Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kolik mých spoluobčanů má v mozkovně máčenou bábovku?
  • Včera stál kapitalismus na okraji propasti, dnes udělal krok vpřed!
    • *1* *1* *1*
  • No, tak jsme se zasmáli a můžeme se vrátit k něčemu rozumnějšímu, že? V podstatě jsou dva druhy zákonů: Lidské, platící vždy pro skupinu lidí, která si je vymyslela a zákony Přírody (abych snad neurazil vyznavače některé víry), platné pro všechno živé. Tedy i pro člověka. Pro mne, za mne, ať si nějaký popletenecobojího pohlaví myslí o genderových záležitostech co chce, pravdou je, že muži a ženy jsou dvěma stranami jedné mince, určené Přírodou k tomu, aby se doplňovali a vytvářeli jediný celek, ze kterého vzchází nový život, aby udržel živočišný druh Homo Sapiens Sapiens při životě. To platí a znovu to opakuji, pro všechno živé. Potrhlí bojovníci/bojovnice za jakási imaginární výlučná práva jednotlivých pohlaví to prostě nemají v hlavě v pořádku a nezaslouží si pozornosti slušných lidí. Všichni lidé, a to bez rozdílu pohlaví, mají před tváří Přírody stejná práva. Pokud je někdo v rámci zákonů či názorů lidských někomu upírá, je to jeho věc a nesluší se brát jej na vědomí. A pokud někdo genderově šaškuje, platí to o něm rovněž.
  • Umíral mi otec. Bylo mu přes 90 let. Ve smrtelne agónii, jíž snad v bezvědomí, několik hodin před koncem volal ,,ma má, ma má''. A jeho máma, moje babička, byla již 30 let po smrti.
    Jaká to moc darkyně života!
    Jsem hrdá, že jsem matkou!
  • fakt jsem ponížen. Ale vesele si kopu tady do tebe chlíve. Do píchače vlastní matky. Do místního vyvrhela a špinavce. A ty s tím nikdy nic neuděláš.
    • ... moc si užívám tvou demenci, ale máš jedinou alternativu pokračování: napiš, kdy a kde :)))
  • DObrej podpantoflák vsadim se že Martin Fafejt doma po každé když jde na malou zvedá a pak zas dává dolů prkénko! *1* Prostě MAGÓÓOOOR *11* *16*
  • "Pro kluky je to jasný signál, že oni jsou ti, díky nímž se "svět točí vpřed", zatímco holky mají být maminky"
    .
    Špatné signály. Je potřeba chlapcům i dívkám vysvětlit, že celý svět se točí kolem v.a,g_í_ny.
    Nebo nevysvětlovat, protože na to brzo přijdou sami.
    • vanhorne
      "svět se točí kolem v.a,g_í_ny."
      To byl celkem dobry svet tenkrat, ale uz nejmene 30 let se podle v.a,g_í_ny netoci.Vysledky jsou videt vsude kolem a prikladu jsou desitky, ale Political Correctness me nedovoli nektere uvest.Mozna bude zase klid az ruzni politicky correctni lunatici vyresi otazku jakeho rodu je v.a,g_í_na, je to masculinum, femininum nebo neutrum?☺☺
      • blbost tě musí bolet, co?
    • Pravdu vravíš, svet sa točí okolo p*či a ´kokotom je podopretý. *1*
      • Tak podpírej a nepruď!
    • víme sajmon, přijdou sami
  • cha cha skvěle se bavím kopanci do páchnoucího prasete a jeho zparchantělé plesnivé matky co jej vrhla do WC.
    • ... jsi s obrovským odstupem nejimpotentnější kr*pl s ptákem max. 8mm bez funkce, blbečku :)))
  • ubohost, troska, inteligence ... Ty budeš prase Akademik z chlíva? Chrochtáš tady samá velká slova. Jistě máš nějaký prasečí diplom. Všichni blednou závistí.
    • ... ses zase jednou rozepsal, kde není intelekt, tam se blije, moc dobře víš, že se nečapeš, blbe :)))
  • ... už zde zítra a nikdy nebudu, tak si to pořádně vychutnávám :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit