Přejít na výpis diskuzí
Úřad zakázal odhalit jména zlodějů. Je tu bordel, ozvalo se a zlobí se i ministr
18.9.2013 | red
43 příspěvků
-
Nejvíc se tohho bojí modří zloději !!
-
U nás mají prostě zločinci větší práva než oběti. V USA vám někdo vleze
na pozemek a máte právo ho odprásknout. V našem Kocourkově jde ten
kdo se zlodějům ubrání sedět.
Obchodníci co šidí a okrádají lidi maj bejt focení a nalepení po náměstích.
Dobrým příkladem je pořad Černé ovce. Poškození lidé se roky marně
domáhají náhrad škod ale jak se v obchodní společnosti ukáže kamera
hned je problém řešen a křivda napravena.
To je to jediné co na ně platí a čeho se bojí. -
Ano, tak je to v Čechistánu zvykem. Práva mají pouze zločinci a privilegované skupiny. Ostatní mají pouze povinosti a právo držet hubu.
-
Existuje u nás snad zásada veřejnosti při projednávání soudních kauz. Domnívám se, že je to z důvodu aby mohla veřejnost jednak kontrolovat stát aby nedocházelo k tichému odstraňování nepohodlných občanů a na druhou stranu aby společnost kromě trestu i morálně odsoudila osoby, které nedodržují pravidla. Zaměstnavatel požaduje po nových zaměstnancích výpis rejstříku trestů, nevím proč by nemohl existovat, dejme tomu časově kratší než dva roky jak je tomu u rejstříku trestů, seznam místních zlodějů. Proč by jsem si nemohl ověřit koho jsem si najal na provedení výkopu, posekání zahrady nebo kdo se mi motá kolem baráku. To by pak nemohla televize ani zveřejnit jak dopadla kauza Rath aby chudák nemohl být kromě trestu veřejně pranýřován. To je absurdní.
-
Nelze jinak, než souhlasit se všemi, co jsou proti zrůdnosti zakazovat lidem vědět, kdo je okrádá, kdo je zloděj a na koho si dát pozor. Zdá se, že zloději u nás mají zelenou, jako i ti, co nepracuji a mají se dobře. Žádný Němec, ani nikdo z politiků neobhájí, že tento zákon v této podobě jak je a s orgánem, který pomáhá chránit zloděje, nemůže bránit občanům vědět, coza sousedy mají, kdo je zloděj a kdo poctivý. Domnívám se dokonce, že je to proti etice a sledované morálce významu naši Ústavy. Bohužel tuto situaci vytvořili politici možná i kvůli tomu, aby i oni, jako zloději, nebyli poznání. Myslím si, že v těchto věcech by měla nastat naprostá změna.
-
společenství tvorů, jako takové, vždy fungovalo na základě vnitřních pravidel. U smečky psů tato pravidla udává vůdčí samec, v demokracii skupina volených lidí. Ale pořád může být zachován základní princip.
Kdo nerespektuje pravidla společenství je ze společenství vyřazen. Tím přichází o všechny výhody které společenství přinášelo. Hlavně o pomoc, ochranu a potravu.
Člověk který spáchá trestný čin se takto dobrovolně vzdává společenských výhod které do té doby měl - vzdává se svých práv.
V moderním světě to tak ale nefunguje.
Odsouzený dostává nadstandart. Trest zní odnětí svobody. To lze chápat tak že se nemůže svobodně pohybovat kde chce - je zavřený. Ale k tomu má, na rozdíl od slušného občana, spoustu výhod v podobě neplacení nájmu, tepla, elektriky, vody, knihovny, fitka, TV a Ro poplatků... prostě neplatí nic co by musel platit kdyby byl slušným občanem a chtěl nějakou tu službu využívat.
Jsem pro trest odnětí práva svobody, ale ať jim zůstanou všechny ostatní povinnosti tak jak je mají normální slušní občané. -
-
"Člověk který spáchá trestný čin se takto dobrovolně vzdává společenských výhod které do té doby měl - vzdává se svých práv."
To neni v kazdy situace pravda! 99% ano, ale 1% ne. A musite chranit ten 1% !!!
-
-
Úřad pro ochranu osobních údajů, jak se tato tupá instituce dívá na doručování veřejnou vyhláškou, kde se vystavují také údaje osob státu Demokratický Kocourko- ČEZkostán. Prostě zákony démon-kratických posametových debilů.
-
No on je to problém, co kdyby byl časem zveřejněn také někdo z tohoto úřadu že... *1*
-
-
Máš bod!
-
-
Fandím obci Kravaře na Českolipsku. Slušní lidé a slušní daň. poplatníci se mají chránit jakoukoli cestou. Starosto kandiduj výš a věřím, že budeš slušným občanem podpořen, to je správná cesta k cíli zvaněmu opravdová demokracie.
-
Já jsem pro!.Musí ovšem začít naši slavní politici u sebe. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*