Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem pro. Čas konečného účtování se blíží. Ať žije demokracie a pracující lid ! Jedině revolucí dojde ke změnám a osvobození pracujícího lidu od otrokářství.
  • Tehdy když opět masově vyrazíme do ulic. Slibovali demokracie rovný přístup všem a co z toho máme, pouze vykradený stát , ty největší zloděje amnestoval Klaus a my všichni pokud to půjde takhle dál skončíme jako bezdomovci. Hlavně že oni jsou vysmátý s byty a vily po celém světě jako Klaus a ti jeho vyvolení zloději. *10* *13*
    • Vážená dámo.
      Demokracii si vykládá každý po svém.Naši státotvůrci toto zřízení považují pouze za způsob obohacení se na úkor obyčejných lidí.
      Oni moc dobře vědí,že to není vláda LIDU,ale pouze JEJICH,neboť špatně rozhodují o věcech,které se jich netýkají a dobře o věcech,které se týkají pouze jich a jejich rodin.
      Pochopili,že DEMO (ve slově demokracie)znamená totéž,co jinde.
      Zkrátka se jedná o osekanou,zjednodušenou,nedodělanou nebo nedokonalou verzi něčeho.
      A v našem státě je to vidět na každém kroku,bohužel.
      Schvalované zákony v neprospěch společnosti,chaotické řízení nejdůležitějších resortů a ve finále stále zadluženější země,která má dávné předpoklady prosperity a konkurenceschopnosti.
      Myslím,že dokud budeme tolerovat to,co se v naší zemi děje a nezakročíme ve smyslu změny společenského zřízení,pak nemáme vážný důvod ke stížnostem !!!
      • lidi a národ breptá a nic realneho ,zatím neudelal
        vyprášit to vše pryč ,vrátit znárodnit jim
  • Hlavně by se měla najít v této zemi osobnost,která lidem zvedne hlavy,aby netáhly jak muly se skloněnou hlavou a s hrdostí svrhly tu vládu mrzské lůzy.
  • Je tu dost kapitalistických zadkolezounů!
    • Co to znamená, to poslední slovo?
  • Jak vidno tato diskuse nikam nebede, jenom e ukazuje úroveň pisálků. A oni neví jak brzo na ně dojde. Vůbec si neuvědomují že už jsou zásluhou vládní kliky nyní otroky. A to je také vysvětlení proč pouze mluví a mluví a stávají se tak spolupachately likvidace českého národa, ale i dalších zotročených národů nejen v evropě. já rozhodně na tom Václaváku budu.
    • Neovládáš mateřský jazyk, soudruhu.!
      • To bude nějakej zapomenutej okupant z r. 1968!
  • Velkou chybou o které mluví Stehlík bylo, že moc lidí, a i já byl tak naivní, v 89 věřilo Klausovy. Vyklubal se z něj ale gauner co umí hezky mluvit. Lidi dneska vidějí kam nás ta jeho oblbovačka přivedla. Celý ty roky kopal když ne za sebe tak za někoho jinýho, ne za lidi v zemi.
  • Honzo, kdo to tu navštěvuje ví co kdo píše, to se neboj. Ovšem zapomínáš, v jakém státě blbů žiješ. Samozřejmě, že by byla nejlepší alternativa koalice spoz a ksčm, nicméně souhlasím i s dožitím této pavlády gaunerů, tedy gestapa. Švejk, myšleno český degenerát slyší stále na slova útisk a úpadek spojený s totalitou a zapomíná, že propaganda gestapa které vládne dnes je sama onou zločineckou totalitou. Když si legálně dovolí neakceptovat koalice vzešlé z demokratických voleb, ti, kteří volby nevyhráli a jen kupčením se nermomocí drží koryt, aby se zavázali mafii a švejk většinou student a nebo někdo iq pod 70 tedy banda vegetativních idi o tů jim to žere a ukazuje na škodlivost demokratických stran vzniklých po roce 89 tak zde bude velice těžké prosadit názor, že hnůj a kariéristický plebs většinou vlezl do stran typu česesd a odeses a jejich štěpu obr gaunerů tiptop.
    • Jaké demokratické volby.To si snad děláš legraci?
      Všichni víme,že to tak není.Navíc demokracii neuznávám.Přečti si můj první příspěvek !!!
      Demokracie - prý vláda lidu.Jak řekl Churchill,je to to nejlepší z nejhoršího,nebo nejhorší z nejlepšího? Na tom nesejde.Každopádně máme pouze možnost volit ty,kteří se tam neustále cpou !!!
      Já zastávám názor,že již kandidáti by měli být navrhováni veřejností ve smyslu - KAŽDÉMU PODLE JEHO ZÁSLUH A OBLÍBENOSTI.
      V parlamentu lidi ne jako straníky,ale jako lidi,které jsou přímo z oblasti,ve které žijeme.Kolik volebních oblastí - tolik poslanců a veta.Aby každý poslanec bojoval za zájmy dané oblasti,jíž zná problematiku.
      Člověk s nejvyšším počtem hlasů - do parlamentu ( senát by byl zrušen).Lidi s sestupně nižšími počty hlasů by obsazovali postupně krajská,městská a obecní zastupitelstva.
      Dále odvolatelnost politika : Provedeš-li cokoli !!!,co je v rozporu se zákonem a dobrými mravy - okamžitě končíš , vrátíš vše,o co ses nezákonným způsobem zasloužil ( je jedno jestli se jedná o movitý nebo nemovitý majetek) a doživotně nebudeš aktivní ani v politice ani ve společenském životě.To se týká prezidenta,vlády,poslanců a všech veřejně činných lidí v politice.Budeš trestně právně odsouzen jako každý jiný.Zapomeň na poslaneckou imunitu !!!
      A v neposlední řadě platy politiků by se měly odvíjet od minimální mzdy,nebo od ŽM.
      Pokud by chtěli mít vyšší plat,museli by automaticky zvýšit i peníze obyčejným lidem.
      Dejte obyčejným lidem peníze,aby mohli v klidu žít.Jakmile se naplní naše nákupní košíky,české firmy budou moci více vyrábět pro tuzemský trh,tím pádem budou zaměstnávat více lidí ( klesne nezaměstnanost),BUDE TO DOBRÝ PŘEDPOKLAD EKONOMICKÉHO RŮSTU. *11*
    • Dokud tady bude kapitalismus a to tzv. tržní hospodářství, bude to stejné ať je tam Petr nebo Pavel. Bez změny systému žádná změna nebude.
      • Těší mě,že jste se k tomu vyjádřila.Netvrdím,že nemáte v něčem pravdu.Změna systému by musela být zásadní.U nás je to kapitalismus vs.socialismus = PĚKNÝ HUMUS !! Rozhodně bych nezatracoval tržní hospodářství s přesně vymezenými pravidly,které by zákonně znemožňovaly jakoukoli formu podvodného jednání,korupce,tunelování atd. Nicméně si myslím,že by to zase takový problém nebyl.
        Největší chybou byla "PRIVATIZACE",tak,jak ji známe.Firmy měly zůstat státní se strategickým vstupem soukromého kapitálu s tím,že by měl stát 51 % ve firmě a soukromý investor podíl na zisku.Stát by si nechal roli dozorce.Tím by se zabránilo rozkrádání a tunelování,tzv.KONSTITUČNÍ VLASTNICTVÍ,ve smyslu pouze poměrného rozhodování o chodu firmy,větší vliv by měl stát zastoupený renomovanými odborníky na daný resort.Tato zásadní změna by vedla ke snížení nezaměstnanosti
        TO BY VE FINÁLE VEDLO KE SNÍŽENÍ ZÁVISLOSTI LIDÍ NA SOC.DÁVKÁCH,COŽ BY VEDLO JEDNAK KE SNÍŽENÍ DEFICITU STÁTNÍHO ROZPOČTU A DÁLE BY MOHLO ČASEM DOJÍT KE SNÍŽENÍ DAŇOVÉ ZÁTĚŽE FYZICKÝCH OSOB.
        Muselo by se přesně spočítat daňové zatížení firem,tak,aby to nebylo pro ně likvidační a naproti tomu,aby se dařilo snižovat zadluženost naší země.Nikdo přece nechce,aby se firmy vzdaly svého zisku.Ale milionové zisky známých společností jsou výsměchem skomírající ekonomice našeho státu.Jen si vezměte zisky nadnárodních firem,třeba takový ČEZ nebo RWE.
        DAŇOVÉ ÚLEVY PRO FIRMY BY ZÁVISELY NA PROCENTU ZAMĚSTNANÝCH LIDÍ VE FIRMĚ - poměr - češi - cizinci , lidé v produktivním - poproduktivním věku atd.
        Pokud by zdanění firem nepokrylo rozpočet naší země,nejsem proti rozumnému daňovému zatížení obyvatelstva.Pouze však jednorázovým měsíčním odvodem ze mzdy.
        Takže už žádné sociální a zdravotní,ale pro zjednodušení systému,pouze daň ze mzdy.
        Současné daňové odvody lidí pouze zneprůhledňují,kam potom peníze tečou.V penzijním systému chybí odhadem 55 mld.korun,které se musí přesunout odjinud.Nebylo by tedy jednodušší,aby byl vždy jen jeden odvod,když víme,že se peníze dávají na několik míst,kde se různě podle potřeby přesouvají? A navíc víme,že erár je jen jeden?
        Zavedení pouze bezhotovostních finančních transakcí (tak jak to připravují ve Švédsku)by přispělo ke zprůhlednění toku všech peněz a zabránilo by do jisté míry korupci a úplatkářství.
        Vím,že to není recept na to,vyřešit všechny problémy naší země,ale alespoň dílčí snaha dále tuto zemi nezadlužovat. *10*
  • Určitě bych Nečase a podobné nehledal a nelitoval.
  • Všechny, kteří doufají v brzký konec Nečasovy vlády nepotěším, protože se domnívám, že celá vláda a poslanci v Parlamentu moc dbají o svá korýtka. Proto neudělají nic, co by to mělo zhatit. A aktivity v ulicích? Pro ně je to jenom divadýlko, které nic neznamená. A přiznejme si, na opětovné cinkání klíčů již tento národ nemá. Proto nutno počkat do příštích voleb a tam jim to spočítat. Ale jak znám náš národ, tak se toho moc nezmění.
    • Souhlas pokud budou tady takový připo...jako ty.Dnes již nezbývá než tvrdě udeřit,a čekat na co ?Teď ti zdražují známku na 1800 Kč A pořád budem čekat.Podívej se na Bulharsko,Řecko,Albánii atd.
  • Bez zprovoznění dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení co nejkrutějšími katy,se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit