Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Komunisté jsou relevantní politickou stranou s miliónem voličů. Neměli by tedy být přehlížení, není to demokratické. A zvěrstva, která byla v minulosti páchána ve světě, nebyla jen komunistická, ale páchaly je i pravicové "strany". Dokonce i církve. Ono totiž nejde o to, o jakou stranu jde, ale jací lidé ji řídí, kdo jsou nositeli myšlenek. Vzpomeňte si na VV, to není jistě komunistická strana, ale její styl špiclování se tomu, co zde bylo před "revolucí" nápadně podobá. Hleďte tedy spíše na to, kdo tuto stranu reprezentuje a ne na to zda jde o levici či pravici.
    • Naprostý souhlas. Augusto Pinochet nebyl komunista, ale pravičák a co to bylo za zrů.du. To co se u nás provádí je klasické vymívání mozků po vzoru komunistů, kteří tu vládli před listopadem 89 ne těch současných.
    • Komunisti nemaj mit v zadne demokracii misto!
      Ani korupce a kradeze-takze zaverem:NEJSME DEMOKRATICKA ZEME!
      • pokud je demokracie, tak má místo každá politická strana, ale ne zločinecká organizace. A to dnešní KSČ jistě není, na rozdíl od ODS a Topky, které se proti svým občanům jako zločinci chovají. Stačí se podívat kolik různých kauz má KSČ a kolik ODS, TOP9, ČSSD...
      • Většina programů politckých stran je pozlátken pro obyčejné lidi. Skutečné záměry jsou dány politiky a jejich vazbani na to čí ono. S demokracii to nemá nic společného. Demoktacie je prázdný pojem, a s vládnutím nikdy nejde dohromady. I Řím měl v době republiky demokracii a jeho pilířem bylo otroctví. Demokracie je ohebný proutek který si každý režim ohýbá k obrazu svému a obyčejný občan se musí ohýbat s ním. Základní principi většiny zřízení a ideologií jsou si velice podobné (příklodem je desatero přikázání a morální kodex budovatele socialismu ) , ale jejich závaznost je jen pro plebs a vládnoucí garnitůra ať světská nebo církevní se jimi nikdy neřídila. V našem státě nejde o systém, ale jen o moc a prachy a prachy a prachy.
  • Komunisté by byi hloupí, kdyby se zapojili do jakékoliv spolupráce s ČSSD!Tato strana se vždy snažila pouze o nějaké vylepšování trouchnivějícího kapitalismu a v podstatě vždy podvedla své voliče.Vzpomeňte opoziční smlouvy a námluv velkohubého Haška, nebo Zimoly při sestavování krajských koalic!Navíc i ČSSD má své tuneláře(Svoboda),křišťálově vylhaného Standu,kakaového Krause, eurofondistu Wolfa, a to jsem jmenoval pouze její bývalé špičky!A tohle si komunisté, budou-li rozumní určitě na triko nepověsí.Myslím že jejich pravý čas přijde, až se lidé dostatečně vykoupou v sočasném "denokratickém marasmu",a začnou si komunistů opět většinově vážit!A myslín, že se k tomu začínáme pozvolna blížit!Sociální demokracii čeká pozvolné odumírání, podobně jako celý kapitalismus!!!
    • Komunistů si tady nikdo většinově nikdy nevážil. Komunisti, to je banda zlodějů a vrahů. To jim přikazuje marx-leninismus.
      • Pokud jsou komunisti zloději a vrazi,měl bys dát podnět k jejich stíhání a odsouzení. Ale pochybuji, že by jsi nějaké našel. V drtivé většině se jedná o pracovité a svědomité občany této republiky. Ani v současné době nelze na nich najít něco, čím by si křivili páteř. Například na rozdíl od tebe.
        • Nelze na nich nic najít,protože je nepustili k lizu.Ale je to v nich jako v koze lůj
      • málo čteš a doma jsi nula. sice máš své přesvědčení, ale neříkej takové hovadiny cos řekl. bo potom mi připadáš jako z ústavu bys utekl.
    • moja řeč! líp bych to nenapsal!
