Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No teeda tak kdyz si spalim hubu od vrelyho caje u tchyne, tak to musi bejt laska jako tram! *15* *15*
  • opět převratný objev britských "vědců", tím se určitě zlepší životní situace.. *16*
  • takže když si koupím nevratký , budu toužit po nestabilitě ? *1*
  • Chtěl bych být americkým vědcem a objevovat , jestli má např. plzeńské stejnou chuť na Bahamách jako na Hawaji a jaký to má vliv na velikost ......
    • S IQ pod sedesát nemáš šanci!
  • ivanka386

Hej čože? Akože keď sa mi kôň kýva stôl, tak som neistá? Ja si som teda pomerne istá, a to tým, že naklusať na manžela, aby ten stolík opravil. A to v skrátenom konaní. : D Ako neznášam, keď máme doma niečo nesplnená alebo rozbité alebo nefunkčné. Dali sme za dom i vybavenie nábytkom pomerne dosť peňazí, tak to chcem mať v stopercentnej kvalite. :)

• V jižní americe nakupovali jen ve spodním prádle a to byl nával ! Zdroj : Seznam.cz.
  • Nesnáším vratký a nestabilní nábytek. Vždyť vždy se dá vše zpevnit nebo nějak rozumně opravit... Ale ideální je rovnou kupovat kvalitní nábytek. Ten se mě třeba podařilo pořídit u https://www.nejlepsi-nabytek.cz/

• Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli máte zkušenost s objednávkou nábytku z okay? 

• Záleží co vás přesně zajímá? Já jsem tam objednávala nábytek už několikrát a vždy bylo vše v pořádku. Navíc se s e-shopem i dobře komunikuje. 

• tomasperny

Po jistotě čeho? Že padnu ústy k zemi? Tak to asi ne, že ano. :-) Jako vratký nábytek fakt nebrat. Ani nedělat. Prostě nemít. :-) Jako kdyby nám z nábytek Olomouc přivezli stůl, ze kterého mi spadne káva, tak bych z toho fakt nadšený nebyl. A vlastně když nad tím tak přemýšlím, tak nikdo by neměl být. 

• milacekpublika

Studie jistě zajímavá. My máme ale doma kvalitní nábytek a rozhodně tak nehrozí, že by něco vrzalo nebo v nás vyvolávalo touhu po jistotě. Jediné, co ve mě vyvolává nějaké touhy je manželka. :)) Hihi. Ale to sem nepatří. Každopádně ono dneska pořídit kvalitní nábytek, za který nedáte sto tisíc, není to zakázkové a mají to skladem, tak to je taky docela makačka. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit