Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bylo by dobré, kdyby autor článku uvedl další osoby, které si přivlastnili a znásilnili Masaryka. Nejenom titulek, i celý článek zrovna u výročí narozenin T.G. Masaryka je nevhodný. Zejména, když pisatel má v sobě červa, zvaného nenávist. Snad ke všem.
    • Již je konečně říci pravdu.
      • Tvoji ?
    • vanhorne
      "má v sobě červa, zvaného nenávist. Snad ke všem"
      Ma ta presidentska atrapa ale smulu, ze ho ti novinari maji tak radi a venuji mu takovou pozornost.Ty uboha zemanova zblebtko kvicis jako slepe podsvince neco o nenavisti novinaru? Ten tvuj sprosty ochmelka ma v sobe hnizdo zmiji a plny pytel tech tvych cervu. Jedine tak postizeny clovek dokaze ve sve nenavisti, hrabnout do hrobu a vytahnout davno mrtveho novinare Peroutku, aby ho mohl lzivymi pomluvami spinit a rozsevat svou nenavist.Tu samou nechutnou komedii predvedl s mrtvym Dubcekem. Otresnejsi je ale fact, ze ma porad tolik obdivovatelu.Ten kdo obdivuje takove swijnarny, je kdo? Hadej, muzes 3x.
      • Co ty víš o Dubčekovi?Moje matka věnovala na pražské jaro náušnice a zlaté snubní prsteny do kádí na Staromáku.Zajímalo by mě,kdo je začachroval?A dubček nás nechal mlátit v roce 1969 a dalších letech pendrekem,když podepsal tzv.pendrekový zákon.Nadělal moc problémů mnoha lidem M.Kubišová a dalším a zalezl do ústraní do vily v Bratislavě po odvolání z fce Husákem.Jeho syn mohl vystudovat v Norsku.Já synek obchodníka a odbojáře nemohl ani v ČSSR.To je ta deformacie.V 1989 se cpal na presidenta a stačilo,že dělal předsedu Federálního shromáždění.Byl neustále nasr...ý.To s.Kriegel byl jiný hrdina,ale ne jako pos...a Saša a o takových lidech se nepíše-proč asi???
        • vanhorne
          "V 1989 se cpal na presidenta"
          Nevim, nebyl jsem tady, akorat jsem cetl, ze presidenturu odmitnul, tak asi budu mudet najit odpoved v zahranicnich archivech. Argument "Jeho syn mohl vystudovat v Norsku" je slaby.
          Co treba takovy mlady Babis, ktery studoval ve Svycarsku a dalsi jemu podobne ratolesti.Co vazeny soudruh Klaus ktery za temne totality trajdal po USA? Cili celkem pochybuji o tvem svedectvi ve veci" Dubcekuv syn" a proto i o dalsich characteristikach Dubceka. A dale se rika, ze o mrtvych o kterych se nemuze rict nic dobreho, se ma drzet huba. Jen moralni vetes, je schopna sahnout do hrobu a plivat na pozustatky novinare Peroutky a Dubceka. Zeman neco tak swijnskeho dokazal,V Canade se tomu rika " beastly behaviour", v Cestine co to znamena nevim, ale asi to bude neco spolecensky normalniho, kdyz ho za takove jednani velky pocet obcanu obdivuje.
          • Smrdíš imbecile
  • už tady na T. neví čím zaujmout. Mastí tady titulky, aby především přilákali čtenáře. A obsah je takový dětinsky naivní.
  • ObcanHaveI
    Je zvláštní, že všichni tvrdí, Masaryka zavraždili, jenže on jako feťák to měl v palici pomotaný a udělal frrr z okna. Ostatně ve filmu je jasně vidět, jak si dává velice často lajnu!
    • vanhorne
      " jako feťák to měl v palici pomotaný"
      Ty jako feťák to mas z palice kompletne vymontovaný, becheroide.
    • Podlá komunistická zrůdo vydávající se za V. Havla. Co čekat jiného než podlost, že.

      V článku je řeč o Tomáši Garigue Masarykovi, jenž byl naším prvním presidentem, člověkem vysoce vzdělaným a morálním. Uznával a vážil ho celý civilizovaný svět.

      Ten o němž píšeš byl jeho syn Jan. Ten byl ministrem zahraničí a po komunistickém puči se chystal emigrovat, avšak krátce před zamýšleným odjezdem "byl zasebevražděn" komunistickými stalinskými bestiemi.

      Mladí tenkrát zpívali písničku, že "Jan Masaryk skočil z okna a ještě ho za sebou zavřel."
  • ObcanHaveI
    Takže oprava, Hans Masaryk šňupal koks, LSD bylo až později oblíbené mezi komediantama jako třeba Boris Hybner, malíři Ivo Medek a Jiří Anderle, zpěvák Karel Gott, režisér Jan Švankmajer ......
    • přéééésně, dle důvěryhodného zdroje byli pod vlivem kokainu i jeho koně








      WOW !!!
      • da, da
  • ObcanHaveI
    Mladej psychicky neunesl, že tatíček byl vrah, tak začal fetovat, z toho mu jeblo a chtěl vyletět z okna. LSD je prostě takové!
    • vanhorne
      "z toho mu jeblo"
      Tobe jeblo z ceho, ze Saratice nebo ricinoveho oleje?Nebo si s tebou starsi kamaradi hrali na maminku a tatinka a ty jsi vzdycky hraval maminku? Ted ti zustaly jenom oci pro plac a krvaceni z koneciku.
    • absolutní souhlas, Masarykova závislost na LSD a kokainu byla známá
  • ObcanHaveI
    Jeden Masařík vrah, druhej feťák!
  • Jen chci ppřipomenout jeden historický fakt,že za prezidentovaní T.G.M se při stávkách na severu Čech střílelo do stávkujících.Takže demokracie dostala daleko více na frak.
    • Vypatlané primitivní pako, můžeš sdělit národu, kde to podle tebe tedy bylo ? Sever Čech ?
      • vanhorne
        Sever Čech ?
        Ano, tam vpravo dole to bylo.
      • Kosmickákundo,nečteš,nevíš tak nepřepínej ))
  • Jooo,co si pamatuju,i za tatíčka Masaryka se střílelo do hladových protestujících dělníků a chudáků !!! A aby se to trošku maskovalo,tak si nechával zahrát "Ach synku, synku, doma-li jsi?
    Tatíček se ptá, oral-li jsi?Oral jsem, oral, ale málo kolečko se mně polámalo..........to proto aby bylo vidno,jak má rád chudý dělný lid který maká,ohne hřbet a drží hubu !!! No dnes se vracíme o 100 let zpět !!! Brusel se chystá pro pány kapitalist uzákonit další výhody-vyhodit těhotnou ženu,matku na mateřské z přáce....Jo samá demokracie pro spodinu. Ona se společnost dnes nedělí,nerozděluje,ona je rozdělená již od roku ccááá 1992-Kuponovou privatizaci v Československu připravili zejména politici a ekonomové vzešlí z řad Prognostického ústavu ČSAV. Za hlavní autory jsou označováni Dušan Tříska, Tomáš Ježek a Václav Klaus. Podle ekonoma Jana Vaňouse pochází tato myšlenka z kanadské Britské Kolumbie, avšak není zřejmé, jak se dostala do Česka. Občas bývá v té souvislosti zmiňován i Jan Švejnar, který se sám ve svém životopise označil za architekta českých ekonomických reforem. Takže občané,co nejste úředníci,politici,soudci apod.tak se těšte !!! ANO,ano bude líp těm u koryt a kapitalist. Je zajímavé,že nám sem Bpruser tlačí normy,zákony dle jejich platů ,ale jak si chudák důchodce koupí v česku za český důchod auto aby mohl k lékaři --?? a podle čunika ze vsetína není problém dnes dojíždět cca 60km do krajské nemocnice !! O busech,místech k parkování se nezmiňují-ONI MAJÍ VIP KARTY,imunity .hold

    *12* *12* *12* *12* *12*
    • Popsal jste to velmi správně.Dle článku jsem nevěděl,že Masařík byl gay.Proto je potřeba,aby tito nadlidé začali rýt držkou v zemi jak to označil jeden kníže Šlafenberk na severu hradě v Sudetech,když chtěla jedna dědička porušovat benešovské dekrety.Viděl jsem dědu Masaříka na filmu jak se snaží vyndat nevím zda synům či vnoučatům zakutálený míč do potrubí.Na to,že to byl údajně vyučení kovář tak šikovností neoplýval a tak se nedivím ,že se dal na žvanění.Oprvdu dojemné,ale pro služky a kočí.O synovi Janovi nemá cenu ztrácet čas,protože se jednalo o nevyrovnaného synka,který psal básně na pana Gottwalda.Je vidět,že v překrucování je tato země jednička.A to jsem také někde četl,že Beneš snad nebyl dostudovaný JUDr.To Zeman převyšuje nad těmito lidmi průměr.
      • vanhorne
        "To Zeman převyšuje nad těmito lidmi průměr."
        V chlastu a ruznem swijnstu je Zeman prevysuje ne prumerne, ale az neuveritelne.nadprumerne.Proto ho podprumernou inteligenci obdareni obcane, vice nez prumerne obdivuji.
  • nechť se ptá autora tohoto článečku. Ten ví a zná opravdu všechno. A možná v nejmenším nepochybuje ani o sobě.
  • Ano, je to vše pravda, to byla famílie, tatíček Masařík vrah, matinka dementní a synáček feťák!
    To je ten slavný Masarykův odkaz!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit