Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naprosto chápu a souhlasím s kritikou ODS ale vůbec nechápu toleranci nebo snad oblibu ČSSD. Vždyť jsou to naprosto stejný lumpové,zloději a tvůrci děravých zákonů,nebo jste zapomněli,že od revoluce se stále u moci střídali,navzájem si byli oporou u schvalování účelových zákonů. A kdo jiný než Zeman byl největším strůjcem naší "dokonalé demokracie" společně s Klausem!!!! Zkuste si dát věci trochu do souvislostí a nekritizujte jen polovinu lumpů,díky
  • Četla jsem prohlášení p.Schwarzenberka k věřícím, aby si udrželi odstup od politiku. Ten pán si nevidí do úst. Sám křesťán a cpe se do plitiky a celý život se v politice pohybuje.
    Je ostudou pro něho,že se chtěl stát dokonce ve svém věku a jeho senilitě prezidentem ČR
    a vydává taková prohlášení. Byla by to ostuda nejen pro něj ale pro celou naší zem. Buďto je praktikujicí křesťan a nebo politik. Pokud je křesťan tak v politice nemá co dělat!!!
  • AŤ už ti hajzlové zlodějští konečně leti,okradli nás už skoro o vše a něco takového jako Nečas si dovolí ještě kritizovat ČSSD,takové zlo jako napachal Nečas s tou svou neschopnou zkorumpovanou vládou tato země ještě nepamatuje.Důvěra pouhých 20% ovbčanů této vládě hovoří za vše.
  • Potvrzeno: Novinářské spekulace o neprůhledném financování jsou nepravdivé!

    Věci veřejné byly v poslední době vystaveny nové sérii útoků na stranu jako celek i na její jednotlivé představitele. Investigativní pořady České televize a televize Nova se na základě toho snažily vzbudit dojem, že financování VV bylo neprůhledné. Městský soud v Praze ovšem rozhodnutím ze dne 14.2. 2013 zrušil usnesení Police ČR o zajištění finančních prostředků na bankovním účtu VV.
  • Hmm. Dobrý nápad. Tak to zorganizuj, svolej a já se přidám a pmůžu. *4*
  • lidi a národ breptá a nic realneho ,zatím neudelal
    vyprášit to vše pryč ,vrátit znárodnit jim
  • správny názor a ta jeho prodavčka z Chodovskeho nákupního centra pořadny přeplesk přes hubu a p.......................a vrátit to co ji nepatří za sexual.uchylky v prac.poměru u Nečase
  • Proletáři všech zemí spojte se! *4*
  • Těší mě,že jste se k tomu vyjádřila.Netvrdím,že nemáte v něčem pravdu.Změna systému by musela být zásadní.U nás je to kapitalismus vs.socialismus = PĚKNÝ HUMUS !! Rozhodně bych nezatracoval tržní hospodářství s přesně vymezenými pravidly,které by zákonně znemožňovaly jakoukoli formu podvodného jednání,korupce,tunelování atd. Nicméně si myslím,že by to zase takový problém nebyl.
    Největší chybou byla "PRIVATIZACE",tak,jak ji známe.Firmy měly zůstat státní se strategickým vstupem soukromého kapitálu s tím,že by měl stát 51 % ve firmě a soukromý investor podíl na zisku.Stát by si nechal roli dozorce.Tím by se zabránilo rozkrádání a tunelování,tzv.KONSTITUČNÍ VLASTNICTVÍ,ve smyslu pouze poměrného rozhodování o chodu firmy,větší vliv by měl stát zastoupený renomovanými odborníky na daný resort.Tato zásadní změna by vedla ke snížení nezaměstnanosti
    TO BY VE FINÁLE VEDLO KE SNÍŽENÍ ZÁVISLOSTI LIDÍ NA SOC.DÁVKÁCH,COŽ BY VEDLO JEDNAK KE SNÍŽENÍ DEFICITU STÁTNÍHO ROZPOČTU A DÁLE BY MOHLO ČASEM DOJÍT KE SNÍŽENÍ DAŇOVÉ ZÁTĚŽE FYZICKÝCH OSOB.
