Přejít na výpis diskuzí
V Moskvě zavraždili Němcova. Míra nenávisti v Rusku dosáhla vrcholu
28.2.2015 | art
376 příspěvků
-
Za 15-leté období Putinovy diktatury nechal Putin zlikvidovat okolo 300 novinářů.!!!!! Toto je další hřebík do Putinovy rakve, který si sám zasadil... Annu Politkovskou také nezabil Putin, ale najmul vrahy, protože ho silně a právem kritizovala v listě Novaja gazeta, která se stala symbolem opozice proti despotické moci Putina....Putin je KGBácká zrůda s chorobnou touhou po moci, která se dá směle přirovnat k oběma zrůdám typu schizofrenního Stalina a fanatického Hitlera...Doufám, že jeho dny snad jsou již sečteny... *9* *13*
-
-
To se ti blbe zdálo ve snu a probudil ses z rukou v nočníku. *15* *2* *1* *3*
-
-
KGB zase vraždí odpůrce rudé totality? Nic nového.
Demokracie má od roku 1917 do Ruska vstup přísně zakázán. *2* *2* *2* -
-
Pepek už vstal a šíří pravdu a lásku jak je jeho zvykem na zdejších diskuzích tož ještě neco moudrého vypoť ty naše troubo hlásná
-
-
USA je kolébkou svobody zatímco Rusko kolébkou komunistické diktatury.
Jsem Simča a Pepka námořníka mám opravdu ráda. *14* -
-
USA je kolébka, ale kolébka organizovaného zločinu
-
Hmmm ... kolébkou všech diktatůr jsou lidi podobní tobě, tedy ti co mají vždy a za všech okolností pravdu . a k Pepkovi a tzv Simče no znám přípravky dva v jednom, často však za moc nestojí
-
-
Já jsem ale šikovná holka. Co kdybys mě po večeři vyzkoušel než řekneš že
jsem za nic nestála. *15* *15* *15* -
-
To se tu každému musíš nabízet? Dutohlávky nejsou v kurzu!!!
-
-
-
-
-
-
Rusofilové když si vás KGB pozve na kobereček nepijte čaj. Přidávají do něj polonium. *15*
-
Ruská politicko podnikatelská mafie prostě válčí s konkurenční vojenskou.
Armáda samozřejmě podporuje válku na Ukrajině protože z války bohatnou.
Na modernizaci uvolní stát prostředky a ty generálové samozřejmě rozkradou.
Politici a podnikatelé kašlou na Ukrajinu a chtějí hlavně zrušit sankce které je připravují
o velké peníze. Stačí jim že pohádkově žijí z okrádání Ruských lidí.
Stačí si pustit na youtube - Putin cesta k moci 1 až 6. -
Stačí si pustit na Youtube Vysoký hry Ruské mafie a Putin cesta k moci.
Pak si každý kdo má v hlavě rozum a ne rudou knížku udělá obrázek
o totalitě která v Rusku vládne. -
-
Tu troubu si pustí jen trouba bez mozku.
-
To soudruzkaPusinka: Naprostý souhlas... A ty demagogové, co píší o střelbách na amerických školách jenom papouškují bolševickou propagandu o zlé Americe a hodném rudém východu... Že tak nezmiňují, kolik se u nás zabije lidí na silnicích, které jsou rozbombardované, jak po náletu F-16.....Protože se u nás neskutečně krade. Já jsem jezdila po amerických silnicích a dálnicích, které jsou naprosto bezpečné a prostorné a hlavně bez výmolů a výtluků, kde naše D1 je dávána na celém světě jako odstrašující příklad... A proč se lidé na silnicích vůbec zabíjejí? Protože jezdí jako *12*, ožralí a zfetovaní.... I jihoamerické dálnice a silnice ve výškách okolo 5000 m.n.m. jsou ve famózním stavu, oproti stavu našeho "tankodromu D1".... *9* *13* *12*
-
-
Můžeš se tečko třeba pos..t jsi jen pitomoučký hlupáček, budoucnost patří Číně a Rusku, ty coby Pepek Vyskoč to nechápeš, ať si říkáš soudruzka Pusinka či jinak tvůj omezený rozum na pochopení tohoto faktu nemá ani nikdy mít nebude !! *3* *3* *3*
-
Tak vidíš tečko, jsi poražen na hlavu a můžeš kydat a blafat co chceš.!! *3* *3*
-
-
Raději běž nachystat koze večeři.!! *3* *3* *3*
-
-
A nebo si ho ještě nechám.
-
Pane Honus vy prostě závidíte že jsem holka. nesnášíte mě protože jsem vám
dala košem. Popros zhrzený nápadníku a možná změním názor. *3*
Tvé Rusko čeká budoucnost ale chmurná. *15* *15* -
zdarec při neděli *14*
-
-
... jenom magor komunikuje s troskou jako ty, blbe :)))
-
To zlej troll: Jseš zhulenej? Pokud vím, je dnes sobota... V které škarpě jsi se zase válel, *12* *4* *1* *1* ?
-
-
On uvažuje jako v té zemi kde zítra znamená teprve předloni. A tak se domnívá, že dnes je teprve před týdnem. *1* *1* *1*
-
-