Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Starejte se o svůj hnůj, Čehúdi. Rusko vlastní KV, PL, půlku PHA a OV, šašci.
    • Světoznámé KV a další místa darovali naši vlastizrádci ruskému ksindlu. Přijde doba a všichni ti co mluví azbukou pomažou jak spráskaní psi do svých stepí a s nimi i ti vlastizrádci co je nevypráskali. Tak jako mazali před čtvrt stoletím se schlíplými ocasy jak spráskaní psi ti uniformovaní. *12* *16*
      • Americký ksindl by z toho nic neměl, on by všechno rozbombardoval a kolaborantská svííně Simon by mu fandil, dobytek teplej..hi..hi
      • A ručníci Teplice. Je ještě něco vaše, šašci? :)))
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/418978-srbsko-nezavede-sankce-proti-rusku-protoze-moskva-vetuje-kosovo.html
  • Sankce odnášejí nevinní. Sankce jsou kontraproduktivní, škodí všem zainteresovaným stranám. Sankce jsou iracionálním aktem msty.
    • Kdyby zločinec Putin neukradl Krym tak Rusko nestrádá sankcema.
      Takže nepřekrucuj fakta demagogu.
    • na podrazy a úskoky šmejdů, jako je třeba Putin, jsou sankce nejlepším řešením
      • myslíš třeba podraz ameriky na evropské banky?
  • lubos.zeleny
    Jen dotaz autorovi. A japa velká střední třída je u nás? A zda se zvětšuje,
  • Ti ruští kolaboranti a obdivovatelé Ovara Becheroviče BubbleBum jsou vlastně postižení chudáci. Mají vidiny, pořád tady vidí nějakého Sajmona nebo Simonu a KulihrachBTW z toho dokonce gajínkuje a teploušuje.
    • Sajmone, ty jsi ale blbec..hi..hi
    • víme sajmon, další odchod 14:12
  • Ten blbec Simon je tady porad, neda se vystrnadit..hi..hi..to je hroznej vul..hi..hi
  • Tááákovou dobu jsem tu nebyla, ale vím co se zde dělo, všech vašich 110 nicků jsem zde neviděla
  • Ahoj, 600 měsíců jsem tu nebyla, byla, nebyla, oblečená, neoblečená ...... dobrá pohádka cóóó?
  • Ahoj, za tři minuty jsem z5!
    • To že zde hniješ každý den pod 50 nicky všichni vědí ruský teplouši BTW-
      Kradeš nicky a jména, Podvádíš s bodováním ty nenápadný plus mínus 10 za vteřinu ruský kookote
      Na víc nemáš chudáku.

Ano hrdino Putine BTW juro Rybanne.. jména měníš ale slovník ne neschopný blbe.
      Takže ti to je k hownu. Dvacet lidí totiž nikdy nebude mluvit stejně jak přes kopírák *15*

Bye Bye nulo. Máš to marný. Rád by jsi troldo lidi zatáhnul do debaty. Tak to máš smůlu kriple. Simča se jde bavit a na tebe seere. A ostatní lidi jsi také vyštval takže se tu budeš zase pěkně nudit . Dobře ti tak haajzle troldo z redakce tiscali. Bye NULO. Odchod 14:12
  • Pa Pa pánové.
    Simča po měsíci nakoukla a jinak na vás z vejšky s..e . neschopné socky. *1* *1* *1*

Jsem spokojená a finančně zajištěná mladá holčina. Pomáhám opuštěným zvířatům a dětem. Přispívám na záhadologická fora. Jsem aktivní na facebooku, zůčastnila jsem se fotografického lovu na duchy na starém zvířecím hřbitově. A tak dááááááááále.

Jsem ráda že závidíš a jen bezmocně nenávistně pliveš nonstop zde hnijící BTW troldo. Nejsi schopen ublížit ani urazit odpade, Mám z tebe jenom legraci a je dobře že tě to seere hnoji.

Vaše? Buďte soudní dědkové. Na krásnou holčinu si vracením pivních flašek nikdy nevyděláte,. Pa pa. Simča se jde bavit. pro vás socky bez peněz je tu celý den otevřena virtuální hospoda tiscalil. Bye
    *15* *15* *15* *15* *15* PS. Tím mínus 10 za vteřinu pravdu nezměníš BTW chudáku
    • víme sajmon, za dvě minuty nazdar
      • Já jsem tu měsíc nebyla.

To ty tu smrdíš pod 110 nicky každý den celý den ruský teplouši BTW hrdino Putine jurane..
        Jména měníš ale semjonovací slovník ne takže ti to je k hownu. Sto lidí na které by jsi si rád hrál totiž nikdy nebude mluvit stejně jak přes kopírák newschopný blbe *15* *15*
        Také tě vždy prozradí to tvoje plus 10 tobě a ve stejné vteřině mínus 10 všem kdo mají jiný názor než ty.

Tak si tu štěkej ruský teplý čokle. Na víc nemáš a nikdy mít nebudeš.
        BYE NULO *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • Jasně běž volit ODS to je tak na tvou úroveň IQ. čau
      • ODS jsem nikdy nevolila takže smůla Ivane.
        Jinak je záhadou proč vy Zemanovci nadávate na zloděje z ODS.
        Váš guru Zeman s nima uzavřel OPOsmlouvu a když se stal prezidentem tak přihrál protekční velvslanecké korýtko Klausově manželce
        Takže jsi si pěkně nakálel do vlastního zemanovského hnízda.

Bye nudný chudáku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit