Přejít na výpis diskuzí
Trump & spol lžou, až se Bílý dům zelená
24.1.2017 | Pavel Jégl
216 příspěvků
-
Tak u Trumpa jsou strašné už jenom ty pravdy, co se o něm ví. Divím se, že Trumpovi příznivci přehlíží, že je Trump sexuální násilník, a vlastně se tím ani nijak moc netají, zatímco z uprchlíků dělají sexuální násilníky jenom proto, že někteří cizinci, zdaleka ne uprchlíci z téhle vlny, něco takového udělali. Jenže holt dvojí metr je u protrumpovců a proputinovců něčím běžným.
-
Koukám, že snaha dehonestovat oponenta je u trollů a trpaslíků velmi oblíbená.
Odstrašující případ je ten uživatel, který se bojí podepsat pod tento příspěvek. Moje stránky jsou v pohodě. -
www.dearputin.com
-
přéééééésně
smrt pražské kavárně
vivat Putin
YEAH !!! -
uvolni se, vztek a bezmoc s tebou cloumá *5*
-
Kulihrach ztrácí klid... dej si stakan vodky a bude dobře *1*
-
Kavárno co teď ? I ten "novinářskej" neví co dál modla je v háji.... *11*
-
Co to je?
-
natoč o tom prosím VIDEO!
-
*1*
-
Oh děkuji... definici čapisrala jsem našel:
http://diskuse.tiscali.cz/zpravy/clanek/ukrajina-bude-mozna-muset-moskve-vratit-trimiliardovou-pujcku-246728/
Jsem zklamán... já doufal, že za tím je nějaká myšlenka... . mno nevadí, asi je třeba pěstovat vždy nějakého trola, jednou to je my, jednou bijec. -
Ty Simonův blbče si vylezl z myšího oleje. Ty se raději starej o svého čichače prochcaných kalhotek blijce pitomce, tvý noční palice, blbče teplej.
-
Fake-news mají tu nepříjemnou vlastnost, že se kumulují. Pokud některé médium, jako třeba Russia Television, vědomě zveřejňuje fake-news, tak potom nelze věřit ničemu.
-
Všichni přetřásají, kdo jí hacknul emaily, ale mainstream už nepoví co bylo obsahem, jak bába intrikovala a kradla!!!
PCHE !!! -
*3*
-
A že by Tiscali napsalo o lžích paní Clintonové? Má jich zaručeně dost, stejně jako každý politik, ty naše nevyjímaje. Už pro objektivnost - abychom mohli porovnávat. Nepíše se, tak musíme hledat v alternativních mediích. Jejich "lži" meinstrem není schopen vyvracet a tak raději se cpe do náhubkových zákonů. Divná demokracie.(či spíše pseudodemokracie)...
-
víme sajmon, tupoblbec
-
často se tady v diskusích objevuje tenhle termín "sajmon"... můžeš mi milý my vysvětlit o co se jedná? chci mít projednou jasno a když už to používáš jistě víš.
Hádám že odkaz na "Simon & Garfunkel: The Sound of Silence" to není, i když k tématu by se přesně tenhle výklad hodil, pochybuji že "mluvím" s někým kdo tomu textu písně rozumí nebo kdo by doufal že si to náhodný čtenář diskuse na tiscali vybaví :D -
víme sajmon, vypatláno
-
Rosto... a víš že přesně proto jsem je vybral?
Je důležitý odkud informace pochází a na jakých informacích se zakládá a nakolik jsou ty informace důvěryhodné... to že RT to napsalo ve článku přeci neříká nic o tom jestli je to pravda nebo ne... Ale pro některé je tohle moc intelektuálně náročný úkol. Pídit se po zdrojích, vyhodnocovat a dělat samostatné závěry.... stačí když napíšeš "RT" je fuj a vše co napsali je lež... no a máš vyřešeno.... sice seš za hlupáka, ale zato máš velmi jednoduchý škatulkovací pricnip, který ti zjednodušší život.
1. - tenhle vždycky lže, takže pravda je vždy opak
2. - tenhle má vždycky pravdu.
No a média zařadíš vždy do jedné z těch škatulek a je to.
Ale já nejsem dobrý vysvětlovač.... dobře to shrnul Denzel Washington:
https://www.youtube.com/watch?v=KrE1ZvldiFE