    Muselo by se přesně spočítat daňové zatížení firem,tak,aby to nebylo pro ně likvidační a naproti tomu,aby se dařilo snižovat zadluženost naší země.Nikdo přece nechce,aby se firmy vzdaly svého zisku.Ale milionové zisky známých společností jsou výsměchem skomírající ekonomice našeho státu.Jen si vezměte zisky nadnárodních firem,třeba takový ČEZ nebo RWE.
    DAŇOVÉ ÚLEVY PRO FIRMY BY ZÁVISELY NA PROCENTU ZAMĚSTNANÝCH LIDÍ VE FIRMĚ - poměr - češi - cizinci , lidé v produktivním - poproduktivním věku atd.
    Pokud by zdanění firem nepokrylo rozpočet naší země,nejsem proti rozumnému daňovému zatížení obyvatelstva.Pouze však jednorázovým měsíčním odvodem ze mzdy.
    Takže už žádné sociální a zdravotní,ale pro zjednodušení systému,pouze daň ze mzdy.
    Současné daňové odvody lidí pouze zneprůhledňují,kam potom peníze tečou.V penzijním systému chybí odhadem 55 mld.korun,které se musí přesunout odjinud.Nebylo by tedy jednodušší,aby byl vždy jen jeden odvod,když víme,že se peníze dávají na několik míst,kde se různě podle potřeby přesouvají? A navíc víme,že erár je jen jeden?
    Zavedení pouze bezhotovostních finančních transakcí (tak jak to připravují ve Švédsku)by přispělo ke zprůhlednění toku všech peněz a zabránilo by do jisté míry korupci a úplatkářství.
    Vím,že to není recept na to,vyřešit všechny problémy naší země,ale alespoň dílčí snaha dále tuto zemi nezadlužovat. *10*
  • Vážená dámo.
    Demokracii si vykládá každý po svém.Naši státotvůrci toto zřízení považují pouze za způsob obohacení se na úkor obyčejných lidí.
    Oni moc dobře vědí,že to není vláda LIDU,ale pouze JEJICH,neboť špatně rozhodují o věcech,které se jich netýkají a dobře o věcech,které se týkají pouze jich a jejich rodin.
    Pochopili,že DEMO (ve slově demokracie)znamená totéž,co jinde.
    Zkrátka se jedná o osekanou,zjednodušenou,nedodělanou nebo nedokonalou verzi něčeho.
    A v našem státě je to vidět na každém kroku,bohužel.
    Schvalované zákony v neprospěch společnosti,chaotické řízení nejdůležitějších resortů a ve finále stále zadluženější země,která má dávné předpoklady prosperity a konkurenceschopnosti.
    Myslím,že dokud budeme tolerovat to,co se v naší zemi děje a nezakročíme ve smyslu změny společenského zřízení,pak nemáme vážný důvod ke stížnostem !!!
  • Jaké demokratické volby.To si snad děláš legraci?
    Všichni víme,že to tak není.Navíc demokracii neuznávám.Přečti si můj první příspěvek !!!
    Demokracie - prý vláda lidu.Jak řekl Churchill,je to to nejlepší z nejhoršího,nebo nejhorší z nejlepšího? Na tom nesejde.Každopádně máme pouze možnost volit ty,kteří se tam neustále cpou !!!
    Já zastávám názor,že již kandidáti by měli být navrhováni veřejností ve smyslu - KAŽDÉMU PODLE JEHO ZÁSLUH A OBLÍBENOSTI.
    V parlamentu lidi ne jako straníky,ale jako lidi,které jsou přímo z oblasti,ve které žijeme.Kolik volebních oblastí - tolik poslanců a veta.Aby každý poslanec bojoval za zájmy dané oblasti,jíž zná problematiku.
    Člověk s nejvyšším počtem hlasů - do parlamentu ( senát by byl zrušen).Lidi s sestupně nižšími počty hlasů by obsazovali postupně krajská,městská a obecní zastupitelstva.
    Dále odvolatelnost politika : Provedeš-li cokoli !!!,co je v rozporu se zákonem a dobrými mravy - okamžitě končíš , vrátíš vše,o co ses nezákonným způsobem zasloužil ( je jedno jestli se jedná o movitý nebo nemovitý majetek) a doživotně nebudeš aktivní ani v politice ani ve společenském životě.To se týká prezidenta,vlády,poslanců a všech veřejně činných lidí v politice.Budeš trestně právně odsouzen jako každý jiný.Zapomeň na poslaneckou imunitu !!!
    A v neposlední řadě platy politiků by se měly odvíjet od minimální mzdy,nebo od ŽM.
    Pokud by chtěli mít vyšší plat,museli by automaticky zvýšit i peníze obyčejným lidem.
    Dejte obyčejným lidem peníze,aby mohli v klidu žít.Jakmile se naplní naše nákupní košíky,české firmy budou moci více vyrábět pro tuzemský trh,tím pádem budou zaměstnávat více lidí ( klesne nezaměstnanost),BUDE TO DOBRÝ PŘEDPOKLAD EKONOMICKÉHO RŮSTU. *11*
  • Nečas už potřebuje dávno ránu z milosti do vazu.
  • To je stále štráchů s mocnáři.Jinde by se s nimi tak nemazlili.
    Tvrdím jedno.Na Václaváku si zakřičíte,Kalousek s kmotry to přejde s udiveným úsměvem,o co že se to vlastně snažíte.V pondělí se rozejdete a vše pojede ve starých kolejích.
    Já navrhuji tento postup.Vypravit do Prahy vlaky a autobusy.
    V Praze rovnou na úřad vlády a do parlamentu - normálně je odtamtud vyvést.
    Předat tuto zemi do rukou renomovaných odborníků na ekonomii,hospodářství,zemědělství,dopravu atd.
    ZAČÍT BUDOVAT NE POLITICKOU SPOLEČNOST,ALE SPOLEČENSKOU POLITIKU,tzv.LIDOKRACII.
    Smyslem tohoto zřízení je spolurozhodování veřejnosti ve věci nejdůležitějších zákonů a norem.
    NA MÍSTĚ JE OKAMŽITÉ SNÍŽENÍ POČTU ZAMĚSTNANCŮ VE STÁTNÍ SPRÁVĚ,SNÍŽENÍ POČTU MINISTERSTEV,SNÍŽENÍ ROZPOČTOVÝCH VÝDAJŮ ÚSTAVNÍCH INSTITUCÍ,t.j. všech ministerstev , parlamentu a vlády . NEZBYTNÉ JE I ZRUŠENÍ DOLNÍ KOMORY PARLAMENTU.
    Přijetí zcela nové legislativy v oblasti občanské,právní a daňové,neboť právě současná legislativa nahrává těm,kteří zneužívají současného krizového stavu naší země a záměrně se obohacují na úkor obyčejných lidí.
    Je zapotřebí tento stav neprodleně změnit a nenechat za nás rozhodovat ty,kteří se stále více podepisují jak pod ekonomickým,tak i pod morálním úpadkem naší země !!!! *16*
  • nemíníš, ale reaguješ
  • Zkuste také parlamentní noviny, tam jsou perly.
  • Bez zprovoznění dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení co nejkrutějšími katy,se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.
  • Co ten pomatenec Bárta kecá. Proč se nechválí tím, že ta jeho gaunerská strana jako jeden muž hlasovala pro dar církvím. Nevidíte, že zase oblbuje lidí, aby ho znovu volili?
  • Vážená Karolíno. To je pouze předvolební chyták VV. Bárta ví, že na to lidé usyší a on se znovu dostane do parlamentu, Stejně tak ví, že v kapitalistickém státě vláda nemá žádnou možnost do cenotvorby zasahovat.,
  • Dokud tady bude kapitalismus a to tzv. tržní hospodářství, bude to stejné ať je tam Petr nebo Pavel. Bez změny systému žádná změna nebude.
  • Komouší zde často schůzují, líp se jinde nepobavím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit