Přejít na výpis diskuzí
Trump & spol lžou, až se Bílý dům zelená
24.1.2017 | Pavel Jégl
216 příspěvků
-
Názor je názorem, ale tenhle článek by měl být zařazen do skript na novinářských fakultách pod heslem Demagogie. Šílené. Možná by ho mohli přiřadit k učeným textům i psychiatři.
-
se stala prvotřídní TOPsocanská kavárenská hlásná trouba zřejmě i placená SOROŠíkem ! *8* *1*
-
Jinak začíná ve světě další vlna kampaně: zlé česko nechce chudáčky uprchlíky.
Východní evropa se úspěšně brání muslimské invazi pod patronátem EU a to vadí.
protože cílem je zničit evropské státy a k tomu slouží muslimská invaze.
kdo si jich nasadí pár tak už je ztracen. množí se totiž jako potkani.
a pak přijde kolotoč, jim vadí kříž, zrušte vepřové na školní jídelně, šátky do škol atd.
muslimské náboženství je proti všem nemuslimům. žádá ukamenování a zotročemí.
hlásá nerovnost pohlaví. takže je směšné že ti kdo toto netolerantní svinstvo odmítají jsou cejchováni jako xenofobové. nejsme xenofobové. jen máme rozum a nechceme si zničit stát . -
Mimo jste vy. Krom toho ve Washingtonu jsem byl. Ono na mapě to vypadá hezky pro přístup autem, jenže to je vám na dvě věci, když vás tam policie z bezpečnostních důvodů ani nenechá zaparkovat. A inaugurace nového prezidenta je pořádný důvod pro bezpečnostní opatření, byť je to blbec Trump.
-
Stalo se co jsem předpověděl. Merkelovci varují, že pokud prohrají volby tak za to
může ruská propaganda, Oni jsou schopni i výsledky voleb neuznat.
Pokud prohrají tak jen díky tomu, že většina lidí prostě odmítá invazi nelegálních migrantů
z řad muslimů. Vedení EU porušilo vlastní zákony když je sem protiprávně natahalo.
I ty z oblastí kde žádná válka není.
Cílem je a oni se tím netají: zničit národní státy a vyvoláním krize a strachu přihrát větší pravomoce Bruselu. Tedy zavést diktaturu a na to musíte stvořit nepřítele. Proto migrace
Ruská propaganda tu je ale má malý efekt. Lukoilem sponzorovaná SPOZ ve volbách vždy propadá. V éteru už je tolik informací že lidé už jim prostě nevěří. Takže ruské, americké i jiné propagandy už nezabírají. Lidé v EU jen odmítají diktaturu Bruselu. -
Trump lže? Naše média lžou taky, lžou i politici v četně prezidenta, lže i můj soused co říká, že jeho hloupá manželka jezdí s autem, ale během 25 let jsem ji neviděl ani na koloběžce.
Největší lháři jsou právníci, soudci, který překrucují pravdu jak se jim hodí. Lžou i starostové měst i obcí. Každý a ne jednou za život zalže čemu se tento článek diví? I ten co tento článek napsal určitě v životě zalhal pokud by řekl ne, tak lže. -
Chorobná ješitnost mocných se projevila i zde. No a navíc, jak vidět, tak mocní mají všude asi stejné poradce a mluvčí, jak máme my zde u nás. Vyčkejme na činy a jejich dopady. Ješitnost Trumpa a jeho poradců není rozhodující.
-
Proclintonovská propaganda ještě žije? Nebo jste jen zaspali pár dní z ledna?
-
vždyť lže víc než Holušová *7*
-
Kdyby přišlo víc lidí na inauguraci 44 bílého prezidenta, než na inauguraci prvního černého prezidenta, tak by to byl jasný projev rasismu.
Kdo chce psa bít, hůl vždycky najde.
U mě rasismus nehledejte. Mně je naprosto jedno, jestli je v USA prezident bílý nebo černý, ale dobře pamatuji, že žádná média neopomínala po zvolení Obamy zdůrazňovat, že je černý. Proč tak činila moc nechápu, ale bylo to tak a bohužel neslyšel jsem, že by za to byla obviněna z rasismu nebo podněcování k rasové nenávisti. Takže je to asi v pořádku a proto i já píši o 44 bílém prezidentovi. Jeden už se fakt nevyzná v tom, kdy je vhodné o barvě kůže psát a kdy ne. Ale já odhaduje, že rasismus ze světa zmizí až poté, kdy ta barva kůže nebude nikoho zajímat a to včetně médií. -
Jégl nic nepřebírá. Ta žluč je jeho vlastní *1*
-
Milouši, Milouši, blbost tě pokouší.....
-
Ten je dobrej! *1* *1* *1*
-
Zas jedna nenávistná jéglovina.. Nic mimořádného nebo překvapivého.
-
Jednoho krásného slunečného dne na konci ledna 2017 se blížil starý muž od Pennsylvania Avenue k Bílému domu a příslušníkovi US Marine který stojí na stráži řekl: "Chtěl bych se setkat s prezidentem Obamou." Námořník se podíval a odpověděl: "Pane, pan Obama už není prezident a nebydlí tady." Starý muž poděkoval za informaci a odešel. Následující den ten samý člověk přišel znovu k Bílému domu a opět řekl stejnému mariňákovi: "Chtěl bych se setkat s prezidentem Obamou." Námořník se podíval a odpověděl: "Pane, už jsem vám včera říkal, že pan Obama už není prezident a nebydlí tady." Stařík opět poděkoval a odešel. Třetího dne se stařík opět dostavil k Bílému domu a řekl: "Chtěl bych se setkat s prezidentem Obamou." Námořník už byl pochopitelně rozrušený a odpověděl: "Pane, to je už třetí den v řadě co mne žádáte o rozhovor s panem Obamou. Řekl jsem vám, že pan Obama už není prezident a nebydlí zde. Copak to nechápete?" Starý muž se podíval a řekl: "Ale ano, já to chápu, ale prostě miluju když to slyším pořád dokola." Námořník se postavil do pozoru a řekl: "Uvidíme se zítra, pane!"
-
Prezident Trump diskutuje s pápežom na palube jachty.
V tom vietor sfúkne pápežov klobúčik do mora.
“Nebojte sa, Svätý otče, ja to vyriešim,” povie Donald Trump.
Vystúpi z jachty, prejde sa po hladine, vezme klobúčik a vráti sa s ním na jachtu.
Druhý deň mainsteamové médiá palcovými titulkami informujú: “Škandál! Trump nevie plávať! ” -
Trump a ani jeho přítel na Hradě nikdy nelžou. O tom není pochyb. Trump a zeman jsou největší pravdoláskaři. *14*
-
Jak říká Zeman - media uveřejňují podstatná fakta jako je počet lidí na inauguraci a nepodstatná fakta se neuveřejňují jako je zabíjení civilistů hlavně žen a dětí např. drony USA, ale v USA se konají pochody za rovnoprávnost amerických žen, protože cizí ženy mohou být zabíjeny USA bez soudu a v agresi na cizí území !!!
-
https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/427399-obama-nutil-londyn-tajit-neuspesny-test-rakety-pise-britsky-list.html
-
Všichni lehce zapomínají, že fotografie proti Trumpovi byla pořízena cca 2hod před celkovým shromážděním. Takže také lež o počtu shromážděných ze strany ze strany příspěvku a i ze strany medií !