Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... promiň, ale dnes tě už ignoruji, jsi ztrátou času pro zdejší primitivy, natož pro mě :)))
  • ... jenom primitiv píše o nás, mám velkou radost, jak dokonale omezené NIC jsi :)))
  • To je dost, že jsi pozdravil pitomče ale lést nám tolik do prdelle, to jsme nečekali.
  • Klikáček nesouhlasí, asi přebral vodky a vidí tam sedm cípů, cyp jeden... *1*
  • ... s tupci jako ty si poradí i liliputánci :)))
  • ... piš jenom za sebe, primitive :)))
  • ... a už vůbec mi nevadí primitivní hlasování trosky, která nevychází ze své nory :)))
  • ... ty tam však spolehlivě patříš, pitomečku, sbal kufry :)))
  • ... ne, pouze na tebe seeru, moulo bez špetky inteligence, o fantazii nemluvě :)))
  • ... trosku jako ty posílám spolehlivě pokaždé do hajzlu bez čtení :)))
  • Neboj se, naši tajní ho předají Ordoganovi k výkonu trestu. Přirozeně, že již bude odsouzen. A naší veřejně tajní pojedou do Berlína k makrele propochvalu. Dostanou ji za neustálého vrtění ocásky.
  • pěticípá hvězda...
  • ... ne, máš pech, je to tvé IQ 11, sráááči :)))
  • ... od tebe to beru jako poklonu, ty zbídačený primitive :)))
  • ... zdravím inteligentně inteligenty (zde naštěstí skoro žádní) a primitivně primitivy :)))
  • Sajmon bude nejspíš blbec Ziegler osobně, na Tiscali si dělá reklamu. *15*
  • ... nevadí mi ani trochu velký zmatek ve tvé extrémně omezené makovici, troubo :)))
  • Egoistický tyran Erdogan se projevil. Pro EUrosojuz by to mělo být dostatečným varováním. Pokud tomu nebylo již dříve - čistka v parlamentu, odmítnutí protiteroristických zákonů...
    Turka je třeba urychleně kopnout do zádele nebo opustit EUrocirkus. Erdogan má totiž pocit, že drží Evropu za koule s uprchlíky. Je nezbytné dát najevo, že tomu tak není. Na to je ovšem Brusel měkký.
  • A ty už si sebevraždu spáchal..hi..hi
  • A ty jsi pitomec Simon bratr Blijce pitomce, možná siamský dvojče. Akorát nevím, kde jste srostlí, jestli na palici nebo na prdeli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit