Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nikdo nezná pořekadlo "zloděj křičí chyťte zloděje"?
  • Ano, je to borec. Je první co se nebál u Moravce vše říc na plnou hubu ! Kdyby mu Moravec neskákal do řečí, dověděli bychom se toho ještě více. Je vidět, že i , ČT je podplacená modrou trojkolkou!!!! Cenzura !!! Všechno zlo začíná od KLAUSE !!! Proč si chodí asi ti přiblblí "politici" na jeho rady na hrad ?!!!!
    Kalouskovi chybí peníze ve státní kase a ve Švýcarsku leží 12 miliard bez užitku!!!!! Celou vládu ihned pozavirat i s KLAUSEM!!!!
  • Kdo to je ? Kde se vzal ? Co dokázal ? To je nějaký nový Baťa ?
  • Zrovna teď koukám na OVM a vidím jedno. Pan Babiš má sice pravdu ale zároveň s tím obhajuje ODS a TOP 09 jako jeho větev. ODS je vlastně OF a tyhle lidi se přímo podíleli na rozkrádání státu vlastně i včetně něj. Obhajoba Havla že on na revoluci nevydělal, a že na tom vydělal pouze klaus je zavádějící a nutí mě si myslet, že p. Babiš souhlasil s kupónovou privatizací, s prolhaností Havla. S vlastizradou. Co dělal pan miliardář ze slovenska 20 let?Kde nabyl své majetky? To je otázka. Tak se omlouvám, že místo zmrdů a kryplů píšu slušný příspěvek a zároveň to berte jako varování. Rozmyslete si koho budete volit. Mě tenhle soudruh nepřesvědčil. Něco jako " my prichazime v miru"
    • http://www.motejlek.com/statni-vyrobce-plasticke-trhaviny-semtex-vykazal-nejvyssi-ztratu-v-historii
  • Začíná se houfovat další sled spasitelů. Nevím,kolik si pan Babiš vydělal,ale asi bez vazeb na vyso-
    kou politiku by jeho podnikání bylo dost zoufalé. Lze jen doufat,že volič nesežere tenhle špatnej
    špek.
  • Nevěřím mu ani slovo, je to zase jeden,navíc Slovák, ne Čech, pamatuji, když dělal slib české republice (občanství) tak to bylo v televizi, proč asi ? Slovák, který se dostal k penězům kdoví jak.......Proč nepodniká ve své domovině na Slovensku? Zřejmě neměl a nemá čisté svědomí a šel do té země - naší - kde v té době vládla superkorupce v ještě daleko zhoubnější míře, než na Slovensku. Pro mne to je lhář a brzo jeho bublina popularity v boji "proti korupci" splaskne. Nedělá na mne dobrý dojem, už když se na něj podívám, spíš mi připadá jako slizký skunk, co chce vy\brat hnízdo a utéci dál lovit.....podvodník, zloděj a lhář.
    Vazby ne tehdejší politiky ČR tomu jen přihrávají...pro mne prostě podvodník !!! *16* *16* *16*
  • Hezký den přátelé.Také sleduji pana Babiše.Odhlédnu-li od všeh invektiv na jeho osobu,nedivím se,že je nasraný.Ten kdo zaplatí 800 milionů na daních ročně musí se ptát,co se s jeho penězi děje.A vidí tu diletantsko-zlodějskou pakáž,jak se pakuje a jak prachy z republiky mizí bůh ví kde.I ten podnikatel si přeje klid a stabilní stát,nějaké záruky,že něco opravdu funguje jak se patří.To však u nás není.Zaplatíme si daně a myslíme si,že je už vše v pořádku.Pak se ale divíme.Kdy se už konečně zeptáme,co se děje s našimi penězi. Tohle pak vidím jako zásadní.
    • >>>> Úspěšný podnikatel začíná měnit politiku. Půjdou lidi za Babišem? <<<<
      Po zkušenostech s veverkami a 009, *10* nevím, nevím *3*
  • Souhlas s příspěvkem pode mnou.Lidi jsou stádo a stačí aby i třeba ten největší zloděj zkritizoval někoho, kdo je veřejně neoblíbený a hned mu budou žrát z ruky.Nikoho nebude zajímat že je to stejný zloděj jako ti neoblíbení, hlavně že jim bude takhle nadávat a potichu s nima ale táhnout za jeden provaz. Jak říkají Jehovisti,,Probuďte se,, vy tupé stádo!!!!!! *16* *16* *11* *12*
  • Příklad: kdyby komunisti byt v roce třeba 1986 udělali to co dnes ty prasata, tak je umlátíte holema. Stačilo, když dětské botičky zdražili z 15 kč na 20. Ho*ada švejkovský
    • to není pravda, za komoušů by jsi mlčel, tam jsi nesměl mluvit....
      • Za komunistů jso určitě ještě nebyl na světě, tak si nevymýšlej : Naopak, komunisté vyžadovali názory a diskuzi, alwe lidé mlčeli, neměli si na co stěžovat...
  • To už je jedno - nikomu už nevěřím. Je to jedno koho volíme. ODS a TOP09 se na začátku obula do VV, aby jim třetí neviděl do karet. Však se podívejte, kolik se toho odkrejvá. A ODS, TOP09, ale i ČSSD jsou schopni zlikvidovat kohokoliv, aby tady mohli vládnout bez kontroly.
    • Přesně tak. Zase se z něj může vyklubat přítelíček. To by musel spolupracovat minimálně s komunisty či dělnickou stranou (tedy tvrdou opozicí), aby mu člověk mohl alespoň v něčem uvěřit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit