Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já si, na rozdíl od onoho zbytečného úřadu, myslím, že zavést opět takový pranýř na náměstí by nebylo od věci. A jsem hluboce přesvědčen, že takový den na pranýři by pro zloděje a podvodníky byl horší než půl roku v ozdravném zařízení řečeném věznice.
  • Před blížící se volební kampaní je třeba zveřejňovat přeběhlíky politických uskupení a tím vyšachovat celé strany, které s přeběhlíky trojsebranky budou spolupracovat.
  • Zveřejňovat by se měli pravomocně odsouzení. Jinak je to zneužitelné dalšími syčáky.
  • Česko-Absurdistán,už mě ten úřad pro ochranu osobních údajů docela irituje,mám pocit že tam sedí docela hodně úředníků zadarmo drahých,copak poctiví lidé nesmí vědět koho mají za souseda pokud je pravomocně odsouzen.Proč nepokutují Kalouska a jiné politiky kteří přímo v mediích bez důkazů zveřejnují lži i se jmény.To je holt ta rovnost před zákonem,docela jsem se ted nasrall.Jak dlouho trvalo než třeba zveřejnili benzinky které čachrovali s pohonými hmotami a odvařili zakazníkům X motorů\to je jen jeden z tisíců příkladů\,zrušit ten úřad nebo všechny vyházet a posadit tam lidi se zdravým rozumem.
  • Jednoduché opatření k zveřejnění zlodějů a zlodějských politiků:vystupme z magorské a zlodějské EU.Stejně je to spolek pokračující ve stopách Hitlera.To je ovládnout Evropu. *16*
  • Nic jsem v obchodě neukrad, proto bych nerad visel ve výloze.
    • Kalousku - Kraďousku ty budeš viset. Ale ne ve výloze, nýbrž pěkně veřejně na náměstí.
      • A to s Rátham, střídavě jeden a potom druhý za nohy, aby jste se mohli kouřit, když to na vás přijde.
  • Dat v verejnost jmeny zlodeju nebude nic nevyresit. Potom nemaji sance na prace, na bydleni, jeste musite myslet na vliv na jejich deti ktery nic nemaji spolecni co delal otec/maminka! Do konce bude v socialni isolace, cele zivot socialni podpor (ktery v CZ nestaci pro normalni zivot ) a budou kradit dal.
    Pranyr je pro primitivni civilizace. Krok dal je ze budou tady lidove soudy a mate pekny bordel.
    Soud ma v zaopovednost poslat zlodeji do trest a to melo byt vse. Kdyz soud nefunguje melo to byt vyresene misto se chovat jak primitivni kmeny.
    • Když se tu cizákovi nelíbí, ať táhne domů, odkud sem přitáhl, kde všichni souhlasí s porivilegisací zlodějů a dalších gaunerů. Gaunery hájí gauner nebo advokát.... *12*
    • Máš strach, že budeš zveřejněn za prodej ADI - DOSS, nebo za trávu s perníkem, myslím si že zveřejnění je malý trest, měl bys dostat jako u vás ve ´´Vietnam Háá-Nój´´ jednu dobře mířenou předplacenou bez pláště.
    • Pišto neblbni!
    • Vrať se domů, nebo zažádej o trvalý pobyt tak dva metry pod zemí, za příplatek dostaneš i peřinu z vápna.
    • argus
      jablko nepadá daleko od stromu *11* *11*
    • argus
      jablko nepadá daleko od stromu *11* *11*
  • tak tu neremcejte a staňte se taky zloději ne ? když je to pro vás tak výhodný
  • Máme přece demogracii.
  • Je nutno pojmenovat všecky komunisty!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit