Přejít na výpis diskuzí
Umělé vitamíny ano či ne? Které doplňky mají smysl, a jaké jsou jen plýtváním penězi
21.12.2015 | Petra Hátlová
29 příspěvků
-
Z čeho
ty biologicky aktivní fosfolipidy jsou prosím? Můžete o tom napsat trochu
více? -
Při
léčbě rakoviny je velice důležité dbát na imunitní systém těla, kdy je
potřeba mu dodávat vše co potřebuje, já jsem si našel při léčbě přípravek,
který posiluje imunitu při onkologickém onemocnění, a také obsahuje
biologicky aktivní fosfolipidy, které podporují regeneraci buněk. -
Existují
vitamíny, které jsou vhodné pro onkologické pacienty? Máte prosím s tímto
někdo zkušenosti? Prožívám teď s manželem, který se léčí velice těžké chvíle,
jak po zdravotní, tak i psychické stránce. -
Článek bohužel nezmiňuje, že supermarketové ovoce a zelenina, které je sklízeno zcela nezralé, aby vydrželo dlouhou cestu přes celou Evropu, a dozrává ve skladech, má podstatně méně vitaminů než ovoce, které je sklízeno zralé.
-
Vitamíny vitamíny, jsem neměl jediný vitamín nebo ovoce (kromě nějakého toho jablka) už řadu let a za celou tu dobu jsem neměl ani rýmu :P. Ať si ty své vitamíny strčí za klobouk :P.
-
Jenom hlupák si může myslet, že vitamíny vyrobené průmyslově s absolutně stejným složením jako přírodní jsou jiné a nefunkční. Problém je totiž jinde. Požadovaný vitamín je v přírodním zdroji doprovázen dalšími látkami, které zvyšují jeho účinnost. Jinak je průmyslově vyrobený a přírodní vitamín vždy stejný.
-
jsem tu špatně,prvně jsem četl umělé vagíny,no nic zdar
-
lepší uskladněný jablko a k tomu cigárko, než do sebe rvát tvoje chemický sajrajty!
-
Jestli chcete mám před 2 lety jsem dělal srovnání co má smysl kupovat a co ne. Co Vám pomůže a co ne. Informaci pošlu zdarma:
http://poradcezdravi.blog.cz
Uvedu jeden fakt:
Když utrhnete jablko ze stromu má 100% vitamínu C. Když jej necháte na stole 3-4 dny tak 60-70% vitamínu C z-oxiduje (je pryč).
Kontrolní otázka kolik procent vitamínu C má jablko které (bylo utrženo před 1-2 měsíc a dopravováno / 14 dnů bylo uschováno v chlaďáku / teď se musí podchlezení během 3 dnů prodat)?
*3*