Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... opět v pohodě zklamu primitiva, který ví, co to je denně se zde ztrapňovat, hlupáku :)))
  • ).( *1* *1* *1*

nudíš degene
  • ? *15*
  • ... omlouvám se, že nebudu čekat, až možná poslednímu tupci dojde, co jsem napsal :)))
  • ... ano, jsi primitiv, který se jde zesrat, že na to nemá a nikdy na nic mít nebude :)))
  • ... je zde parádní slezlost ze stromů slezených opic s primitivním nahrazováním intelektu tupým hlasováním bezmocného nepoužitelného zdegenerovaného póvlu, čau, tupani :)))
  • a zameč! *5*
  • *1*
  • ... vidíš, že to jde, ty napůl hluchoněmá trosko, nechci ubíjet tělesně postiženého :)))
  • co se denně trapně realizuje na Tiscali. *15*
  • ... ignoruji tě, nulo, ale díky za kompliment, na mě nemáš ani ve fernetovém snu :)))
  • ).( *1*
  • ... omlouvám se troskám na diskuzi, že jsem zneužil jejich neschopnost vymáčknout se :)))
  • ... neopisuj primitive, když dojde slovní zásoba, raději sklapni, víc se ztrapnit nemůžeš :)))
  • Každý je proti tobě profesor, asociální degene, co tu chvistáš nonstop. *15* *15* *15*
  • vážně si myslíte, že mu tu operetku zbaštili.....neřekla bych a asi mu to došlo, protože dnes svého vojenského poradce zabásnul..... *1* *1*
  • co tu cosi mele o Turecku? Erdogan je amrdolské dítě kašpare... *15*
  • Tak jak vy dva asociální degeni, furt tu blijete nonstop? *15*
  • ... stačí, že v ní smrdíš ty a tvá nevzdělaná famílie kopáčů :)))
  • ... klídek, již včera jsi byl tak primitivní, žes to dnes neměl šanci překonat, pitomečku :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit