Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Držím jim palce!! *14*
    • To je prd platné...Je třeba zvednout zadek a přijet či přijít osobně na Václavák !! Já už dva roky tam chodím s tím,že už to musí prasknout a vždy nás tam přijde sto a stále stejné tváře... Oni sami neodejdou a jedině strach z ulice je dožene k útěku! Tak pojďme to udělat !!! *3*
  • Odesáci by se měli koukat zbavit Nečase už z pudu vlastní sebezáchovy.Jinak se může stát,že národ okopíruje jednání vojsk Sovětského svazu ohledně členů SS a SA.Když některého dopadli,tak jej automaticky zastřelili bez soudu.Zda to byl zločinný bojovník,nebo jenom kuchař je nezajímalo.Drželi se rozumného názoru,že se měl každý napřed pořádně podívat do čeho dobrovolně leze.Takže může dojít,až se zbídačený národ zvedne, na pogrom všech odesáků a při pořádném rozzuření národa i k vybití celých odesáckých rodů.V Rusku,když se při revoluci dopálili revolucionáři na cara,tak také vybili jeho celou rodinu i s malými dětmi.Moc se to Rusům osvědčilo.Od té doby už jim carská rodina nikdy neškodila.
  • Nečas má vytřeštěný výraz a ví, co ho čeká. Lidé do ulic a tentokráte už napíchnout je na vidle. Nenechme si to líbit. On se z toho vyzpovídá a bude se cítit zase dobře.
  • Přílišná zloba na někoho není dobrým rádcem.Sametová revoluce je a bude dokladem kulturnosti národa.To co následovalo a probíhá se mnohému nelíbí,ale těch alternativ jak to vyřešit lépe mnoho není.Nejspásnější jsou nové volby ,ale předtím se již dají udělat opatření proti démonu zla -ekonomickým zlodějům.Přiznání, přiznání a kontrolovat,kontrolovat.Není to totalitní výmysl,to tvrdí právě potrefené husy.A ta naše hrstka superboháčů by se měla vzpamatovat a když nezačala,tak začít investovat do hospodářství ČR.Umrtvené peníze jsou k ničemu.Snadný život se dá zajistit velkou kupou peněz,ale ty také představují zvláštní druh zboží,které se má vrhnout do oběhu.Samozřejmě s rozmyslem.
    • Svých majetků, byť nakradených se nikdo dobrovolně nevzdá. Na ty je třeba jít jejich vlastními metodami, t. j. důsledně silou a do detailů. Tomu rozumějí dobře.V tomhle možná jediném měli komouši pravdu.
      • ....naprosto souhlasím na zloděje patří jej a jen represe a neustupovat ...a dotáhnout všechny zločince s jejich případy důsledně do konce a tyto závěry zveřejňovat, aby dalším zašla chuť.
        Proto byla Klausova amnestie jeho největším zločinem a plivancem do tváří slušných občanů tohoto státu!!!!
  • Jinak přijdeme všichni co nejsme připo.....Kde se zakládá IV.odboj?
  • Proletáři všech zemí spojte se! *4*
  • AŤ už ti hajzlové zlodějští konečně leti,okradli nás už skoro o vše a něco takového jako Nečas si dovolí ještě kritizovat ČSSD,takové zlo jako napachal Nečas s tou svou neschopnou zkorumpovanou vládou tato země ještě nepamatuje.Důvěra pouhých 20% ovbčanů této vládě hovoří za vše.
    • Naprosto chápu a souhlasím s kritikou ODS ale vůbec nechápu toleranci nebo snad oblibu ČSSD. Vždyť jsou to naprosto stejný lumpové,zloději a tvůrci děravých zákonů,nebo jste zapomněli,že od revoluce se stále u moci střídali,navzájem si byli oporou u schvalování účelových zákonů. A kdo jiný než Zeman byl největším strůjcem naší "dokonalé demokracie" společně s Klausem!!!! Zkuste si dát věci trochu do souvislostí a nekritizujte jen polovinu lumpů,díky
  • VV - PLZEŇ "12" v Německu za 18,- Kč???

Někteří mají prohlášení VV o jejich boji proti předraženým potravinám za alibismus. Já s tím nesouhlasím. Řeknu proč. Kdo jiný řeší věci, které ovlivňují každodenní život většiny obyvatel v ČR? Já bych určitě ocenil, kdyby Plzeň "12" byla levnější... Ale vážně, nikdo jiný zatím neřešil vysoké ceny potravin a velice často jejich nížší kvalitu..Rovněž je mi sympatická snaha VV za zrušení církevních restitucí zvláště v jejich dnešní době, kdy nikdo neví co je jejich součástí, ale hlavně z čeho to stát zaplatí, když nejsou peníze ani na zásadnější věci jakými jsou důchody, opravy rozbitých cest a kvalitní školství....
    • Co ten pomatenec Bárta kecá. Proč se nechválí tím, že ta jeho gaunerská strana jako jeden muž hlasovala pro dar církvím. Nevidíte, že zase oblbuje lidí, aby ho znovu volili?
    • Blbe píšeš den co den to samé.Strč si Věci Vypatlané někam.
      • To víš, Vít Goebels-Bárta si myslí, že stokrát opakovaná lež se stává pravdou.
  • Ten obrtunelář Stehlík vystrkuje růžky,asi byl amnestován Kikinou.
    • Na Stehlíka nemáš hloupá kozo, nebo Pišto! *2* *2*
  • To jsem já H O V A D O Pišta!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit