Studie: Vratký nábytek vyvolává touhu po jistotě
-
Ta TISCALI sem dává samý blbosti a když je to závažný a lidi reagujou
protivládně, tak to cenzuruje , jestli toho nenechá, tak si budu myslet, že
to tam řídí ňákej bejvalej kádrovák ! ! -
Ti "vědci" jsou ale řádně vyviklaní *2*
-
Tak ještě že nám dělala interiér speciální firma a žádný nábytek rozkývaný nebo rozvrzaný nemáme. Nebo o tom aspoň nevím. Každopádně o mě s manželem se dá říct cokoliv, že touhu po jistotě nemáme. :) Jakože jsme si sami sebou dostatečně jistí, takže nemáme důvodu se nějak znejistit. Ježíš, teď jsem se do toho strašně zamotala. :D
-
-
Tak to my to máme teda přesně naopak. Třeba v ložnici máme takovou starou skříň, kterou se už kolikrát i bojím jenom otevřít, aby se celá nerozpadla. Vidím to, že ji brzy bude potřeba vyměnit za nějakou kvalitnější. Dívala jsem se, že třeba tady teď mají jednu podobně velkou za slušný peníz. Ta je dokonce i o dost hezčí než ta naše.
-
-
No, já tedy upřímně nevím jak se k tomu stavíte vy, ale třeba my jsme si k nám domu ten nábytek brali, respektive vybírali docela dost dlouho a to hlavně proto, že prostě jsme hodně vybíraví a ten výběr, ač se to může zdát, tak není zase až tak rozmanitý no... No, naštěstí jsme to vyřešili tak, že jsme si to všechno pořídili z greenmat :)