  • Vítezství levice je neodvratné a doufám,že ústavní většinu bude mít KSČM.Jedině tato strana je schopna vyčistit tento pravicový hnůj co zaneřádil naši zem korupcí,klientelismem a dalšími nešvary,které ničí naší ekonomiku.KSČM to nebude mít vůbec jednoduché.Problémy jim budou dělat tisíce záškodníků,od pravicově laděných novinářů přes zkorumpovanou policii a justici až po prorežimní státní a komunální úředníky dosazené na místa podle stranické příslušnosti,kteří se nebudou chtít smířit,že zlaté časy dojení státního rozpočtu končí.
    • Zákon č. 198/1993 Sb.O PROTIPRÁVNOSTI KOMUNISTICKÉHO REŽIMU A O ODPORU PROTI NĚMU: Parlament konstatuje, že Komunistická strana Československa, její vedení i členové jsou odpovědni za způsob vlády v naší zemi v letech 1948 - 1989, a to zejména za programové ničení tradičních hodnot evropské civilizace, za vědomé porušování lidských práv a svobod, za morální a hospodářský úpadek provázený justičními zločiny a terorem proti nositelům odlišných názorů, nahrazením fungujícího tržního hospodářství direktivním řízením, destrukcí tradičních principů vlastnického práva, zneužíváním výchovy, vzdělávání, vědy a kultury k politickým a ideologickým účelům, bezohledným ničením přírody, a prohlašuje, že ve své další činnosti bude vycházet z tohoto zákona.
      § 1 (1) Komunistický režim a ti, kteří ho aktivně prosazovali, a) upíral občanům jakoukoliv možnost svobodného vyjádření politické vůle, nutil je skrývat své názory na situaci ve státě a společnosti a nutil je veřejně vyslovovat svůj souhlas i s tím, co považovali za lež nebo zločin, a to perzekucemi nebo hrozbou perzekucí vůči nim samotným, jejich rodinám a blízkým, b) systematicky a trvale porušoval lidská práva, přičemž zvlášť závažným způsobem utlačoval některé politické, sociální a náboženské skupiny občanů, c) porušoval základní zásady demokratického právního státu, mezinárodní smlouvy i své vlastní zákony a prakticky tím postavil vůli a zájmy komunistické strany a jejích představitelů nad zákon, d) používal k perzekuci občanů všech mocenských nástrojů, a to zejména:
      * popravoval, vraždil je a žalářoval je ve věznicích a táborech nucených prací, při vyšetřování a v době žalářování vůči nim používal brutální metody včetně fyzického a psychického mučení a vystavování nelidským útrapám, * zbavoval je svévolně majetku a porušoval jejich vlastnická práva,
      * znemožňoval jim výkon zaměstnání, povolání nebo funkce a dosažení vyššího nebo odborného vzdělání, * zabraňoval jim svobodně vycestovat do zahraničí či vrátit se svobodně zpět,
      * povolával je k výkonu vojenské služby v Pomocných technických praporech a Technických praporech na neomezenou dobu,
      • Pro všechny : Petr je ubožák,který zřejmě za peníze píše všude podobné pravicové nesmysly ! Zřejmě vůbec za socialismu nežil,jinak by nemohl tohle psát !
        • A jarda je soudruh...
      • Ty jsi ale ubožáček!!!!!!!!!!!!!!! *12*
        • Tak tady máš ještě část dalšího zákona, pozor na jeho porušování:

          TRESTNÍ ZÁKONÍK č. 40/2009 Sb.:

          § 403: Kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka… bude potrestán...

          § 404: Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 403, bude potrestán...

          § 405: Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické, komunistické nebo jiné genocidium nebo zločiny nacistů a komunistů proti lidskosti, bude potrestán...
          • Důchodci jsou také součástí národa že ???? Tak by tam v novém dodatku měly být zahrnuty i současné zákony zdravotnictví , poplatky, drahé léky,krácení důchodů , to je také genocida části národa, který zde ty hodnoty, udržoval, vytvořil. A které se za 22 let prodaly cizím firmám, které nás teď ožebračují. Proč se ve statistikách neuvádí kolik důchodců a starých lidí páchá sebevraždy , protože nemají na základní potřeby peníze?? Pamatuji si hesla pana Havla z balkonu NÁRODNÍ ZLATO A STŘÍBRO SE NIKDY NEBUDE PRODÁVA!!! Kde je národní zlato a stříbro ????? I tohle by se mělo považovat za zločin nebo genocidu. Co zůstalo našim vnukům ???
          • za to co tu kecas---by te meli zavrit! podporujes xenofobii. uz mam strach a pujdu se lecit kvuli tobe..
            • pouze cituji část platných zákonů přijatých svobodně zvoleným parlamentem. Chápu, že to pohrobky zrůdného komunistického systému dráždí. Ale zlo je zlo, na to si musíte zvyknout. Važte toho, že jste za to zlo nebyli potrestáni.
    • No,moc bych v to nedoufal,hodně lidí je dost naštvanejch,ale kolik jich půjde skutečně k volbám? ODS i ČSSD budou mít pořád svoji volební základnu .No uvidíme jak to dopadne no.
      Každopádně by mě docela zajímal výsledek voleb,kdyby byla pro příští volby nařízená volební povinnost *1*
    • chtel bych mit tvuj optimizmus! jen se mrkni co z lidi udela TV a pravicova propaganda.--jen tak na okraj. skoro 20let jsem neslysel ze existuje parlamentarni strana KSCM. to o necem svedci..jednak maji strach a taky, jak kdysi prohlasovali, ze to bude trvat jakysi patek aby lidi presvedcili o opaku. a dari se jim to ! mladé lidi lehce oblbnou --třebas ten šot před volbami--přemluv dedka a babu---od te doby toho magora herce nemusim. lidi by meli mit ten svuj selsky rozum!! a ne idiotsky prebirat american culture--ve vetsine v te americe jsou to chudaci, zdrogovani, vygumovani...atd.
  • Tací hrdinové, kteří se obětovali pro svobodu člověka jako byl např. národní hrdina Julius Fučík, který nás všechny před tímto pravicovým svinstvem varoval slovy: "Lidé, měl jsem vás rád, bděte !!"
    • ha ha ha -Fučík byl zrádce,kterého komisař vozil po Praze a on je ukazoval na dveře.Pěkně ti vymyli mozek.
    • O Fučíkovi se říká, že byl konfidentem Gestapa a tu jeho Reportáž prý po válce upravila jeho žena Gusta podle "požadavků doby".
      • Jestli byl někdo konfidentem gestapa , byla to rodina Havlových, kde se scházely špičky gestapa, mělo tam gestapo i kancelář a ti dva gestapáci, co tam děšlali , tak zatýkali Fučíka.Tohle se na rozdíl od tvého tvrzení neříká, to je skutečnost. Tak se prober . Od tebe, ale nelze čekat nic ve prospěch pokroku.Ty jsi zapšklý pravičák, nenávidějící minulý režim. Vykradl ti patrně i soudný myšlení.
      • Fucik byl genius!!!
        Diky jeho spolupraci s nacismem byla temer zlikvidovana bunka KSC v Praze...
  • Takže po dalších vyhraných volbách tentokrát ČSSD je tu možná koalice ČSSD+TOP 09, ČSSD+ODS nebo ČSSD+lidovci, jelikož ČSSD mít více jak 50% hlasů nebude a s KSČM nechce mít nic společného. Protože mám již strany typu ODS či TOP09 plné zuby, nezbývá mi nic jiného než volit komunisty a všem, kteří již také nechtějí mít ve vládě současné zkorumpované zlodějské strany typu (ODS, TOP09) doporučuji totéž. Volit ČSSD, která nechce tvořit levici s jinou levicovou stranou, ale s pravicí, je úchylné. *9*
    • Velmi správně
  • Copak se na Kypru mají občané špatně? Ne nemají je tam bezpečno téměř se tam nekrade a vládnou tam komunisté. Ten kdo tady straší komunisty neví o čem mluví. To co tu bývalo je prostě pryč.
    • Komunismus je dejinne mnohokrat horsi,nez fasismus!
      Otazka je:O co tehdy vlastne tem proklatejm spickam Charty"77 vlastne slo?!Co to bylo za uskupeni?Dnes jsem presvedcen,ze se jednalo o umele vytvorenou opozici STB.V normalni zemi a po revoluci(ne po Havlodivadle)by KSC sla okamzite mimo zakon,jako v Nemecku NSDAP!
  • Rád bych zde četl od někoho, co komunisti za 22 roků v této republice udělali proti občanům této republiky. Napište prosím, nějakou korupční kauzi do které jsou namočeni komunisti. Napište prosím, co vidíte v programu KSČM špatného. Ale nepiště běžné antikomunistické odrhovačky. Napište fakta, která se dají ověřit. Pokud jsou komunisti tak zlí, tak je samozřejmě pak nebudu volit.
    • Volte hasiče! *2* *2* *2*
    • Tak třeba kauza stranického tajemníka "Babinského a spol", na Oravě v 80. letech.
      Zlodějny a korupce za miliony. *1* *6* *16* *12*
      • Nebo ministr Barák, ten kradl tolik, že ho starej Novotnej musel dát zavřít! *1*
    • Od roku 1933 az cca 1940 toto svinstvo VEREJNE!!! podporovalo NSDAP v clancich Rudeho prava...
      Pote od r.1946 rozkradalo soukromy majetek,politicke vrazdy.Do r.1989 vybudovali z tehdejsiho Ceskoslovenska koncentracni tabor.
      Po tzv.revoluci bylo par korupcnich afer-nejznamejsi je Dolejsova.
      Staci?
      • Spasiteli, ještě bych dodal: tři a půl stovky popravených za činy, kterých se nedopustili a k "doznání" byli přinuceni brutálním středověkým mučením, deset tisíc ubitých, umučených nebo zastřelených StBáky při "výslechu", čtvrt milionu lidí dlouhodobě v kriminále, lidé okradení o majetek, vyhnaní z domovů...
      • Spasiteli. Ptal jsem se na posledních dvaadvacet roků. Asi neumíš číst. Nebo jsi dementní!
        • Nauc se cist a nikoho neurazej leryzmrde
        • Lery, KSČ(m), pohrobek zrůdné KSČ má na rukou krev nevinných lidí, které tato zločinecká banda umučila a zavraždila. Část komunistů před dvaadvaceti lety na sebe vzala modré a oranžové převleky a škodí a škodí. A ti rudí v KSČ(m) jenom čekají v noře na příležitost...
  • Jedině změna systému nic jiného nám nepomůže.zakázat dovoz zboží toho které si umíme sami vyrobit a rozjet výrobu.Neposlouchat žádná nařízení z venku že nesmíme vyrábět to a tohle.Nerozkrádat stát.Pokud tohle odmítají naše současné strany udělat nezáleží jim na národu.Jestliže jim nezáleží na národu nemají ve vedení státu co dělat a musí tam být někdo jiný.
  • Tato trojkoaliční vláda se svými poslanci opravdu dělá všechno pro to, aby moc brzy převazali komunisté, proto tyto trojkoaliční zločince je třeba zničit za cenu předčasných voleb. *12* *12* *16* *16*
  • Petře, Vy demagogu, četl jste někdy něco o Mac Carthyho zákoně o neamerické činnosti v padesátých létech, o statisících pro tuto zvanou neamerickou činnost v USA uvězněných, včetně třeba našeho herce emigranta Jiřího Voskovce ? Nečetl jste proč musel třeba zakladatel americké kinematografie, slavný herec Ch. Chaplin v padesátých létech rychle emigrovat z USA do Švýcarska, protože za své sociální myšlení a jednání byl z této "protizákonné neamerické činnosti" obviněn a zbytek života byl nucen žít v emigraci ? Každý režim si tvoří zákony k obrazu svému, aby se mu lépe vládlo. Tak si nyní tento zákon o zločinech komunismu vytvořili i nynější Marečci Bendové. No Comment !!!
    • ???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit