Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... už nemysli, jsi marný, pitomečku (přečetl jsem si z tvých blitků pouze první 2 slova) :)))
  • ... každý turek proti tobě vysokoškolský profesor, ty zdegenerovaný pitomečku :)))
  • ... stačí se podívat na nick a už není důvod číst zdegenerovanou hromádku průjmu :)))
  • je to jen takový hloupý strejda co příležitostně píchá kozy.A protože to prosáklo na veřejnost tak z toho v NDR vzniklo malé dílko.Jenže tady strejdovi se to moc nelíbilo.A tak to požaloval stařeně Angele.A je z toho soud.Starý píchač je všem v EU pro srandu.A bude hůř.Nebude dlouho trvat a stejně jej armáda sejme.Ale tentokrát jako prvního jak se to má dělat.Takže kluci turečtí příště: poctivý převrat se dělá tak že nejdříve zhasnu toho hlavního a pak už to fičí jak na drátkách!
  • od turka nic nebrat,hlavně ty špíny v ničem nepodporovat
  • myslim si, ze erdogan chystal dalsi vlnu cistek a oni se snazili narychlo neco udelat, proto to bylo ais tak zbrkly a chaoticky a ani uz nemeli podporu lidi...kadzopadne turecko se definitivne promeni v islamsky stat jakoym byla osmanska rise..pro Evropu tim hur...Erdogan uz se s ni parat nebude, vidi, ze je slaba...ale je to muj nazor, treba neni spravny *9*
  • Ten puč je poslední záchvěv demokracie v turecku.Tohle nikdy nesmí do Eu!
  • Víš jak se pozná intoš jedná báseň, vesnický balíku? Hledá je kolem sebe, pitomečku :)))
  • Včera jsem napsal, že puč à la Turkey je "krásné divadlo". Pravda- slovo nechutné je asi výstižnější. Málokdo již dnes pochybuje, že to bylo divadlo, stále na jedno brdo. Turecký Sulejman dlouhodobě evidentně manipuluje s fanatikama, ti po takovém divadle ochotně tlučou hlavou o zem a velebí svého "vůdce" a při tom se zbaví nepohodlných -dtto. němci před válkou. A Západ hraje mrtvého brouka. Západ to dělá celkem samozřejmě, protože sám dělá to samé. Jen za poslední dobu to byl stejný motiv, akorát s jinou scénou: U nás sametové vodění za nos Havlem, v Polsku Soliadita, V USA slavné divadlo okolo 11.září o barvičkách na Ukrajině ani nemluvě. Tam kde to lidé nepapali- vojenské přepadení ( Kambodža, Vietnam, Jugoslávie, Irák, Afganistán, Líbie, Sýrie...). Zápaďáky balamutili pohádkami celou dobu a ti vesměs ani neměli ponětí co s nimi hrají- přeci zlí komunisté, zlé Rusko atd. Překrucování a lhaní i o včerejší historii je jim vlastní. Zkoušet ale dnes podobné primitivnosti na nás- to je urážející. Dost na tom, že jsme to spapali v 89 roce. Horší je, že naši představitelé z různých důvodů přistupují na takové nechutnosti a nás vystavují stále většímu nebezpečí.
  • Ode dneška piju jenom Meltu! Žádná turecká!

Erdogunnovi se podařilo vyždímat z EU co to dá a ještě si posílil pozice. *12*
  • Ono je to tím, že demokracie vyžaduje Občany a zachovávání jistých pravidel. A těch je ve světě nedostatek, převládají ovcané a lůza, která se plete demokracii s anarchií.
  • Po tom, co se děje ve světě musím konstatovat, že v mnohých případech je lepší diktátor než pokus o zavedení demokracie.
  • zapomněl jsem napsat, že se mi dnes zdálo o Ovčáčkovi *14*

uf, uf to bylo roštovačka

YEAH !!!
  • já piji jen kvalitní ruský čaj, na tureckou kávu házím bobek
  • Ne, ředitelem firmy nejsem, a jak to souvisí s tím příspěvkem mi prozradíte?
  • Jdi třeba do ).( degene. *15*
  • ... jsi primitiv, kterému nikdy nic nedojde, neskutečně hravě si tě vychutnávám, póvle :)))
  • A nezapomeň si tady Simona, ty troubo.
  • ... užil jsem si dokonale chátru, s úsměvem si nyní úplně jinde dám tureckou kávičku :)))
  • ... ale já už tvou matku od tebe dobře znám, nemusíš ji představovat dokola, chudáku :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit