Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • johne,dej ministerstvo vnitra komunistům na jedno volební období a ono vám předvedou boj s korupcí! a bude mít i kladný ekonomický dopad: stavebnictví (nové basy),terxtilní průmysl (tepláky),snížení nezaměstnanosti (noví dozorci)....atd. oni když na to přijde to mají vymakaný a je to fofr,nestihneš si ani kufřík sbalit! *3*
  • Číst hodnocení kohokoliv komunistou Filipem je opravdu žertovné. Především v rovině faktů a v rovině morálky. Není v něm ani trochu studu, když už ne za jeho příslušnost ke straně, která čerpá z "hrdinských činů a odkazŮ" slavné KSČ, ani za něKteré své "vygumované" a zfanatizované spolusoudruhy, kteří by měli být v Bohnicích na léčení nadosmrti. Pro to, co kdo pro dnešní společnost udělal, není pochyb. VV když už nic, tak aspoň rozbouřily stojaté vody plné korupce. Komunisté na rozdíl od nich, jsou jenom vyžírci v naší společnosti, podobně jako naši "nepřízpůsobiví spoluobčané" JENOM BEROU A NIC NEDÁVAJÍ.
  • Kdo si v tomto státě stěžuje,pouze neschopní jedinci a nebo komunističtí důchodci!

Divné že?

Podnikatelé a schopní pracující jsou spokojeni!!
    • Už se těším až se ti schopní podnikatelé začnou likvidovat.
    • Myslíte????
      Já to tak nevidím. Nikdo z mé rodiny nikdy nebyl v KSČ !!!!
      Vyrůstal jsem v době, kdy KSČ vládla a tím, že jsem se k nim nikdy nedal jsem pocítil v možnostech ve výběru škol apod. Zažil jsem dobu, když nám zničili Junáka!!!
      Ale vrátím se k tématu. Nepočítám se k neschopným pracujícím, ale mohu z celého srdce prohlásit, že jsem žil . ................Nyní živořím !!!! *16* Je mi 55 let a sociální jistoty žádné *16* *16* *16*
      Doposud patřím ke skupině lidí, kteří makají v práci a to né jen předepsanou pracovní dobu a řádně platím daně i zdr. pojištění. Vzpomínám si na mé rodiče v mém věku. Těšili se ze života, užívali si (v rámci možností) a starali se o vnoučata. Já makám jak blb a nejsem schopen ušetřit na tyden dovolené třeba na Lipně *16* *16* *16* Z tohot vyplývá, že k tomu, abych byl spokojený mám kapánek daleko.
  • Soudruhu Filipe máš na svědomí spoustu zavražděných nevinných lidí z let 50-90 ty a tvoje KSČ

neseš plnou zodpovědnost za svoji stranu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit