Přejít na výpis diskuzí
Sultán Erdogan a jeho nechutná turecká káva
16.7.2016 | Pavel Jégl
133 příspěvků
-
podle nicku nebudeš též žádný myslitel.Spíš duše prostá, v azbuce myslící.Takovým je nejlépe 15 verst pod zemí.
-
Blijec pitomců je místní degen Sajmon a druhej degen reaguje.
Tiscali cirkus. *15* -
Nejlepší je nereagovat, je to někdo z tiscali co si povídá sám se sebou....
-
němci se nevzdávají .. bohužel.. ani po
stu letech.... -
Nepovedlo se? : Řekla bych právě naopak. Sultán se nám odkopal. Když jsem viděla ty kukláče na fotkách co povolal na obranu "demokracie" po islámsku, myslím že ukázal KDO VELÍ ISLAMISTŮM A KDO TO CELÉ SPUNKTOVAL. Turecký mocipán a Hitlerovou dcerou. Jako za první světové - taky byli spojenci .. proto Makrela tak vítala všechny uprchlíky.... jo jo historie učitelka... Teď jenom jak z toho. Sultán Erdogan tlačí nás s Makrelou do poddanství a proto asi britové couvli. Došlo jim to dřív naž nám....snad se ubráníme jako naši předkové....
-
Ten Blijec pitomců to je intoš jedna báseň *12*
-
Nepovedlo se, snad příště, po lepší přípravě...hurá styl je dobrý tak na cestu do mučíren nebo na popraviště.
Turecké kriminály jsou proslulé svojí brutalitou, mučení je běžnou každodenní praxí...EU ale soudí, že tam dochází k "pozoruhodnému pokroku..." -
Je mi uplne jedno jakej rezim maj a budou mit v Turecku jen doufam, ze tohle (mimo jine) byl dost silny signal toho ze Turecko v ZADNEM pripade do Evropy NEPATRI!!!! A EU uz prestane jednat nebo byt jen uvazovat o pripojeni Turku!!!!!!!!!!!!!!
-
po "tureckém hospodářství" vznikne "turecká demokravcie"
-
já už ani thjo turka nee.... překapávaná je lepší
-
zato ty jsi ředitelem fekálníků.S tvojí zparchantělou matkou smrdíte absolutně a maximálně.Obyčejná špína z ulice závidí a hraje na honoraci.Fekální honoraci.
-
spinkat se ti bude v teplých hoovnech jak ti je předehřála tvoje zparchantělá matka.Chamraď z ulice bojuje o místo na slunci alespoň výlevy tuposti.Venku by jsi strachy hubou neklapnul.To už je úděl zbabělé páchnoucí chátry. Spolu se svými zparchantělými rodiči si užívat života na hnojišti.Ve všeobecném opovržení a hanbě.
-
... proč jsi přestal prskat své primitivní hlasy proti mě, debílku, opět pěna u huby?
-
... ty asi nebudeš ředitelem firmy, hlupáku :)))
-
... zničil jsem bezkonkurenčního degena, bude sa mi ale dnes nádherně spinkat :)))
-
... máš ještě něco, co si nepřečtu, jsem šťastný, jak jsi ze sebe udělal uplného k*k*ta :)))
-
... dej si třeba sto hlasů, menším čuráč*em se tím nestaneš, ty nejposlednější tupče :)))
-
... čím víc tvých primitivních hlasů, tím lepší mám pocit z perfektně vykonané práce :)))
-
... fakt už od tebe, hňupe, nečtu ani písmeno, nakládám ti podle tvých vyblitých řádků :)))
-
... vždy jsem doufal, že zde najdu svého pucfleka, perfektně se zadařilo, mám ubožáka :)))