Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TÁ HROMADA TUKU ??? A DOMINA ? domina vypadá jinak
    tohle je nečasova prežratá svi.....................
  • TOHO JE TŘEBA KOPNOUT DO PRD...............a ještě at všichni vrátí vše co rozkradli ,včetně odměn ,,totalitu to ví každý kritizovat a tohle ?????
  • ,,že tomu konečně někdo dal konec
    Ištvánovi a spol ,je třeba poděkovat
  • Myslím, že tě nepodceňuji. Sám píšeš, že jsi "z ODS", ale důležité je , že se díváš kolem sebe.Všude i v ODS, tak i v KSČ , či TOP 09, nebo jinde se najdou slušní a poctiví, stejně jako bezcitní kriplové. Jenomže ale díky stranám k sobě ti slušní lidé nemohou dost dobře nalézt cestu. Brání jim v tom právě ta stranickost. Bezvýchodná situace zase až tak není, byla horší. Ale jde to. Např. na venkově dokáží v regionální samosprávě k sobě slušní lidé najít cestu a klidně jsou kamarádi věřící.a bezvěrec, komunista a ODSák atp. Protože se znají. Města jsou relatívně příliš "bezejmenná" a proto ta nenávist. Slušní lidé se tady nedostávají do postavení decízních orgánů, kriplové je předběhnou a obsadí rozhodující místa dříve - jde jim jen o zisk. A tak vytvoří stranu, kterou lidé považují celou za zlodějskou, či plnou vrahů a kdesi cosi. Bohužel toto je naše trauma, proč to nesměřuje nikam. Strany by neměly sestavovat kandidátky a být voleny, protože tyto nesestavují čestní lidé, ale už předem ta nejhorší spodina vybírá z těch nejhorších. Výsledek pak vidíš jako beznaděj. Ale i to jednou někam vyústí a revoluce přijde. Pokud ale se jen vystřídají zloději za jiné, tak to je špatné, Přímé volby bez partajních kandidátek by pomohly . Viz případ Zemana. Ani já jej nijak nemám v lásce, ale ani v nenávisti a jesti pohne s těžšími kameny, i to bude dobré. Sám ale kolo dějin neotočí, pokud se lid sám nezvedne. A historie nás učí, že se vždycky za čas lidé zvedli. Naposled to trvalo 40 let, bohužel k horšímu. Neprohlédli to. Já jsem netleskal Havlovi, když jsem uslyšel jeho první projev, došlo mi, že je to hlupák, zneužitý kmotry v zákulisí... No nic , myslím, že bychom se shodli. Apropó, ani já nejsem v havířině žádný laik, takže i ti "štajgři" mi nejsou cizí...Začínal jsem na šachtě....jenom ne na Ostravsku....ale Ostravu znám....
  • Co dodat, snad jen, že úchylný minulý režim trvající 40 let nahradil režim ještě úchylnější, tzv. perverzní DÉMONkracie. Je jen na nás, jestli jej necháme vládnout také 40 let na úkor daňových poplatníků. Modří pičusové a pičusky za pomoci dalších z trojsebranky dobře ví, jak si pro sebe udělat benefity a jiným benefity odebírat (odchod do penze, skládání se na lékařské zákroky dětí vlastního národa v zahraničí, a rozhazovat finance daň poplatníků pro své hmotné statky a ovládání druhých.
  • dej blbci moc - v tomto pripade Necas dal volnou ruku sve domine a ta se zachovala presne tak na co jeji mozek ma...
  • ODS může poděkovat to chlípníkovi Špatné-počasí, protože jí všechno podělal.
    Holt ku.da vládne světem. *1*
  • A je to tady! Klas Jaroslav se svými sadistickými metodami.
  • ...trouba netrouba, jeho třeba zavřít!
    Za rok už nebude mít žádnou imunitu a může začít tóčo.
  • ...přesně!
    Zatím máme co do huby, kde bydlet. Čímdále více je těch, kteří si musí i na tyto věci půjčit krátkodobě u lichvářů, pak nesplácí. Takže kam to může dojít, k průšvihu, ale jak pro koho.
    Takže ten č a s určitě příjde a nemusí to ani tak dlouho trvat.
  • Nečase a i tu jeho děvku, za podíl na zbídačení tohoto národa ,je třeba,po revoluci,protahnout katovskou mučírnou a tam odporazit co nejkrutějším způsobem.Obelhávání a zbídačování tohoto národa je třeba trestat co nejkrutšji.
  • A nebo nedej Bože GULAG, aby věděli co je to práce.
  • Pane Anonyme, nepleťte si pojmy s dojmy. To jsou fakta z nejvyšší politiky a žádný bulvár typu Ivetka.
  • Ta elitní ženština dělala jen to co ji ten velící modropták dovolil. Tak jak šéf plně odpovídá za svoje oddělení, tak Nečas odpovídá za to co dělala. Měl by její elitní choutky nám všem nahradit. Ale tady asi platí nejpepší obrana je útok. Co natom, že je lživý, pokrytecký, ale je chráněný justičnní mafií.
    Ještě jedna zajímavůstka. Poslanci nejmenují do trafik potřebné sami, ale společně s "jakýmsi" ministrem co je jmenuje do příslušných trafik a ten má konkretně zájem na církevních restitucích - fuj už to slovo se mi k té špinavosti ( krádeži ) jeksi nehodí.
    Občané pamatujte si kdo tuto umožnnil megakrádež. Doufám, že se včas objeví to jak kdo hlasoval!!!
    Ten, pro ODS radši už bývalý velící modropták ví, že nemá pravdu, ale co já jsem Péťa a kdo je víc. Drží se zuby nehty korýtek a svých sedadýlek aby si mohli načarovat do voleb ještě další zákony, které jim na věky věků umožní k r á s t.
    Jedna věc je jasná v této kotlině jsou chudáčci bohatí "nuceni" krást ještě více a více.
    Zajímavý je seznam těchto zloďejů od převratu do nynějška.
  • Tohle není fórum, kde lze důstojně diskutovat, bohužel. Lidí tohoto ražení je v republice daleko víc a dobře o sobě vědí. Chovají se tak a dávají nám to okatě najevo při vědomí, že co není postižitelné podle trestního zákona, si mohou s plnou vervou dovolit.
    Sebevědomá individua, ovládající prostředí z výšky nahlížejí, jak plebs žebrá a vzhlíží k jejich trůnům...
    Jejich čas se možná nenaplní, ale jejich následovníci to budou mít zanedlouho hodně těžký...
    Je z toho na blití. Ruku zatím nikdo nezvedne, není nám ještě tak nejhůř. To přijde....
  • Je pravda, že s mocí roste chuť, ale nepřikrášlil si časopis Respekt "zaručené" informace ? Připadá mi to jako senzační informace plátku Blesk. Pro oponenty - nezastávám se osob, jmenovaných v článku.
  • A za Rakouska-uherska mel cisar dokonce osobni sluhy.
  • Prave proto ,ze kazdy vi ,kdo a co byla a je Nagyova,neni treba ani moc psat.
  • No, myslím že mě docela podceňuješ, ale o to nejde. K psaní těchto "komentářů" mě osobně vede úplná bezradnost z nastalé situace. S tvými vývody lze souhlasit. Já to ale vidím tak, že jsme mnozi 20 let věřili naprostému bludu o svobodě a neomezených možnostech kapitalismu. Tleskal jsem Havlovi a když dnes čtu jeho lži z Melantrichu, tak bych brečel... Z té situace už není cesty zpět. Čeká nás doba ekonomického temna a sociálně-etnické bouře budou pro mnohé z nás mít fatální důsledky, ať už nás život postaví na kteroukoliv stranu pomyslné barikády. Dopadli jsme zhruba tak, jako bezejmenný umírající somálský sirotek, který umírá z hladu a nemoci, ale má vytouženou svobodu pohybu - je doopravdy havlovsko-kavkovsky svobodný...
  • alex.sedlacek
    Asi takto - jsme celkově v prdeli a myslím,že i v genech značné části obyvatel České republiky ( tedy většiny již cizího původu) je systém zlodějen pevně zakódován. Nevím co bude dál, ale pro slušné lidi nic moc. Nikdo se nebojí, furt se krade a bude krást. Myslím,že jediná cesta je strach ,který by udržel zloděje na uzdě. Jak do dosáhnout? Takové jako Janoušek nebo Bém prostě zastřelit!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit