Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zapomněl jsi na Němce, naše dnešní kamarádíčky, to byli extra zrůdy a dnes jim lezeš do řiti
  • NATO je teroristická organizace, za obranný pakt se jenom vydává
  • NATO nestojí ani za zklamánou grešli
  • Největším našim nepřítelem v dějinách bylo německo začalo to někde v 10 století našeho letopočtu až k době Husitské kdy jsme se hrdě bránili německým dobyvatelům a jen díky zradě části české šlechty jsme byli poraženi. Pak přišla doba kdy byl český jazyk upozadován a češi bráni jako méně cenní lidé až začátkem první světové války přichází osvobození od němců a po válce konečně vzniklo Československo což se nelíbilo německu. Nástupem A. Hitlera se ukázala jedna z hlavních rysů německé povahy cítit se nadřazeni nade všemi a vládnout světu porážka Německa dala tomuto národu facku a poslala je spátky na zem a ukázala ,že nejsou zas tak vyjímeční. Čast německa se stala lidovou republikou to bylo pro němcepěkně tvrdé .Po pádu železné opony došlo ke spojení německa dnes máme EU a zase vidíme jak se němci snaží hrát prym aby bylo po jejich a ovládali Evropu a díky některým naším politikům se jim to daří pomalu se stávame vazalem Německa,co se nepovedlo předchůdcům po mnoha staletí to se dnes povedlo a díky EU kde mají hlavní slovo ovládají část Evropy všichni nadávají že za komunismu bylo špatně měli by si uvědomit , že otec a zakladatel komunistické idee Marx byl němec takže at fašizmus nebo komunizmus vymysleli němci je proto se nutné nad tím zamyslet ztoho se dají vysledovat základní rysy německé povahy němci se nikdy nezmění. Rusku v mnoha oblastech není zas taková bída mají prvky přímé demokracie jsou hrdí mají naco oproti němcům .
  • V roce 1989 sliboval V. Havel že když vystoupíme z Waršavské smlouvy zasadí se o to , že dojde k zrušení NATO , že nebude třeba žádného vojenského paktu pak udělal něco jiného to je ukázka jak nám představitelé listopadu lhali.Dávat dvě procenta HDP na obranu je nesmysl naše armáda má 20000 vojáků k zálohám se hlásí malé množství mladých občanů , není utratit peníze na obranu naše vedení armády dalo požadavek na vrtulníky střední třídy co by měly obsahovat po blízkém prozkoumání se zjistilo , že žádný výrobce nevyrábí takový vrtulník který by splnoval jejich požadavky. Armáda může nakoupit ouze takové zbraně a výzbroj které jsou zařaditelné do systému NATO.
  • Sloužil jsem v době kdy už jsme nebyly ve VS a ještě daleko bylo do NATO.A nějak to nevadilo a nikdo to nepotřeboval.
  • Ano tak teda vysvětlete přínos NATO pro Čr?
  • Z jednoho paktu jsme se dostali do druhého vlezli proč?Budeme neutrální jako Švícarsko a
    nemusíme nikomu dávat peníze,v případe 3 už je to jedno.
  • NATO není agresivní pakt.Mohla byste koktavě vyslovitelná značko "ruru 1" uvést příklady agresivity NATO?Já bych se na tyto příklady rád podíval.
  • Mě se líbí slovní obrat když vyloženě agresivní útočný pakt NATO vydává peníze na "obranu".... *1* *1* *1*
  • Značko "Wert",proč je pro Vás NATO zločineckou organizací?Poučte se a taky o tom,že Rakousku po skončení 2.světové války přisoudily svět.mocnosti(včetně SSSR) statut neutrální země.Neutrální země nesmí vstupovat do politických paktů.Že abyste věděl.
  • Fendera
    Já nevím,ale to,že v NATO je Turecko ve mě moc velkou důvěru nevzbuzuje.Je to ohromná organizace v níž se točí nám nepředstavitelné množství peněz.Nemáme informace,jak se s těmito prostředky nakládá a samozřejmě je nikdy mít nebudeme.Občané členských zemí tak musí věřit svým vládám,že tyto ohromné prostředky jsou správně a účelně využity.Chtěla bych věřit,že vojska NATO slouží k obraně,ale mnohé akce tomu nějak neodpovídají.Vše se dá zneužít neboť za vším stojí zase jenom lidi.
  • O co jde?Kde jsou ta 2% HDP?Já ještě neřeším válčení.
  • Úžasné vyjádření.Už se těším,že se dle Vás staneme Ruskou Českou federativní republikou.Přeji si to hlavně pro Vás,abyste prozřel.I když v případě stanutí by už bylo pozdě.Tak na tom makejete.Ale netěším se.
  • Měl bys,nedobrý chlapče,poučit své zneuživatele.Za cos bojoval,Tví zneuživatelé velmi hrubě haní.Souhlasíš-li,ponecháme je v jejich tvrzení.Protože i v nich jednou bude království nebeské.Nesouhlasit.
  • Jste demagog.Těch prdítek je v NATO více-Belgie,Portugalsko,Slovensko atd.A všichni věří v záruku bezpečnosti členstvím v NATO.Takovou malost bych čekal jen od depresivní osoby.Ale taková osoba nás v názoru nemůže zastupovat.My jsme Češi,vlastenečtí Češi.Proto APAGE SATANAS!
  • Blahopřeji k tomuto moudru.
  • Značko "Zdeny",nepochopila jste principy a význam NATO.NATO je pro nás opravdu životně důležité.Je pro nás hrozivé,když občan internetově seznán o této skutečnosti neví nebo vědět nechce.
  • Značko "anonym",nepochopil jsem souvislost Vašeho příspěvku s požadovaným příspěvkem ČR ve výši min.2% na obranu.My čteme každý něco jiného?
  • Ale Vy jste se měl vyjádřit k tomu,zda bychom opravdu měli na obranu vyčleňovat min.2% HDP.Proč ta slova chrlená úplně jinam?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit