Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • naprosto souhlasím,taky jsme měl podobný problém
  • snad kdo, ne?
  • a ty seš jednovaječné dvojče s kým,s krasavcem a zlodějem nedoučeným hajným ?
  • nevážená redakce a přitroublý redaktore,jste to ale sebranka jedna de.ilní.Jak je možné ,že na vašich stránkách klidně někteří havlom.di sprostě pomlouvají hlavu státu a vám je to Putna. Já když jsem nedávno napsal,že nesouhlasím s jedním vaším vykukem tak jsem měl na 2 dny zaracha
  • koloběžko, vím, že nepatříš mezi příliš chytré přispěvatele, nicméně i ty bys měla pochopit to, co jsem řekla, byla to jednoduchá věta, snaž se *3* *3* *3* *3*
  • Hezčí než co?
  • to si s tím Havlem děláte srandu?!?!?! vy takový odpůrce pití alkoholu zbožňujete známého norka? pokud si vzpomínám, ten "upadl v koupelně" v Thajsku *15* *15* *15* *15* a jak byl rád za humanitární bombardování, byl klasickou loutkou a tomu i jeho IQ odpovídalo, vidět ho v debatě třeba s Klausem byl vážně směšný zážitek a pro Klause dost nuda *15* *15* *15*
  • Zeman je rozhodně hezčí *15* *15*
  • Když to říká Zeman, je to pravda. Nejspíš se jedná o jednovaječná dvojčata, ale jak se tak na ně dívám, František bude minimálně o půlhodinu mladší.
  • „Srovnávat Zemana s papežem nejde.“
    S tímto názorem nicku pav.lik lze souhlasit.

Ovšem ten kdo „…se vyprofiloval jako nejlepší z polistopadových prezidentů“ byl V. Havel. Je v civilizovaném světě uznáván jako symbol morálky, odpuštění („nejsme jako oni“) a proto mu také odhalili bustu v kongresu USA.

Zeman: za komunismu spolupracovník StB,…s Klausem si podle rozdělili moc v „opičí smlouvě“, …na hrad se dostal pomocí zákeřných podrazů vůči svému konkurentovi za použití podlých lží, …v televizi spadl ze schodů a sváděl to na virózu,… natloukl si koleno, že skončil n vozejku a sváděl na psa, že prý mu shrnul koberec,…pokusil se o puč proti Sobotkovi za pomoci podlého Haška-šaška, …dosadil si vládu ze svých poskoků Rusnoka, Fišera…, lhal v případě Mynáře („pokud si neudělá prověrku, skončí“),…před slavnostním otevřením korunovačních klenotů Království Českého se šel plazit a chlastat na ruskou ambasádu a nescházelo mnoho, aby klenoty pozvracel a převrhl stolek…představitele zemí EU v Bruselu „poučoval“, že si tam dal řízek a ten chutnal jako „bubble bum“ (bublinková p.del),… uráží handicapované…při slavnostním veřejném projevu mluví sprostě jak dlaždič,… je to namyšlený, lstivý, zákeřný alkoholik …
  • nicolles
    S tím článkem se dá absolutně souhlasit.
  • Přesto tobě se nepodobá, ani omylem. *1* Je inteligentní, vzdělaný, moudrý, tedy, pravý tvůj opak. *1*
  • Dělá si na nástěnce další, leč bezvýznamné plus. *1*
  • Kolik ti za to kývání dávají drobných? Protože to vůbec není tak, jak to píšou.

Oba dva jsou vyjímeční. Každý svým způsobem, a to myslím v kladném slova smyslu.
  • Termín "dočasný nájemce", viz název článku, už sám o sobě stojí za to. Ukazuje, co je autor za chobota. Laciné, přízemní, hnusné, vyměšování se, ale, pro určitou zájmovou skupinu vhodné k "další kávičce". Presstitutky a presstituti, blijete na řemeslo, které mělo, kdysi, váhu. Autorovi článku dávám palec, ale, dolů!!! *12* *16* *12*
  • Je to přesně tak, jak píšou.
  • Zeman se vyprofiloval jako nejlepší z polistopadových prezidentů, resp. je tím nejméně špatným prezidentem. Papež ztělesňuje lidskost v tom nejlepším slova smyslu. Papežovi nejde nic vytknout, dělá maximum možného a už vůbec ne pro sebe, možná trochu pro větší slávu Boží, ale hlavně pro lidi, kterých si papež váží, ať už jsou v jakémkoliv postavení. Zeman má mnoho chyb, ovšem článek o Zemanovi a papeži je evidentně podjatý vůči Zemanovi. Žurnalista mi připomíná kejhání potrefené husy, prezentuje převážně fakta, která ovšem staví do takového světla, resp. souvislostí, aby na Zemanovi nezůstala suchá nit. V některých oblastech se Zeman projevuje jako slon v porcelánu, např. v sociální tematice, právě zde se článek přiblížil maximálně objektivní realitě, Zeman otevřeně obhajoval nucené práce, které ÚS zrušil a o kterých zřejmě záměrně redaktor nepíše. Srovnávat Zemana s papežem nejde.
  • A co lumenkavárna ? *11*
  • velkorysý - šlechetný, chápající, rozuně tolerantní...

Tobě ale , pusinko, doporučuji si ještě jedno, pomalu a důkladně přečíst co jsi napsal/a a také to, jak jsem já reagovala :-)

Jestli myslíš, že je velkorysý, že uráží sám sebe - odpovídám - to není velkorysost, ale další z jeho blábolů...
  • Pan prezident soudruh Zeman je podobný pouze sám sobě, někdy ani to ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit