Přejít na výpis diskuzí
Ukrajina zařadila na černou listinu 14 umělců. Je na něm i Depardieu
9.8.2015 | pal
237 příspěvků
-
Krym je nezávislý a nezávislým už zůstane!!!
-
Krym je nezávislý a nezávislým už zůstane a na tom nikdo nikdy nic nezmění!!!
-
Ze svého řádně registrovaného nicku Americank_a tiscali.cz píšu:
Zdejší teplomet Semjon má hlad, sežral by i ten pašovanej hnus, co rusové likvidují je to prase!!! -
Krym je nezávislý a nezávislým už zůstane ať se třeba západ podělá!!!
-
Krym je nezávislý a nezávislým už zůstane ať se třeba západ podělá, díky své nezávislosti se stává opět turistickým rájem, který naštěvuje i světoznámý herec Depardieu!!!
-
Členské země NATO svádějí proti Sýrii informační válku, a fyzicky likvidují novináře.
-
-
Tečko,pusinko! Nesser!
-
Ruský hošane tvá úchylnost dosáhla vrcholu. Dělat si měsíce stejné nicky jaké
má tvá oponentka. chi chi.
Svědčí to o tom že jsem ti pořádně šlápla na rudé kuří oko když jsem uvedla pro
tvé nadřízené v Kremlu hooodně nepříjemná fakta *14* -
-
Bohužel jsi nepřiznal/a, že jazykem. Jak říkal Strosmayer. Blbost létá a Pamela s ní.
-
-
říkal : kdyby blbost nadnášela ty vepřoidní ruská močůvko *3*
-
-
To si slyšel ty mrdko z Teplometa Semjonova? Si hluchej!
Jsem zvědavej co mi odpovíš ty komouši zapařenej jak řiť, chichichi -
-
jsi jistě obdařen vysokou inteligencí,blahopřeji tobě i straně,jsi pro ni určitě přínosem *15*
-
-
-
-
-
-
Po všelidovém referendu se Krym konečně stal svobodnou součástí svobodného slovanského Ruska a ruský pan herec Depardieu tam jezdí na dovolenou.
Vivat Svobodný Krym osvobozený od kyjevšistického jha, vivááát !!! -
Ze svého řádně registrovaného nicku Americank_a tiscali.cz, který mi kde kdo závidí píšu:
V New Yorku v parku trhá malou holčičku pitbull. Vidí to chlap, holýma rukama psa zabije a holčičce tak zachrání život. Svědkem toho je novinář New York Postu. Přijde k tomu muži a povídá: „Pane, vy jste teď hrdina. Napíšu o vás článek do New York Postu! Bude mít titulek: Newyorský hrdina zachránil holčičku ze spárů zdivočelého psa!”
„Ale já nejsem z New Yorku!”
„Aha, to nevadí, tak tam bude: Americký hrdina zachránil holčičku ze spárů zdivočelého psa!”
„Ale já nejsem ani Američan!”
„No, a odkud tedy jste?!”
„Já jsem Pákistánec.”
Druhý den vyjde článek s titulkem: „PÁKISTÁNSKÝ ISLÁMSKÝ EXTRÉMISTA ZABIL AMERICKÉHO PSA.” -
Depardieu je výborný herec, ten se do ruska opravdu hodí!
-
-
StBáku! zloději nicků! Z pod sukně ti pořád čouhají rudé trenky. *1* *1* *1*
-
Ožralý je na to dost *1*
-
-
Krym je nezávislý!!!