Přejít na výpis diskuzí
Troška ostře: Ať jde církev svatá k čertu!
9.6.2012 | Danica Klein
98 příspěvků
-
No me by zajimalo,kdyby s.Troska jel natacet ty sve dementizmy do Iranu,a v Minaretu by se choval,jako zde,urazel ty jejich Muezimy,posilal je do pekla a jeste vyslo na povrch,ze je uchylnej vysavac panskych ocasku... *12*
Hadejte,co by se s timto dotycnym stalo... *1* *1* *1* -
Ano,mas pravdu!!! *3*
-
oprava: vysvěcen
-
No, to je úroveň ! Už se nedivím, že se nám vůbec nic nedaří. To si neuvědomujete, že pan režisér nedodržel řádný postup a natáčel v místech, která slouží k jiným účelům a to bez povolení / a dokonce ohlášení / tamního faráře? Jakým právem dostal povolení od obce, když je kostel funkční, je vysvěcená a má svého administrátora, který za něj zodpovídá? Pořád jen nadáváte církvi ŘK, ale já si nedovedu představit, že by si totéž pan Troška dovolil v nějakém pravoslavném kostele. Nikdy! Zkuste být soudní a slušní. Na místě by byla omluva, protože došlo k jasnému pochybení ze strany představitelů té obce a p. Trošky.
-
ERO,neber si me do svy pachnouci drzky *6*
-
pane,to je o tomto uchylakovi preci davno zname...:)))
-
Troska je uchylnej B U Z E R A N T *12*
-
S postupující drzostí církve se dá očekávat návrat do dvanáctého století.
-
Upřímně řečeno, vy jste mi tady chyběl mezi sbírkou lam
-
Bolševici teď budou přemlouvat Trošku, aby za KSČ kandidoval na prezidenta. Ten si to krásně zavařil...
-
ERA je nová strana - Ekonomicky Rovní Antiparoubkové:-))))))
-
pan Troška je myslitel a papež pa.lb. Ve Vatikánu se perou špinavé peníze, kněží jsou pedofilové a všechno se děje pod rouškou křesťanství. A ještě náš nejvyšší církevní hodnostář, tlustej a nesympatickej, se zlatýmn prstenem a hodinkami za statisíce, by chtěl miliardy od státu, tedy od nás, prostých lidí. Ať jde do pr.ele. Jsou to šmejdi, jeden jako druhý. Kážou vodu a pijí víno. *7*
-
... sebe posoudit nedokážeš, to je dobře, jinak bys asi blila(a) celý víkend :))))
-
... na rozdíl od tebe mám vynikající program jinde, jebu tě už :)))
-
... na rozdíl od tebe mám vynikající program jinde, jebu tě už :))))
-
Totální úpadek vzdělání i společnosti po násilném nástupu křesťanství. Kde zůstala antická svobodná mysl? Křesťanství vrhlo Evropu mnoho století zpět. Jaké "vzdělání" za vlády Církve panovalo viz Maleus maleficiarum otců Sprengera a Institorise.
-
Jane, ti komouši byli všichni až na jednotlivé výjimky (Židy a protestanty) POKŘTĚNÍ KATOLÍCI s povinným náboženstvím ve škole. Čímpak je katechetové tak na.rali?
-
Dochází ti dech? Nejsem zde tak často jako ty. Nemluvě o tom, že antiparoubků je několik :) Ty zde marně řešíš své duševní prázdno :) jen tak dál, trosko :))))
-
pan troška má svatou pravdu. Lépe to vyjádřit nemohl.
-
Škoda,že Troška tomu sprostému faráři,pár fackami,trochu neupravil zpěvník.A ještě mu měl říci,že to bylo Boží vnuknutí,tak aby to farář bral tak,že to má od Pánaboha.