za nás rozhodovat ty,kteří se stále více podepisují jak pod ekonomickým,tak i pod morálním úpadkem naší země !!!! *16*
    • Hmm. Dobrý nápad. Tak to zorganizuj, svolej a já se přidám a pmůžu. *4*
  • Bez zprovoznění dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení co nejkrutějšími katy,se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.
  • Tehdy když opět masově vyrazíme do ulic. Slibovali demokracie rovný přístup všem a co z toho máme, pouze vykradený stát , ty největší zloděje amnestoval Klaus a my všichni pokud to půjde takhle dál skončíme jako bezdomovci. Hlavně že oni jsou vysmátý s byty a vily po celém světě jako Klaus a ti jeho vyvolení zloději. *10* *13*
    • Vážená dámo.
      Demokracii si vykládá každý po svém.Naši státotvůrci toto zřízení považují pouze za způsob obohacení se na úkor obyčejných lidí.
      Oni moc dobře vědí,že to není vláda LIDU,ale pouze JEJICH,neboť špatně rozhodují o věcech,které se jich netýkají a dobře o věcech,které se týkají pouze jich a jejich rodin.
      Pochopili,že DEMO (ve slově demokracie)znamená totéž,co jinde.
      Zkrátka se jedná o osekanou,zjednodušenou,nedodělanou nebo nedokonalou verzi něčeho.
      A v našem státě je to vidět na každém kroku,bohužel.
      Schvalované zákony v neprospěch společnosti,chaotické řízení nejdůležitějších resortů a ve finále stále zadluženější země,která má dávné předpoklady prosperity a konkurenceschopnosti.
      Myslím,že dokud budeme tolerovat to,co se v naší zemi děje a nezakročíme ve smyslu změny společenského zřízení,pak nemáme vážný důvod ke stížnostem !!!
      • lidi a národ breptá a nic realneho ,zatím neudelal
        vyprášit to vše pryč ,vrátit znárodnit jim
  • Velkou chybou o které mluví Stehlík bylo, že moc lidí, a i já byl tak naivní, v 89 věřilo Klausovy. Vyklubal se z něj ale gauner co umí hezky mluvit. Lidi dneska vidějí kam nás ta jeho oblbovačka přivedla. Celý ty roky kopal když ne za sebe tak za někoho jinýho, ne za lidi v zemi.
  • Je tu dost kapitalistických zadkolezounů!
    • Co to znamená, to poslední slovo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit