Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bylo by dobré, kdyby autor článku uvedl další osoby, které si přivlastnili a znásilnili Masaryka. Nejenom titulek, i celý článek zrovna u výročí narozenin T.G. Masaryka je nevhodný. Zejména, když pisatel má v sobě červa, zvaného nenávist. Snad ke všem.
    • Již je konečně říci pravdu.
      • Tvoji ?
    • vanhorne
      "má v sobě červa, zvaného nenávist. Snad ke všem"
      Ma ta presidentska atrapa ale smulu, ze ho ti novinari maji tak radi a venuji mu takovou pozornost.Ty uboha zemanova zblebtko kvicis jako slepe podsvince neco o nenavisti novinaru? Ten tvuj sprosty ochmelka ma v sobe hnizdo zmiji a plny pytel tech tvych cervu. Jedine tak postizeny clovek dokaze ve sve nenavisti, hrabnout do hrobu a vytahnout davno mrtveho novinare Peroutku, aby ho mohl lzivymi pomluvami spinit a rozsevat svou nenavist.Tu samou nechutnou komedii predvedl s mrtvym Dubcekem. Otresnejsi je ale fact, ze ma porad tolik obdivovatelu.Ten kdo obdivuje takove swijnarny, je kdo? Hadej, muzes 3x.
      • Co ty víš o Dubčekovi?Moje matka věnovala na pražské jaro náušnice a zlaté snubní prsteny do kádí na Staromáku.Zajímalo by mě,kdo je začachroval?A dubček nás nechal mlátit v roce 1969 a dalších letech pendrekem,když podepsal tzv.pendrekový zákon.Nadělal moc problémů mnoha lidem M.Kubišová a dalším a zalezl do ústraní do vily v Bratislavě po odvolání z fce Husákem.Jeho syn mohl vystudovat v Norsku.Já synek obchodníka a odbojáře nemohl ani v ČSSR.To je ta deformacie.V 1989 se cpal na presidenta a stačilo,že dělal předsedu Federálního shromáždění.Byl neustále nasr...ý.To s.Kriegel byl jiný hrdina,ale ne jako pos...a Saša a o takových lidech se nepíše-proč asi???
        • vanhorne
          "V 1989 se cpal na presidenta"
          Nevim, nebyl jsem tady, akorat jsem cetl, ze presidenturu odmitnul, tak asi budu mudet najit odpoved v zahranicnich archivech. Argument "Jeho syn mohl vystudovat v Norsku" je slaby.
          Co treba takovy mlady Babis, ktery studoval ve Svycarsku a dalsi jemu podobne ratolesti.Co vazeny soudruh Klaus ktery za temne totality trajdal po USA? Cili celkem pochybuji o tvem svedectvi ve veci" Dubcekuv syn" a proto i o dalsich characteristikach Dubceka. A dale se rika, ze o mrtvych o kterych se nemuze rict nic dobreho, se ma drzet huba. Jen moralni vetes, je schopna sahnout do hrobu a plivat na pozustatky novinare Peroutky a Dubceka. Zeman neco tak swijnskeho dokazal,V Canade se tomu rika " beastly behaviour", v Cestine co to znamena nevim, ale asi to bude neco spolecensky normalniho, kdyz ho za takove jednani velky pocet obcanu obdivuje.
          • Smrdíš imbecile

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit