Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • že šance na výhru první ceny ve sportce je stejná jako pravděpodobnost že do člověka uhodí blesk. Neznám osobně nikoho do koho uhodil blesk ani kdo vyhrál první cenu ve sportce ale znám dost lidí kteří sportku stále znovu a znovu hrají a stěžují si že opět nic nevyhráli. s touto loterií to bude stejné. Najdou se lidé kteří nato budou kašlat a lidé kteří jí budou stále hrát.
  • ... nepotřebuji se učit číst a prokazovat tvou omezenost, jsi docela legrační :)))
  • Já zde nepodávám žádný výklad lží a podvodů... Jen říkám, co na mě neplatí...
    Nauč se číst...
  • ... tvůj omezený výklad lží, podvodů apod. mě vůbec nezajímá, čau, napiš Hrochovi :)))
  • ... opět řádí hlasující primitiv, který si tím nahrazuje izolaci od všeho inteligentního, čau :)))
  • Omyl - na mne cokoliv nefunguje...
    A už vůbec ne lži a podvody...
  • ... lov, somráku :)))
  • ... na vidláky jako ty mu bude fungovat cokoli :)))
  • https://www.novinky.cz/ekonomika/424836-finsko-jako-prvni-na-svete-vyzkousi-zaruceny-prijem-pro-nezamestnane.html
  • ... Hroch je neuvěřitelný hlupák, mám z toho velkou radost, na takový odpad ale již kálím :)))
  • ... to z tebe myšlenky padají jedna za druhou, mají ale háček: jsou totálně dementní :)))
  • ... jsi primitiv :)))
  • Metodu pokus-omyl ať soudruh Bureš praktikuje ve svých firmách, nikoli na ministerstvu financí.
  • Účtenková loterie = další koblihářův podvod...
  • A ty zase veliký blbec, za dlouhé měsíce z tebe nevypadla jediná myšlenka.
  • Nakonec vyhraje nějaký somrák nebo humusák, co účtenku vyloví z odpadkového koše...
  • ... nauč se psát :)))
  • ... napiš něco svých titulech, makaku :)))
  • ... nedělej, že jsi to slovo dnes neuviděl poprvé :)))
  • ... ty jsi jenom malý šmudla :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit