Přejít na výpis diskuzí
Troška ostře: Ať jde církev svatá k čertu!
9.6.2012 | Danica Klein
98 příspěvků
-
To petr, antiparoubek, notčssd, jan a vlk - kolik Vám platí tiscali, že držíte H24 službu v nablblých připomínkách a urážení? hmmm?
-
Asi mám v hlavě s.., pokud mám za etalon chytrosti Vás
-
Asi mám v hlavě s...., pokud mám za etalon chytrosti Vás
-
Asi mám v hlavě s......, pokud mám za etalon chytrosti Vás
-
Asi mám v hlavě s..., pokud mám za etalon chytrosti Vás
-
Asi mám v hlavě s...., pokud mám za etalon chytrosti Vás
-
... si zde dnes s odstupem největší píííča :))))
-
Máš v hlavě skutečné sračky, že se sem pořád sereš, hlupáku :) to já mám lepší program :))
-
Máš v hlavě skutečné sračky, že se sem pořád sereš, hlupáku :)) to já mám lepší program
-
Máš v hlavě skutečné sračky, že se sem pořád sereš, hlupáku :))) to já mám lepší program
-
Máš v hlavě skutečné sračky, že se sem pořád sereš, hlupáku :)))) to já mám lepší program
-
opr.: parádní :)
-
Klucíííí mi vyhráli ve fortuně patrádní penízkyyyy, jen tak dáááál .)))))))))))))))
-
Souhlas s tím, že ČESESD je banda parchantů, ostatně taky byli u moci ale nesouhlasím s tím, uvedu příklad:
Za KSČ byly akce Z, To znamenalo, že lidi si postavili zdravotní středisko, hospodu atd a dělali to zadarmo, jen materiál bal dodáván. Dnes se i tento majetek prodává zahraničním investorům - tak kdo je tady zloděj.
Proberte se modrá blbá lůzo konečně, neboť kandelábrů je v praze dost *16* -
EURO 2012 Lepší vstup jsme si nemohlí přát.
-
Všem kdo volil ODS, KDU /pomohlo kalousovi ODA, ČSSD, SD, SZ, OF, VV a TOP 09Bych to poměrově rozpočítal a zaplatili by to i za mrtvé zmetky co byly ve vládách. A potom do 4 kolena tu pakáž zlodějskou bez kouska cti vymlátit. *16* Jaký má mandát zloděj tvořit zákony a otravovat / okrádat slušné lidi? Žádný. A ten co to podepisuje je gauner největší.
-
Troško, seš1
-
Zato modrofialová totalita je lepší co Vy lamo? *16*
-
Když to vidím, měli hodně malé dírky v sítu Vy zjeve modrej
-
Ne to se nedá. Vy jste fakt blb na entou *16*