Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vivat Zeman

YEAH !!!
  • pámbuch rozdával blbost tak se Rostíček přežral
  • rosta.adam:tak nám to přesně popiš v čem jako rezident opakuji prezident nejprolhanější ?
  • To anonym:
    Popírá jednoznačná fakta, stejně jako jeho příznivci.
  • je obecní Vyškovský blbec, a proč ho tu máte celé dny? No proto, že tady nikam nejde, vždyť kam ve Vyškově přijde je za troubu, a on trouba je, už od základky.
  • rosta.adam :prezidentem je dva dny, tak že se ptám v čem že je nejprolhanější přesně?
  • Divím se, že tady nikdo nebrojí proti tomu, že nejsou argumenty. Nu, holt když dva dělají totéž není to totéž.
  • natočit zase nějaký hluchoněmý video ty pazdráte, u psychiatra dobrý?
  • Říká to pouze nelegitimní prezident USA Trump. A Trump je nejprolhanější prezident USA.
  • blbče hloupej, FBI už řekla, že se jednalo o nelegitimní (podvodné) hlasy, jdi se léčit pitomče!
  • Trump je nelegitimním prezidentem. Dostal zhruba o 3 000 000 hlasů méně než paní Clinton. Vyhrál defakto dírou ve volebním zákoně USA.
  • Trump je prezidentem, ta tvoje ježibaba NE, troubo islamistickej!
  • Každý jiný prezident, i ten dosud nejkontroverznější by byl lepší než Trump. A paní Clinton, byť nic moc, je lepší než Trump.
  • rosta.adam alias smradlavej Simon, blbec k pohledání..hi..hi.. *2* *2* *2*
  • ... a já jsem si zase parádně začmuchal k připochcaný Simoně a dnes byla i připosraná, tak jsem jí voblíznul a dělalo mě to moc dobře, moje IQ stouplo k závratným výšinám :)))
  • ... blázni zde dnes měli zase parádní rej :)))
  • Trump je prostě nepřekonatelný a ať už je jakýkoliv, pořád je přijatelnější než Killary.
  • Co asi tak napsat někomu, kdo nemá argumenty, nebo lze velmi snadno dokázat, že jsou fake.
  • se léčit muslimskej šmejde z Vyškova, že tě hanba nefackuje troubo
  • Tak pár inteligentních lidí si to díky vám najde, to je fakt. Samozřejmě neinteligentní lidi jako vy, mi nikdy nepřijdou na jméno a budou se mne snažit ponižovat, i když ve skutečnosti jsou malí oni.
    Ostatně to, že blbec o mých stránkách řekne, že je to kravina, je pro mne fakt dobrá reklama, neb ten, kdo vidí, že ten, kdo píše, že je to kravina, je blbec, bude mít dobrý důvod se tam podívat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší