Přejít na výpis diskuzí
Úřad zakázal odhalit jména zlodějů. Je tu bordel, ozvalo se a zlobí se i ministr
18.9.2013 | red
43 příspěvků
-
Co se divíte, zákony u nás vytvořili od 89 roku také kriminální živly co tu donedávna vládly. Hlavně mladý Benda se pilně činil.
-
Nemůžeme vědět jména zlodějů,protože bychom neměli ve volbách koho volit
-
Kde to jsme když se nesmí zveřejnit jména zlodějů, kriminálníků a recidivistů? Připadá mi to že v p r d e l i. *16*
-
-
Jsme tam jak říkáš. Ale hlavně, že demokraticky, že? !!! *11*
-
-
To je najednou horlivých politiků a politických čekatelů. No aby ne, volby jsou za dveřmi. *1*
-
Já bych je vyvěsila i s fotkou, aby každý věděl, kdo ve městě krade... :-)
-
-
V jednom městě na západě Čech by to byla asi polovina zastupitelstva strany s ptákem ve znaku.
-
Také máš bod!
-
-
Všem osloveným politikům nějak uniklo, že zákony schvalují právě politici. Takže chyba bude asi u nich... Ze své zkušenosti vím, jak se rádi politici schovávají za to, jak úřad má nebo nemá vykládat zákony. Samozřejmě vždy tak, jak se to právě hodí politikům.
Druhou věcí ovšem je, zda ÚOOÚ mně bude více chránit v případě, že budu oběť nebo pachatel. Jsem přesvědčen podle toho, co se děje všude kolem nás, že jako oběť se svých práv budu domáhat hodně těžko, zatímco jako pachatel se snažit vůbec nemusím - to bude úřad řešit sám z úřední povinnosti. Právo chrání práva grázlů velmi důsledně. Že by si to politici připravili sami pro sebe?
A na závěr - starosta zveřejnit jména zlodějů nesmí. Když požádáte o pravomocné rozhodnutí podle zákona o právu na informace, ty informace získáte, jen to dá víc práce. Na to si ale můžete domluvit nějakého novináře - rád to (někdy) za vás udělá. Takže soudruzi politici, není to poněkud pokrytecké? Ono to chce jen vědět, jak se k informacím dostat a být důsledný. To ale většina prostých občanů nezná.
Pokud zrušite ÚOOÚ, asi to moc slušných lidí nepocítí. Pár úředníků přijde o práci, jen politici nám zůstanou.... A oni zase něco vymyslí... pro sebe. -
Ochrana gaunerů? Kde to žiju?!!
-
Tak jsem z článku nabyl dojmu, že se jedná o zloděje kovů, tedy cikány. A jelkož je to chráněný živočišný druh, tak mne to neudivuje.
-
Pan Němec a jeho úřad by měli táhnout do zadní části těla. Oba jsou naprosto k ničemu.
-
Předmětný zákon je stupidita a diletentsví kapitalismu !!!
Üředníci tohoto úřadu jsou příživníci a tuneláří státního rozpočtu !!!