Přejít na výpis diskuzí
Stehlík: V dubnu to může přijít. Obrovská rána do vazu Nečase a dalších
9.3.2013 | red
81 příspěvků
-
Co to znamená, to poslední slovo?
-
Tehdy když opět masově vyrazíme do ulic. Slibovali demokracie rovný přístup všem a co z toho máme, pouze vykradený stát , ty největší zloděje amnestoval Klaus a my všichni pokud to půjde takhle dál skončíme jako bezdomovci. Hlavně že oni jsou vysmátý s byty a vily po celém světě jako Klaus a ti jeho vyvolení zloději. *10* *13*
-
Velkou chybou o které mluví Stehlík bylo, že moc lidí, a i já byl tak naivní, v 89 věřilo Klausovy. Vyklubal se z něj ale gauner co umí hezky mluvit. Lidi dneska vidějí kam nás ta jeho oblbovačka přivedla. Celý ty roky kopal když ne za sebe tak za někoho jinýho, ne za lidi v zemi.
-
Bohužel!!!
-
To bude ovšem brzo zapomenuto a mafiánský prase bárta s tou pizdou bude za dobráky, viz jejich kampaň tady *16*
-
Je tu dost kapitalistických zadkolezounů!
-
Honzo, kdo to tu navštěvuje ví co kdo píše, to se neboj. Ovšem zapomínáš, v jakém státě blbů žiješ. Samozřejmě, že by byla nejlepší alternativa koalice spoz a ksčm, nicméně souhlasím i s dožitím této pavlády gaunerů, tedy gestapa. Švejk, myšleno český degenerát slyší stále na slova útisk a úpadek spojený s totalitou a zapomíná, že propaganda gestapa které vládne dnes je sama onou zločineckou totalitou. Když si legálně dovolí neakceptovat koalice vzešlé z demokratických voleb, ti, kteří volby nevyhráli a jen kupčením se nermomocí drží koryt, aby se zavázali mafii a švejk většinou student a nebo někdo iq pod 70 tedy banda vegetativních idi o tů jim to žere a ukazuje na škodlivost demokratických stran vzniklých po roce 89 tak zde bude velice těžké prosadit názor, že hnůj a kariéristický plebs většinou vlezl do stran typu česesd a odeses a jejich štěpu obr gaunerů tiptop.
-
Rád čtu zprávy a komentáře na Tiscali.Dnes si zde ale dali schůzku všichni trottli z republiky.
-
Už jim v tom Holešově z toj kořalky s metylákem měkne mozek. *14* *14* *14* *14* *1*
-
Srovnání cen zboží je ke vzteku, koukněte se!
http://vitbarta.cz/potraviny-zastavme-rust-cen/1143-srovnani-cen-zbozi-je-ke-vzteku-radeji-tabulku-uvnitr-nevidet.htm#.USTLUfKYGSo -
Jedině tam jít a objasnit to takhle :Máme zbraně v ruce !
-
Tak, bolševika poznám na 300 metrů.
-
To bude nějakej zapomenutej okupant z r. 1968!
-
Neovládáš mateřský jazyk, soudruhu.!
-
Jak vidno tato diskuse nikam nebede, jenom e ukazuje úroveň pisálků. A oni neví jak brzo na ně dojde. Vůbec si neuvědomují že už jsou zásluhou vládní kliky nyní otroky. A to je také vysvětlení proč pouze mluví a mluví a stávají se tak spolupachately likvidace českého národa, ale i dalších zotročených národů nejen v evropě. já rozhodně na tom Václaváku budu.
-
Opravdu jsi pitomější, než ten pejsek, kterého sis vzal jako nick. Prostě cikán Pišta, smradlavej kozomrd krade nicky, a jelita, jako ty nepoznají podle textu, kdo to skutečně píše. Já svůj nick neměním, ale na tohoto blbečka s černou p r d e l í nemíním reagovat. Kolik myslíš, že je v naší zemi Honzů ??? Ještě víc, než Nováků - tak přemýšlej podle textu, kdo asi co napsal a proč. Já svůj nick měnit nehodlám a většina diskutujících nás rozezná a ví, o koho jde !!!
-
Věci Veřejné zavinili celý tento marast ze všech nejvíc !!! 5x měli vládu "na lopatě " a kdyby ji shodili, dneska by tato svinstva nebyla. Pokaždé ji ale ODSTOPákům poslušně odhlasovali, stačilo, aby Kalousek zadupal a byli všichni véčkaři hnědí od zadku až ke kotníkům... A dneska se chtějí lidumilně prezentovat tím, že kritizují, co sami odsouhlasili.
Jsou to jen podělaní lháři, vědí, že se nic nezmění a podvodně se snaží získat body, protože jim po nových volbách hrozí, že přijdou o koryta. !!! Nevěřím jim, ani co koukaj, ať táhnou ke všem čertům !!! Jde jim jen o koryta, nic víc !!! VV fůůůůůj !!! Nemyslíte to upřímně, jen chcete krást a podplácet dál... -
A dobře se přesvědčete, že už ta rudů zrůda nedýchá!
-
VV jako 1. upozornili na nízkou kvalitu a vysokou cenu potravin
Každý den se ukazuje, jak důležité je toto téma. Jako jedni z prvních se mu začaly věnovat VĚCI VEŘEJNÉ a ukazuje se každý den, že to byl dobrý krok pro veřejnost ČR. Každou chvíli je nová kauza o odhalením problémových potravin z Polska, problémového složení potravin (lasagne s koňským masem v řetězcích, masové kuličky s obsahem loňského masa v IKEA) zkažené maso, které v Polsku jeden masokombinát pouštěl do dalšího zpracování, ad.
Dnes v OVM na ČT1 budou Bárta a Babiš o tomto tématu diskutovat od 12.45hod -
To jsem já zdegenerovaný Pišta ze z Plzně, kikán!! *3* *3*