Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krym je nezávislý a nezávislým už zůstane!!!
  • Krym je nezávislý a nezávislým už zůstane a na tom nikdo nikdy nic nezmění!!!
  • Ze svého řádně registrovaného nicku Americank_a tiscali.cz píšu:
    Zdejší teplomet Semjon má hlad, sežral by i ten pašovanej hnus, co rusové likvidují je to prase!!!
  • Krym je nezávislý a nezávislým už zůstane ať se třeba západ podělá!!!
  • Krym je nezávislý a nezávislým už zůstane ať se třeba západ podělá, díky své nezávislosti se stává opět turistickým rájem, který naštěvuje i světoznámý herec Depardieu!!!
  • Členské země NATO svádějí proti Sýrii informační válku, a fyzicky likvidují novináře.
    • Tečko,pusinko! Nesser!
    • Ruský hošane tvá úchylnost dosáhla vrcholu. Dělat si měsíce stejné nicky jaké
      má tvá oponentka. chi chi.

Svědčí to o tom že jsem ti pořádně šlápla na rudé kuří oko když jsem uvedla pro
      tvé nadřízené v Kremlu hooodně nepříjemná fakta *14*
      • Bohužel jsi nepřiznal/a, že jazykem. Jak říkal Strosmayer. Blbost létá a Pamela s ní.
        • říkal : kdyby blbost nadnášela ty vepřoidní ruská močůvko *3*
          • To si slyšel ty mrdko z Teplometa Semjonova? Si hluchej!

Jsem zvědavej co mi odpovíš ty komouši zapařenej jak řiť, chichichi
            • jsi jistě obdařen vysokou inteligencí,blahopřeji tobě i straně,jsi pro ni určitě přínosem *15*
  • Po všelidovém referendu se Krym konečně stal svobodnou součástí svobodného slovanského Ruska a ruský pan herec Depardieu tam jezdí na dovolenou.
    Vivat Svobodný Krym osvobozený od kyjevšistického jha, vivááát !!!
  • Ze svého řádně registrovaného nicku Americank_a tiscali.cz, který mi kde kdo závidí píšu:

V New Yorku v parku trhá malou holčičku pitbull. Vidí to chlap, holýma rukama psa zabije a holčičce tak zachrání život. Svědkem toho je novinář New York Postu. Přijde k tomu muži a povídá: „Pane, vy jste teď hrdina. Napíšu o vás článek do New York Postu! Bude mít titulek: Newyorský hrdina zachránil holčičku ze spárů zdivočelého psa!”
    „Ale já nejsem z New Yorku!”
    „Aha, to nevadí, tak tam bude: Americký hrdina zachránil holčičku ze spárů zdivočelého psa!”
    „Ale já nejsem ani Američan!”
    „No, a odkud tedy jste?!”
    „Já jsem Pákistánec.”
    Druhý den vyjde článek s titulkem: „PÁKISTÁNSKÝ ISLÁMSKÝ EXTRÉMISTA ZABIL AMERICKÉHO PSA.”
  • Depardieu je výborný herec, ten se do ruska opravdu hodí!
    • StBáku! zloději nicků! Z pod sukně ti pořád čouhají rudé trenky. *1* *1* *1*
    • Ožralý je na to dost *1*
  • Krym je nezávislý!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit